Czubatka Boża 176 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Zmiany w grze które gracze by chcieli to usunąć murzyna. Ubisoft pewnie czół presję i przesunoł dwa razy premierę by gracze mieli wybór którą postacią grać . Większość graczy wybierze Japonkę a murzyn idzie w ostawkę. Edytowane 26 Stycznia przez Czubatka Boża
Kris194 4 720 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) W dniu 24.01.2025 o 16:52, Phoenix. napisał(a): Wiem, że to element charakterystyczny tej serii ale jak widzę to wdrapywanie się na punkty widokowe i skok wiary dwudziesty raz to mi się wręcz cofa... Edytowane 26 Stycznia przez Kris194 4
Phoenix. 4 731 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Spoko mi tez Ale na plus to naprawde animacje ruchow poprawili, jest to mega plynne i zgrabne.
Kris194 4 720 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia W dniu 24.01.2025 o 14:58, Zas napisał(a): Tylko ze ja nawet z Naoe jakoś nie do końca czuję tu klimat, a teoretycznie wszystko jest tu na miejscu. No nie, właśnie nie jest, to co ubikwadrans pokazuje to jakiś produkt w fazie alpha Braki i niedopracowanie można tu wręcz garściami wytykać a to ma się za dwa miesiące ukazać na rynku lol
Bardak 40 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 1 godzinę temu, Ryza napisał(a): Jakoś nie podoba mi się ta opcja zmiany protagonisty kiedy się chce w czasie gry, całkowicie to zabiło mój entuzjazm co do tej gry. Mimo wszystko uważam, że Ubi popełnia błąd pchając Yasuke jako jedną z głównych postaci, jak dla mnie lepiej by było gdyby ta postać była jakimś dodatkiem w DLC. Bardzo brakuje takiego typowego Samuraja ale płci Męskiej rodem z Japonii. Myślę, że niby to nie jest dużo ale Ubi wygrałby takim wyborem postaci. W Syndicate nie grał czy tam po prostu nie przeszkadzało bo nie było Bambo??
Tomek_ITH 318 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Byłem bardzo neutralnie nastawiony do tej gry, jeszcze przed tymi całymi pokazami. Wiadomo, w kwestii fabuły, dialogów, nie ma się co spodziewać cudów, ale jeśli w elementach które w poprzednich odsłonach były przynajmniej poprawnie wykonane, jak walka, animacje, grafika, teraz mamy zastój lub regres, to czarno to widzę. Szczególnie walka wygląda gorzej niż w takiej valhali, ruchy postaci bardzo rwane, mało płynne, dziwne zatrzymywanie się broni po trafieniu we wroga, podświetlanie się oponentów jak i ich oręża na wszystkie kolory, slow-mo przy co drugim trafieniu, co to ma być? Totalnie wybija z jakiejkolwiek immersji. Na tych krótkich fragmentach rozgrywki, serwowanych nam przez ubi w ostatnich tygodniach, wszystko wyglądało o wiele lepiej. Edytowane 26 Stycznia przez Tomek_ITH
sabaru128 173 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia W jednym z newsów na główniej stronie na temat owej gry wspomniano że wycięto jedną z postaci z obrazka promującą grę czyli Yasuke. Można wiedzieć dokładnie o którą to stronę chodzi? Bo jak wchodzę tam gdzie można kupić grę (bo to chyba o taką chodzi) to jest normalnie. https://ithardware.pl/aktualnosci/yasuke_promocja_assassin_s_creed_shadows_ubisoft-38430.html 1
Kris194 4 720 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 1 godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a): Szczególnie walka wygląda gorzej niż w takiej valhali, ruchy postaci bardzo rwane, mało płynne, dziwne zatrzymywanie się broni po trafieniu we wroga, podświetlanie się oponentów jak i ich oręża na wszystkie kolory, slow-mo przy co drugim trafieniu, co to ma być? Totalnie wybija z jakiejkolwiek immersji. Niestety nie tylko w przypadku Ubisoftu poziom ostatnio leci na pysk a z roku na rok jest jedynie gorzej. 1
