Elvis79 161 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-nintendo-switch-2-za-198065-zl-zamiast-2199-zl-na-allegro-days/ kupować ! Edytowane 8 Października przez Elvis79
Gonzo3211 106 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Byłby pro controller w zestawie to może i bym wziął, a tak to nie
Isharoth 597 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Akurat jak kupiłem. No, ale tylko 100zł taniej niż zapłaciłem, więc tragedii nie ma.
musichunter1x 1 308 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października (edytowane) Znowu zamiast pchać zaległości do przodu to siedzę na youtube. Dobrze zmontowany film, podsumowujący erę złego Nintendo. W trakcie oglądania wpadłem na rozwinięcie: Nintendo Nine Tense Dogs Edytowane 22 Października przez musichunter1x
Element Wojny 4 775 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Syn właśnie skończył Pokemon Z-A i się pyta, czemu mu kupiłem uszkodzoną grę. A ja ale że jak uszkodzoną nie wiem o co chodzi, no to ten mi wyjeżdża że w grze nie było ani jednego mówionego dialogu i coś ewidentnie się zepsuło... Edytowane 1 Listopada przez Element Wojny 2 1
DżonyBi 1 969 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Już dostępne Edytowane 1 Listopada przez DżonyBi 1
Elvis79 161 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Dzięki za przypomnienie, przy 2ce i 3ce świetnie się bawiłem, chyba wezmę on line+expansion i ogram, akurat na instant gaming roczny za 134zł Zakupione, przy okazji zassałem demo Bananzy, małpiszon trochę nie moje klimaty, ale obadam. Obadane totalnie nie dla mnie Edytowane 2 Listopada przez Elvis79
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada To może być ta gra przez którą jednak zdecyduję się na switcha 2. Jestem fanem metroida od pierwszej części prime I zero mission (w obie grałem mniej więcej w tym samym czasie) i zaczynam czuć hype. Ten trailer jest naprawdę dobry.
galakty 3 312 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada A ja nigdy w Metroida nie grałem, od którego zacząć?
Kszyrztow 59 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) W dniu 5.11.2025 o 00:50, Henryk Nowak napisał(a): To może być ta gra przez którą jednak zdecyduję się na switcha 2. Jestem fanem metroida od pierwszej części prime I zero mission (w obie grałem mniej więcej w tym samym czasie) i zaczynam czuć hype. Ten trailer jest naprawdę dobry. Z tego co czytałem to gra ma posiadać też dwa tryby graficzne na NS2. Quality Mode ma oferować w docku rozdzielczość 4K (1080p w trybie przenośnym) i 60 klatek na sekundę. Performance Mode zaś to w docku 1080p (720p handheld mode), ale za to 120 klatek. Brzmi to moim zdaniem bardzo fajnie. Do tego sama oprawa AV wygląda naprawdę porządnie i czuć tutaj ten charakterystyczny sznyt Retro Studios. Moim zdaniem must have jeśli ktoś posiada drugiego Switcha. W dniu 5.11.2025 o 12:39, galakty napisał(a): A ja nigdy w Metroida nie grałem, od którego zacząć? Od pierwszego Ale jeśli masz tylko Switcha/Switcha 2, to wyboru wielkiego nie masz. Możesz po prostu spróbować Metroid Prime Remastered aby zobaczyć, czy podejdzie Ci taka formuła zabawy. Edytowane 10 Listopada przez Kszyrztow
Elvis79 161 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada https://www.ppe.pl/news/389265/nintendo-switch-2-oficjalnie-z-polskim-jezykiem-duza-aktualizacja-wprowadza-polski-system-ale-to-poczatek.html Jest PL, ale jeszcze nie ma 1
Kszyrztow 59 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Weź im klików nie nabijaj Oficjalne info od dystrybutora: Cytat 11 listopada 2025 r. – Mario Kart World oraz Donkey Kong Bananza będą pierwszymi tytułami Nintendo Switch 2 wydanymi przez Nintendo, które zostaną zlokalizowane na język polski. Na początku 2026 r. planowane jest udostępnienie bezpłatnych aktualizacji oprogramowania, które dodadzą polskie napisy i teksty w grze. Głosy postaci pozostaną w obecnie dostępnych językach. W ramach przygotowań do tych bezpłatnych aktualizacji, w opublikowanej dzisiaj aktualizacji oprogramowania Nintendo Switch 2 dodano język polski jako język do wyboru w ustawieniach (System Settings). Ustawienie to nie wpłynie na język oprogramowania Nintendo Switch 2, tylko posłuży do przygotowania Nintendo Switch 2 do wyświetlania w przyszłości obsługiwanych tytułów w języku polskim. Oprócz Mario Kart World i Donkey Kong Bananza, w późniejszym terminie na język polski zostanie również zlokalizowany także szereg innych tytułów wydanych przez Nintendo, dostępnych na Nintendo Switch 2. Polskie teksty i napisy w grze pojawią się w Mario Kart World i Donkey Kong Bananza na początku 2026 roku dzięki bezpłatnym aktualizacjom oprogramowania. https://nintendo.pl/wsparcie-jezyka-polskiego-w-grach/ Doceniam, że czekali z tym do Święta Niepodległości Piekło moi drodzy właśnie oficjalnie zamarzło. Edytowane 11 Listopada przez Kszyrztow
bourne2008 1 203 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Dobrze, że wzięli się za tytuły, w których jest kilka linijek tekstu. Zeldy niech cwaniaki przetłumaczą. 2
DżonyBi 1 969 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Stare tytuły jak stare, ale jak w nowych PL będzie standardem to będzie można świętować. 1
Kszyrztow 59 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 35 minut temu, bourne2008 napisał(a): Dobrze, że wzięli się za tytuły, w których jest kilka linijek tekstu. Zeldy niech cwaniaki przetłumaczą. Moim zdaniem to dobrze, że zabierają się za w miarę nowe produkcje. To jest bardzo logiczny wybór akurat. Na starsze tytuły przecież przyjdzie czas tak jak oznajmili. Jakie konkretnie to wyjdzie z czasem. Ważne, że coś się w tym temacie konkretnego dzieje.
Jaycob 1 934 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 19 godzin temu, Reddzik napisał(a): Plus Xenoblade Taa, niech i jeszcze kilka innych JRPG ogarną po polsku, to będzie święto lasu. 4
Kadajo 7 408 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Za to tez Tusk jest odpowiedzialny ? 1
Kszyrztow 59 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ja tam na film czekam. "Jedynka" była bardzo przyjemna.
Vulc 2 191 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Na razie NS2 odpuszczam, ale jak cena jedynki Oleda spadła na 740 zł, to juz nie było wyjścia. Nadrobię drobne zaległości, może w końcu zamknę temat Zeldy.
Elvis79 161 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada 22 godziny temu, Vulc napisał(a): Na razie NS2 odpuszczam, ale jak cena jedynki Oleda spadła na 740 zł, to juz nie było wyjścia. Nadrobię drobne zaległości, może w końcu zamknę temat Zeldy. na NS2 Zelda wygląda lepiej i nie ma spadków klatek jak na NS1
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Nie kuś. Wiem, ale prócz Zeldy to za wiele obecnie tam dla mnie nie ma. Puszczę swoją V2 za 400-500 może i po taniości będzie upgrejd.
Rekomendowane odpowiedzi