Elvis79 63 Opublikowano Niedziela o 11:49 Opublikowano Niedziela o 11:49 3 godziny temu, tomeek85 napisał(a): Czy akcesoria typu PRO controller będą kompatybilne z switch'em 2, chociaż tutaj myślę że tak. Oraz co najważniejsze czy dadzą na premierę dwie opcje do wyboru, Switcha z ekranem LCD oraz Oled, bo nie ukrywam że ta druga opcja interesowała by mnie najbardziej. Ponoć PRO będzie kompatybilny i ponoć na premierę tylko LCD.
tomeek85 1 Opublikowano Niedziela o 14:01 Opublikowano Niedziela o 14:01 (edytowane) 2 godziny temu, Elvis79 napisał(a): Ponoć PRO będzie kompatybilny i ponoć na premierę tylko LCD. Z tym LCD to wielka szkoda, bo to taki trochę downgrade. A jeśli chodzi o Pro controller to fajnie, bo juz mam i nie będę musiał dokupić. Dobrze jakby kartridże były kompatybilne, to zacząłbym już powolisobie kupować co niektóre tytuły w promocjach. Edytowane Niedziela o 14:04 przez tomeek85
ryba 304 Opublikowano wczoraj o 00:52 Opublikowano wczoraj o 00:52 14 godzin temu, Jaycob napisał(a): Mnie ciekawi czy będę łatki do starszych gier, czy od razu walną rimejk/remaster np. BOTW. I mam nadzieję, że cenowo z grami nie będę chcieli dorównać "konkurencji", bo "lepsza jakość = drożej". Od wielkiego N cos za darmoszke? Bedziecie sie cieszyc, jak stare gry dostana wydajnosc trybu"stacjanonarnego" w opcji przenosnej na nowych bebechach 1
Elvis79 63 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 21 godzin temu, tomeek85 napisał(a): Dobrze jakby kartridże były kompatybilne, to zacząłbym już powolisobie kupować co niektóre tytuły w promocjach. Ponoć będą, ale na razie to tylko domysły
Jaycob 564 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 17 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Nowe Joy-cony. Najważniejszego zdjęcia przodu nie wrzucił. Tak jak na to patrzę to ledwo widoczne te zmiany. 12 godzin temu, ryba napisał(a): Od wielkiego N cos za darmoszke? Bedziecie sie cieszyc, jak stare gry dostana wydajnosc trybu"stacjanonarnego" w opcji przenosnej na nowych bebechach Demka są darmowe!
Spychcio 499 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu Ergonomia uchwytu leży i kwiczy jak to u Nintendo
galakty 551 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Ergonomia dla 8 latków, zero zdziwienia
slafec 86 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Szkoda że Switch 2 będzie klocem jak wszystkie inne PCto konsolki Trzeba będzie czekać na wersję Lite. 1
Spychcio 499 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Lite powinien być z OLEDem bo na wstępie oszczędzają już na braku Docka.
Kszyrztow 20 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 4 godziny temu, slafec napisał(a): Szkoda że Switch 2 będzie klocem jak wszystkie inne PCto konsolki Trzeba będzie czekać na wersję Lite. Niestety, określenie "konsola kieszonkowa" już dawno straciło rację bytu
Rekomendowane odpowiedzi