Pavel87 703 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Cała branża AAA pikuje ostro w dół od kilku lat
Fatality 656 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Pavel87 napisał(a): Cała branża AAA pikuje ostro w dół od kilku lat Na własne życzenie. Robią szroty bez optymalizacji i pomysłu to mają takie wyniki. Jakoś są pojedyncze tytuły zrobione solidnie i zarabiają Edytowane 26 Stycznia przez Fatality 1
Voodoo2 960 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 3 godziny temu, Kris194 napisał(a): Uff, 100 kg Makalele w ciężkim pancerzu na tym wierzchołku dachu wzmacnia japoński klimat
Godlike 880 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-shadows-poczatkowo-podazalo-droga-ghost-of-tsushi/z22c283
crush 3 575 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Cytat Ubisoft jednak uznał, że jedna postać „nie do końca odzwierciedla, czym są samuraj i shinobi” I dlatego wsadził tam murzyna który nie był samurajem. 69/10 👍🏿
ODIN85 3 504 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 8 godzin temu, Fatality napisał(a): Na własne życzenie. Robią szroty bez optymalizacji i pomysłu to mają takie wyniki. Jakoś są pojedyncze tytuły zrobione solidnie i zarabiają Mirage akurat był dobrze zoptymalizowany ale nie wyciągneli wniosków i dalej poszli w ogromną mapę. Do tego ma być Rt. Piękna katastrofa się szykuje.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia OD 51:40 gadaja o Assaynie. Merytoryczna krytyka. Wychodzi na to ze najwiekszym bledem assasyna bedzie....KCD2
mag_zbc 188 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 9 godzin temu, crush napisał(a): Ubisoft jednak uznał, że jedna postać „nie do końca odzwierciedla, czym są samuraj i shinobi” Samuraj nie do końca odzwierciedla czym jest samuraj, więc zastąpili go murzynem z maczugą 1
Fatality 656 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Mirage akurat był dobrze zoptymalizowany ale nie wyciągneli wniosków i dalej poszli w ogromną mapę. Do tego ma być Rt. Piękna katastrofa się szykuje. Mówiłem ogólnie o branży. Akurat AC nie ma wymagań dużych bo to prawie tak samo wygląda ja prawie 10 letni Origins Edytowane 27 Stycznia przez Fatality
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Kurde, mozna gadac o tym asasynie ale ja go i tak kupie. Moze nie na premiere bo KCD2 wychodzi a to jest absolutny obowiazek zeby zagrac i przejsc ta gre 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Jeszcze w zeszłym roku powiedziałbym to samo,a teraz to nawet jakby za darmo dawali to takie mehh(przytulić bym przytulił, ale z zagraniem to już by strasznie ciężko było)
miro 718 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia ciekawe jak rozwiązali kwestie romansów w poprzednich czy to Odyssey, czy Valhalla było w imię zasady " żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek " czy tu znowu kogoś nie obrażą jak taki wielki muzina będzie chciał pzreruchać jakiegoś szoguna
Pavel87 703 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Mmm, romanse w Shadows...I te sceny z wielką czarną maczugą masakrującą...Chyba popłynąłem za bardzo 2
Ryza 5 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 22 godziny temu, Bardak napisał(a): W Syndicate nie grał czy tam po prostu nie przeszkadzało bo nie było Bambo?? Przyznam się z bólem, że nie grałem w większość AC, także Syndicate. Dopiero teraz powoli nadrabiam. Nie przeszkadza mi to, że w Shadow będzie bambo tylko to, że nie będzie do wyboru jeszcze typowego Japończyka i tyle.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia @ODIN85 No no. zeby IGN pisal negatywnie o Assasynie. Fiu fiu. Normalnie juz pisali by ze GOTY 2
Rekomendowane odpowiedzi