Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, hajapackage napisał(a):

Używam kilku bajerów z Content Managera. Ogólnie da się to dobrze wyprowadzić, ale jak ostatnio jeździłem 2-3h po Red Bull Ringu, to jednak czuć, że fizyka jest nieporównywalnie bardziej skomplikowana w EVO i jest z tego efekt na kierownicy.

Ja głównie jeżdżę street carami. i30N i jest bardzo dobrze przeniesiony, choć jak chcemy robić wyścig z botami, to trzeba ograniczyć do tych samych aut, bo inaczej na prostej i30n dostaje wciry od wszystkiego co jest w grze :D.

I bardzo dobrze, EVO to jednak współczesny produkt, jak AC powstało to nie wiem czy były kierownice DD w ogóle :E Wszyscy na paskach jeździli. 

Opublikowano

Free roam to może być to co mnie skusi do odpalenia.

W ogóle marzy mi się... Coś pokroju Microsoft Flight Simulator ale w samochodach. Masz realne miasta, drogi, chcesz pojeździć po ciekawych drogach to cyk i już jesteś. Obym dożył takiej symulacji, do tego VR :) 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Free roam to może być to co mnie skusi do odpalenia.

W ogóle marzy mi się... Coś pokroju Microsoft Flight Simulator ale w samochodach. Masz realne miasta, drogi, chcesz pojeździć po ciekawych drogach to cyk i już jesteś. Obym dożył takiej symulacji, do tego VR :) 

No przecież są. Tylko jeździ się autobusem albo tirem :E

• Haha 1
Opublikowano

To by zajmowalo kilkanasie albo set TB danych, albo niesamowicie szybkiego polaczenia zeby zdazylo wszystko sciagac na bierzaco. Za duzo detali przy czyms takim bylo by wymagane zeby to bylo grywalne. 

Do AC masz portugalie, ostatnio jezdzilem na mapie z NFS World, calkiem spoko. 

Opublikowano

To chyba tylko z generowaniem przez AI na bazie skompresowanych danych z "dyrektywami", kilka poziomów wyżej niż MFS czy to, co zapowiadają w EVO... W sumie, może za x lat... bo bez AI chyba się takiego tematu ogarnąć nie da w przewidywalnej przyszłości. 

Też bym pograł w coś takiego. ETS2 to gniot, owszem, mam nabite ze 200 godzin przez zabawę w początkach plus trochę zabawy z ProMods czy Poland Rebuilding, ale teraz to jest tak niespójne... Może za 10 lat, jak już odnowią całą starą mapę - robią Benelux i Skandynawię, wzięli się za UK, no ale Europa Środkowa dalej w lesie... 

• Upvote 1