Godlike 880 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Slaba ta cenzura, powinni dodac jeszcze opcje zamazania postaci albo twarzy jak ktos wybierze Yasuke cos na podobe jak w programie zdrady pokazują tych cudoloznikow 1 1
JeanPepin 333 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 2 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a): @ODIN85 No no. zeby IGN pisal negatywnie o Assasynie. Fiu fiu. Normalnie juz pisali by ze GOTY IGN jest generalnie upośledzony więc może jak mówią źle to jest dobrze 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) https://www.gry-online.pl/newsroom/ubisoft-zamyka-jeden-ze-swoich-oddzialow-i-zwalnia-prawie-200-oso/ze2c2c4 Zarząd firmy zdecydował o całkowitym zamknięciu oddziału Ubisoft Leamington i równoczesnym zwolnieniu wielu pracowników. W sumie pozbawionych pracy może zostać 185 osób, w dodatku nie tylko z oddziału stacjonującego w Leamington Spa – redukcja etatów dotyczyć ma też trzech innych studiów Ubisoftu: Düsseldorf, Stockholm oraz Reflections (via VGC). Ta gra to ich walka o życie. Tylko dobra sprzedaż zapewni im przetrwanie, nawet średnia to może być za mało. Edytowane 27 Stycznia przez Element Wojny 1 1 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) By to kurde nie spowodowało anulowania remaku Black flag... Edytowane 27 Stycznia przez Crew 900 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Gdyby komuś nudziło się w pracy Ubishit próbował już kilkukrotnie zdjąć ten film, ale ciągle wraca: 2
Fatality 656 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) 13 godzin temu, Crew 900 napisał(a): By to kurde nie spowodowało anulowania remaku Black flag... Oby to spowodowało bankructwo i sprzedaż praw do marek to ktoś zrobi coś lepszego. Chyba nie liczysz, że jakiś remake black flag wyszedł by dobrze? Tylko zepsuli by najlepszego AC po dwójce i unity. Dla branży gier serio upadek Ubi byłby kubłem zimnej wody, a dla samych marek jakie mają to drugie życie bo taki AC ma potencjał, bo teraz to jest kalka tej samej gry od 15 lat. ILE MOŻNA sprzedawać (albo kupować ) to samo. Ostatni AC jaki kupiłem na premierę to Unity, później promki, później dema w które pograłem godzine Edytowane 28 Stycznia przez Fatality 1 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Po obejrzeniu tamtego filmu naszedł mnie pomysł na trafne rozwinięcie skrótu... AC:S - ASS Creation:Shit. Edytowane 28 Stycznia przez musichunter1x 1
raul_ole 155 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Borys też mocno narzekał w podcast. Mnie nigdy jakoś assassin's nie odpowiadał. Ciągle jedno i to samo, kopiuj wklej Edytowane 28 Stycznia przez raul_ole 1
skypan 1 753 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 18 minut temu, Fatality napisał(a): Dla branży gier serio upadek Ubi byłby kubłem zimnej wody Na pewno to kubeł zimnej wody dostaną zwolnieni pracownicy Ubi. Zarząd to i pewnie premie dostanie za udaną restrukturyzację, fuzję czy co tam jeszcze. A branża dalej będzie robić swoje - zwalniać.
lamparcicho 697 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Trzeba się było uczyć (jak dobrze kraść i wyzyskiwać innych) Panie Areczku
Godlike 880 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nawet zoo sobie zbudujemy https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-shadows-wyniesie-elementy-city-buildera-na-nowy-p/ze2c2e2 1
lamparcicho 697 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Niech ta patafiany w końcu zrobią grę z ciekawą historią, jakimiś zwrotami akcji itp. a nie wciskają jakieś pierdoły Całkiem UBI-ją tę serię Tak wiem, za wiele wymagam
Roman_PCMR 866 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 1 godzinę temu, Godlike napisał(a): Nawet zoo sobie zbudujemy https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-shadows-wyniesie-elementy-city-buildera-na-nowy-p/ze2c2e2 Wkoncu murzyn jest. Musi byc zoo 3
Tomek1623 266 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Ja tam serię AC lubie, wiem że moda na krytykę z góry na dół, i dla odmiany powiem że są tacy co po ograniu tych 4h pozytywnie oceniają, np Rysław. 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @Tomek1623 Tez lubie. Gram w te ubigry. Wiem ze sa malo ambitne itp. Dla mnie gry od ubi to taki fastfood. Nie trzeba sie wysliac, znam mechaniki itp ale poprostu mi podchodza
Phoenix. 4 730 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Ogra sie jak bedzie za stowke, chyba za zadnego asasyna nie dalm wiecej
caleb59 1 633 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Na olx pełno ogłoszeń z kluczami promocyjnymi od 80zł w górę.
