Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, ryba napisał(a):

Moze stary, ale nie glupi zeby w ciemno w to isc 🤣 po prostu pytam czy sie ktos juz z tym spotkal na olx. Ofc zglosilem, po kilku godzinach konto zablokowali

kwestia ile warty jest twoj czas, ja kupilem telefon za 3500 ale szukalem 3miesiace, a moglem kupic za 3800 i miec odrazu , no ale uparlem sie na budzet max 3300 (max maxow 3500) to takie sa skutki

10 minut temu, Keel napisał(a):

No właśnie, dobre pytanie skąd oni biorą konta z takim stażem ? Bo te z aktualnego miesiąca to odrzucam z automatu, tak te z 5,8,12 lat trochę dziwi. Obstawiam podszywanie/kradzież danych.

w telefonach jest dopiero dramat

wyznaczasz sobie cene a tam 80% kont  swiezych, jak juz starsze bedzie to nie ma nr telefonu (nie zebym lubil dzwonic bo nie lubie) ale to juz red flag, a jak cena jest niska i wszystko wydaje sie byc ok, to na liczniku wyswietlen jest 4 cyfrowy wynik

a wszystkie lokalne "realne" ogloszenia cena + 20% co jest slaba cena ktora nie ma sensu

Opublikowano
14 minut temu, duniek napisał(a):

kwestia ile warty jest twoj czas, ja kupilem telefon za 3500 ale szukalem 3miesiace, a moglem kupic za 3800 i miec odrazu , no ale uparlem sie na budzet max 3300 (max maxow 3500) to takie sa skutki

Podobna roznica w cenie. Nie pali mi sie totalnie z posiadaniem ps5, po prostu poluje na fajna okazje, bo zawsze moge isc do sklepu po nowego slima. Ale na razie bilans jest taki, ze 20 okazji to fake lub scam. Teraz piluje oferte z numerem telefonu, troche mniej atrakcyjna i tyo nie odbiera 🤣