Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/361100/nintendo-switch-2-cena-konsoli-25-gier-na-start-i-kolejne-wycieki-nintendo-musi-sie-spieszyc.html

Cytat

Ktoś, kto pracuje w Micromania, francuskim sklepie detalicznym, mówi, że są oni gotowi na zamówienia przedpremierowe, a Switch 2 będzie "NAPRAWDĘ WKRÓTCE".

-Cena: 399€
-25 gier gotowych do premiery
-Nowa gra kosztuje od 69 € do 79 €
-Podwyżka ceny NSO
-Limitowany pakiet
-Mario Kart Rainbow Road

Opublikowano
W dniu 11.01.2025 o 08:33, galakty napisał(a):

Wy serio ogrywacie takie kobyły jak RDR2 na handheldzie? Ja wychodzę z założenia że od tego mam PC, wygodniej, no i możliwość modów zawsze. 

Za to gry pokroju Bayonetta itp bym chętnie ograł na kanapie, bo się nadają na pada. 

Najwięcej 70h RPGów przeszedłem na PSP/Vicie :E

Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.01.2025 o 22:49, Spychcio napisał(a):

Jeśli Nintendo nie zrobi prezentacji Switcha2 do końca stycznia to nie mam pytań:E

Pierwsza konsola która wyjdzie bez oficjalnej zapowiedzi bo wszystko już dawno wypłynęło :E

Ale cena bardzo spoko. Przy obecnym kursie wyjdzie ciut więcej niż za swojego switcha dawałem.

Edytowane przez michaelius33
Opublikowano

U mnie idzie w Day1, mam nadzieję że jakiś fajny Mario wyjdzie i Pokemony, bo mi dzieciaki żyć nie dadzą. 

5 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Jak oni chcą wołać za Switcha2 bez OLED 400€ przy znacznie droższych grach to ja im powodzenia życzę.

Sprzedadzą ich pierdyliard. 

Opublikowano

Co ciekawe cała zapowiedź ma się skupić na sprzęcie, gry w lutym/marcu czyli dostaniemy coś takiego jak w 2017 r.

Mam nadzieję, że studia 3rd party puszczą parę z ust bo inaczej to nie wiem jak byśmy mieli wiedzieć czy warto się tym w ogóle interesować na początku roku.

4 minuty temu, Spychcio napisał(a):

400€, czyli u nas z vatem 2100zł.

W cenie w € już jest wliczony podatek.

Opublikowano
19 godzin temu, Reddzik napisał(a):

To euro po vacie ale nie naszym u nas 23% więc te kilka procent np względem Niemiec, ale ogólnie nie powinno być chyba drogo jeśli taka ma być wyjściowa cena.

U nas pewnie jedna z okrągłych cen będzie  1699,1749 albo 1799

Ale generalnie mój pierwszy w czasie Covidu chyba 1599 kosztował więc luzik.

• Upvote 1