miro 711 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, caleb59 napisał(a): Na olx pełno ogłoszeń z kluczami promocyjnymi od 80zł w górę. no ale trzeba mieć kartę albo procek intela i z tego co pisali program sprawdza numer seryjny ( nie wiem jak to robi ) jeśli nie było na nim aktywacji to dopiero pozwala ostatnio chyba nawet tutaj, chłopak to opisywał.. @dawidoxx ja tam kupię. bo lubię i tyle chyba ze wyjdzie wersja testowa szybko, ale jest denuvo, więc raczej nie... Edytowane 28 Stycznia przez miro
caleb59 1 633 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Dogadać się nie umiecie ze sprzedającym?
miro 711 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) mozliwe, gadałem z dwoma panami to nie byli zainteresowani, tylko chcieli sprzedać gry nie ma, więc ja też nie byłem napalony, myśle. nawet wiem że na forum też by się ktoś znalazł Edytowane 28 Stycznia przez miro
caleb59 1 633 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia No zdarza się ale z moich doświadczeń nigdy nie miałem problemu z prośbą o aktywację.
Godlike 880 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Murzyn tylko w preorderze w wersji deluxe a nie tam jakiejś klucze z olx
wahoo 2 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia W dniu 26.01.2025 o 14:01, Roman_PCMR napisał(a): Yasuke skasowany ze strony z preorderami Myślę, że warto temat podrzucić kilku organizacjom LPGQWERTYDEIOTOMOTO, bo takie traktowanie murzyna jako kogoś gorszego sortu i udawanie że nie istnieje to czystej wody rasizm. Wstydź się Ubisofcie
Isharoth 597 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 21 godzin temu, Fatality napisał(a): Oby to spowodowało bankructwo i sprzedaż praw do marek to ktoś zrobi coś lepszego. Chyba nie liczysz, że jakiś remake black flag wyszedł by dobrze? Tylko zepsuli by najlepszego AC po dwójce i unity. Tylko pytanie do kogo miałyby trafić te prawa, bo jak np. do Tencentu to też nie za dobrze. 21 godzin temu, Fatality napisał(a): Dla branży gier serio upadek Ubi byłby kubłem zimnej wody, a dla samych marek jakie mają to drugie życie bo taki AC ma potencjał, bo teraz to jest kalka tej samej gry od 15 lat. ILE MOŻNA sprzedawać (albo kupować ) to samo. Ostatni AC jaki kupiłem na premierę to Unity, później promki, później dema w które pograłem godzine Nie wierzę w żadne kubły zimnej wody. Gracze to najbardziej naiwna grupa odbiorców i udowadniali to już wielokrotnie. Valhalla sprzedała się znakomicie, mimo ciągłego wydawania tych samych gier. Gdyby nie idiotyczny wybór murzyna na MC w Japonii, to Shadows też byłoby świetnie przyjęte, a tak to nie wiadomo. Co do kwestii ideologii. Propaganda była i nadal jest pchana systemowo przez korporacje i inwestorów. Moim zdaniem nawet Trump niewiele tutaj zmieni, za tym idą grube pieniądze. Przykładów że gracze tego nie chcą było już sporo, a mimo to firmy nadal usilnie w to brną. Gdyby chodziło o zyski ze sprzedaży, to już dawno to by się skończyło, a całkiem możliwe że nigdy by się nie zaczęło. Ostatnio CEO ActiBlizz stwierdził że oni nie mają zamiaru zrezygnować z DEI. No, ale obym się mylił.
Rekomendowane odpowiedzi