Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też mam od groma do ogrania:

- Horizon FW

- GOD Ragnarok

- Ratchet&Clank Rift Apart

- Spider Man2

- Alan Wake 2

- Silent Hill2

I jeszcze w tym roku Death Stranding 2, Ghost of Yotei i GTA6.

Myśle o nowym PC, ale jak wleci pierwszy LG G4 77" to pewnie dokupię PS5 PRO i ten rok przegram na tym zestawie:E

Tylko czas pokaże, którą opcję wybiorę:lol2:

• Upvote 1
Opublikowano
51 minut temu, Spychcio napisał(a):

I jeszcze w tym roku Death Stranding 2, Ghost of Yotei i GTA6.

W sensie w następnym? :E Z taką kolejką to faktycznie jest co robić. Moja jest równie długa, ale przestałem się przejmować. Życia nie starczy, doby nie rozciągniesz.

Różnica jest taka, że gier typowo od Sony już raczej na mojej tapecie nie ma. GoT mnie tak wymęczył, że Yotei na premierę nie kupię. Fanem pająka nigdy nie byłem. Ratchet&Clank? Nie, Jak&Daxter. O ironio, Death Stranding 2 jest takim najbardziej exowym tytułem na horyzoncie.

Czas gier na wyłączność dobiega końca i tego mi będzie najbardziej brakować. Atmosfery podczas E3 i innych branżowych imprez, komentowanych na żywo na forum, gdzie wychodząc na chwilę do klopa, musiałeś nadrabiać 4 strony absolutnie topowych pocisków. Well, z wiekiem człowiek się robi sentymentalny.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tak naprawdę wszystko rozbija się o wysoką cenę, ale jak cena byłaby wyjątkowa atrakcyjna to mielibyśmy powtórkę z rozrywki i u scalperów byłaby za 4k. Przynajmniej dziady nie zarabiają. Niestety z napędem w normalnej cenie może nie być łatwo przez te gnidy.

A tu komentarz pod filmem arhn.eu

Screenshot_20241115_122755_YouTube.jpg

Edytowane przez DżonyBi
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Dlaczego PS5 Pro ma dostęp do PSSR a nie ma go PS5 któremu by się to przydało bardziej ?
Powiem wam czemu, bo by się okazało ze Pro jest jeszcze bardziej bezwartościową zabawka i skokiem na kasę. ;)

Wynika to z różnic sprzętowych które RDNA2 nie obsługuje. 

W dniu 14.11.2024 o 10:42, voltq napisał(a):

postawisz pionowo beez podstawki i  jak w moim PS5 FAT zacznie się konsola przegrzewać i wyłączać 

Niezłe bajki ;) 

22 godziny temu, voltq napisał(a):
22 godziny temu, Qrdello napisał(a):

z oficjalnej strony Microsoft wersja demonstracyjna działa normalnie

30dni, przecież to wersja trial. Kolejnej kłamstwa.

22 godziny temu, Qrdello napisał(a):

Nie będzie cichszy, nie ma na to fizycznie możliwości. Ten RX zatkany w takiej budce będzie leciał pod 70-80C i wiał na 70% bo kowalski tego nie ogarnie. Podgrzeje tym samym procka, który też będzie buczał bo endorfy nie ma najcichszych śmigieł. Ponadto, ta obudowa chyba nie ma swoich śmigiełek wewnątrz, więc będzie mega gorąco - szczególnie w lato. 

Zapomniałeś dorzucić kartę sieciową wifi i moduł b/t. Kolejne koszty ekstra. 

A w grach? Obawiam się, że w 1440p 5700x będzie podobne bęcki zbierał jak 3700x z PS5 Pro :E i tam 60 fps to będzie paskudny FSR na balance, żeby cokolwiek się dało ogarnąć.

@DżonyBi Nie za 1k, tylko za 500 - tyle ile prawilnie kosztuje. Kupowanie napędu od skalperów teraz to powinno być ekstrakcja jąder dla takich mistrzów.

Nie ma to jak złożyć najtańszy zestaw ze śmieci i najgorszą kulturą pracy tylko po to żeby udowodnić złożenie PC w cenie konsoli 🤣

22 godziny temu, voltq napisał(a):

100-200 zł z allegro

Promujesz piractwo ?

20 godzin temu, Kowal_ napisał(a):

Nareszcie. Darujcie sobie już ten spam razem z @voltq To jest temat o PS5/Pro, nikt tu nie ma ochoty oglądać części do złożenia PC bo nie tego dotyczy ten temat. 

Dodać do ignorowanych bo już nie da się czytać tego spamu i bólu tyłka. Żałosne typki..

19 godzin temu, Qrdello napisał(a):

Oczywiście, że tak bo składamy porównywalną kompletną konfigurację, a nie tniemy zakręty tam gdzie nasza narracja ma się zgadzać. Dysk nie musi byc szybszy. ma miec 2tb i być zbliżony wydajnością.

Ciekawe, że jak ta insza narracja okazuje się punktować Waszą, to teraz nie wywołujmy się to tablicy :E BT+pad od xboxa i 2 wentylatory do 350zł GDZIE PODLINKUJ - a jak podepniesz swojego kompa do sieci 10m kabla przez cały salon ? :E 

Piękne wyjaśnienie tych ściemniaczy  🤣

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, ZetMcKey napisał(a):

Czy na waszych PS5 zdarzają się czasami crashe, zawieszenia gier??

Dosłownie kilka i to zawsze wywalenie do dashboardu i raport, konsola działała normalnie. Nic spektakularnego. Na ps4 miałem więcej crashy - błąd 34878 bodajże, tego to widziałem co najmniej kilkanaście razy w różnych grach.

Opublikowano
Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a):

Ile te napędy mogą płynąć.. Ktoś albo w bambuko nas robi albo ja nie wiem.. Sony przegina pałe.

Im nie zależy na tych napędach. Oni chcą ubić płyty i tyle.

• Upvote 1