Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobra, zaczynamy przygode:) 

PS: Premier Japoni mowi wkur&^% o grze w parlamencie :E 

Jedno trzeba przyznac, UBI spier^%$ to koncertowo jezeli chodzi o szacunek do kultury Japonskiej  :E 

5 godzin temu, Zas napisał(a):

Roman, rozumiem, że to, co wkleiłeś, to miała być humorystyczna odpowiedź pod adresem krytyków, że to jest kontent dla nich? :) A nie dowód tego, jak dobra jest gra? :E 

zaraz sam ocenie i ci dam znac :) 

Przyznam ze poprzeczke mam bardzo nisko, poprostu oczekuje od tej gry ze bedzie ubi gra jak valhalla

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano
24 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

A wystarczyło nie nazywać cernego samurajem 🙂 i by wszystko było ok.

Nie byłoby, bo im chodzi o zniszczenie jakiejś świątyni :lol2:

Opublikowano (edytowane)

Za mna pierwsza godzinka.

Fabula sztampowa na maksa. Nie spina sie nic. Koles umiera potem w innej cut scence walczy potem znowu umiera i znowu walczy.....no i za trzecim raze jak umiera to umiera juz na smierc :E

Grafika petarda 9/10

Gamplay super

Ide se kawke zrobic i wracam do gierkowania :) 

Opublikowano
7 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Za mna pierwsza godzinka.

Fabula sztampowa na maksa. Nie spina sie nic. Koles umiera potem w innej cut scence walczy potem znowu umiera i znowu walczy.....no i za trzecim raze jak umiera to umiera juz na smierc :E

Grafika petarda 9/10

Gamplay super

Ide se kawke zrobic i wracam do gierkowania :) 

No zostaje ranny, umiera i dalej jest retrospekcja pół.roku wcześniej, faktycznie hgw co się dzieje 🫣

Opublikowano

Dużego peak nie będzie bo podejrzewam, że 99% zamówień jest na ich ubiconnect, co nie zmienia faktu, że jak na premierę tak dużej gry na steam day1 tyłka nie urywa. Zresztą @lukaddpisal o zainteresowaniu na Steam to równie dobrze mogli robić sztuczny tłok zakupowy, żeby podnieść z 25msc rankingu sprzedaży. 

A tu w temacie to zainteresowanie jest dosłownie zerowe jak na tak duży i znany tyt. 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, JeanPepin napisał(a):

No zostaje ranny, umiera i dalej jest retrospekcja pół.roku wcześniej, faktycznie hgw co się dzieje 🫣

zostaje ranny umiera jedzie na koniu ratuje babke, potem umiera w domku, potem ratuje babke i umiera juz na smierc. Mi sie nie spina, jak tobie sie spina to ok :) 

Mimo to fajnie mi sie gra.

Na teraz mam nastawienie zeby wymaksowac kazda lokacje na 100%

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

zostaje ranny umiera jedzie na koniu ratuje babke, potem umiera w domku, potem ratuje babke i umiera juz na smierc. Mi sie nie spina, jak tobie sie spina to ok :) 

Oglądasz w ogóle FMV? Przecież to są strzępki wspomnień, które stara się odtworzyć Animus, wszystko się spina tylko trzeba kojarzyć co się widzi na ekranie.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
18 minut temu, caleb59 napisał(a):

Oglądasz w ogóle FMV? Przecież to są strzępki wspomnień, które stara się odtworzyć Animus, wszystko się spina tylko trzeba kojarzyć co się widzi na ekranie.

Ja mam wrażenie, że On albo nie rozumie co ogląda albo teraz na siłę krytykuje aby się przypodobać na forum. XD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

A wystarczyło nie nazywać cernego samurajem 🙂 i by wszystko było ok.

Oczywiście, że nie wystarczyło, nie tylko o nazwę chodzi, chodzi o to że on w ogóle tam jest zamiast Japończyka. Pominę już jego system walki, mobilność i inne z tym związane zalety i dopasowanie do charakteru gry... :E

Edit: A co do jakiegoś posła Tarczyńskiego z Japonii albo innego ich odpowiednika Morawieckiego, to akurat ma zerowe znaczenie. 

Edytowane przez Zas
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Zas napisał(a):

Oczywiście, że nie wystarczyło, nie tylko o nazwę chodzi, chodzi o to że on w ogóle tam jest zamiast Japończyka.

Fabula jest tak mialka i tak nijaka, rozwoj postaci tragiczny, zbieractwo tragiczne i wiele wiele wiecej, postac w tej grze to naprawde najmnieszy problem tej gry. W prologu to wiecej ogladasz nudnych cutscenek gdzie mozna zasnac bo sa tak nudne i wszystko jest tak rozwleczone. Jak ubi do tej pory robilo to slabo to teraz zrobili jeszcze slabiej. Do tego walka jest tragiczna, a przeciwnik zawsze pierwszy cios bije w miejscu  zamiast podbiec do ciebie.

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Czy ja wiem? Mnie osobiście prolog nie znużył, fakt - historia sztampowo się zaczyna ale samo wykonanie jest lepsze niż w poprzednich odsłonach - same ujęcia kamery, nawet mimikę twarzy poprawili, próba oddania emocji bohaterów jest poziom wyżej.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano

Mimika jest poprawiona owszem ale nadal wyglada dretwo i tylko niektore ujecia sa spoko. Poziom wyzej ale nadal 10lat za murzynami, a nie czekaj, jakimi murzynami :red:

Teraz, DITMD napisał(a):

@Phoenix.Zapomniałeś dodać że gra porywa dzieci i instaluje minery na kompach :lol2:

Smacznego :kupa: z rana zycze ;) baw sie dobrze.

Powodzenia w romansach :dupa:

• Like 2