Elvis79 41 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, voltq napisał(a): @Vulc , dzieki za link można zaoszczędzić troche , nigdy nie zamawiałem na amazonie , mozna normalnie placic blikiem i do paczkomatu inpost ? , zadnych ceł itd nie trzeba płacic ? Ja polecam wziąść Prime za 49zl na rok chociażby dla The Boys i coś tam innego pewnie znajdziesz, do tego co miesiąc dają po kilka darmowych gier na PC i darmowa dostawa z Amazon bez minimalnej kwoty zamówienia i często jak ktoś ma prime to jeszcze taniej za jakiś produkt wychodzi.
Art385 71 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Też polecam best shit ever. Taniej z prime to się żadko zdarza ale za to oferty tylko dla prime już częściej.
kanon7 90 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu Spotkał się ktoś, aby w dużych sieciach sklepów typu MM, ME, rtveuro itd. były stacjonarnie na półkach sklepu PS5 Pro - czekające na kupno? Czy tylko i wyłącznie zamówienie?
ntt_system 33 Opublikowano 34 minuty temu Opublikowano 34 minuty temu w dużych miastach może i są, u mnie w małym mieście (malopolska) zarówno ME, rtvEuro, Neonet nie było i nie ma, tylko na zamowienie
DżonyBi 278 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu (edytowane) Przecież można sprawdzić na stronie dostępność w sklepie. Widze, że jest w kilku miastach. Edytowane 30 minut temu przez DżonyBi
Rekomendowane odpowiedzi