Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba trzeba sprzedać Switcha 2. Nie ma zapowiedzi gier od Nintendo, kompletna pustka i jeszcze ci idioci chcą wydać remake remaku Ocarinę zamiast nowej Zeldy i Mario. Mam nadzieję, że ten przeciek to ponury żart. 

Opublikowano
W dniu 30.03.2026 o 13:48, znaFca napisał(a):

Używa tu ktoś może switch 2 tylko jako podpięty pod monitor, najlepiej oled? Wygląda to znośnie? 

Nikt nie odpisał więc muszę sam sprawdzić 🤣🤣🤣 

20260401_130824.jpg

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Isharoth napisał(a):

nowe Xenoblade: Genesis

Super wiadomość, ale po NS2 spodziewałem się lepszej grafiki. Tu jakiś mix cell shadingu i szkolnego settingu jak z FE Three Houses. Oryginalna trylogia bardziej do mnie przemawiała.

Edytowane przez slafec
  • Upvote 1
Opublikowano

Czekam na te zmiany i poprawki w trylogii na NS2. Wiadomo że w XC1 będzie można w końcu szybko podróżować, w XC2 bankowo ogarnęli stary temat seksualizacji postaci i systemu walki z Blade'ami, do tego widziałem nowe Hearts to Hearts, nowe voice lines, nowe questy itd. 

Opublikowano

Trailer z The Duskbloods ma dopisek "NSO membership and Nintendo Account required for online features". Czy to znaczy, że multiplayer jest opcjonalny i gra będzie miała normlany tryb singleplayer/offline?

Opublikowano

@Isharoth

Ale pokazali tego Duskbloods'a...

Porządny gameplay to zobaczymy chyba dopiero na network testach.

Na marginesie: Elden Ring miał swoje testy na 4 miesiące przed właściwą premierą.
Więc kto wie- może w listopadzie wyjdzie nie tylko GTA VI. :D

Opublikowano
Godzinę temu, slafec napisał(a):

Trailer z The Duskbloods ma dopisek "NSO membership and Nintendo Account required for online features". Czy to znaczy, że multiplayer jest opcjonalny i gra będzie miała normlany tryb singleplayer/offline?

Od tego zależy czy kupię, bo po Nightreign nie chcę pchać się w kolejnego multika, którego rzucę po kilkunastu godzinach ;)

15 minut temu, slafec napisał(a):

300 zł za remaster, pewnie tysiak za całą trylogię. Tyle to nie :E

A to nie ma upgrade? To znaczy ja akurat i tak pewnie kupię pudełkowe wersje na NS2, mimo że mam wszystkie z NS1, ale zakładam że jestem tu wyjątkiem :D