Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej jeden będzie miał problem z 200km, inny z 500, kolejny z 1000 a jeszcze inny zrobi 1700 na strzał. Kwestia organizmu, zmęczenia, dnia etc...ja w sumie w pracy wybyczony jestem, bo nie pracuję fizycznie, do tego stosunkowo krótko godzinowo...wystarczy przed trasą dobry sen, prysznic, kawa i człowiek nawet nie obejrzy się a przeleci Grecja - Polska z kilkoma przystankami ;) 

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Aleś mnie rozbawił :rotfl2:

Poziom to masz sam niski obrażając innych dookoła...nawet busiarze nie potrafią się do niego zniżyć ;) 

Ale wiem że każdy przez net mocny a na żywo by się obsrał :lol2:

Coś się tak zagotował?

Edytujesz posta częściej niż ssaki leśne pracują.

Z tą defekacją, było by raczej zamiast "się" to "cie" 

Edytowane przez SylwesterI.
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Tak jak pisałem wcześniej jeden będzie miał problem z 200km, inny z 500, kolejny z 1000 a jeszcze inny zrobi 1700 na strzał. Kwestia organizmu, zmęczenia, dnia etc...ja w sumie w pracy wybyczony jestem, bo nie pracuję fizycznie, do tego stosunkowo krótko godzinowo...wystarczy przed trasą dobry sen, prysznic, kawa i człowiek nawet nie obejrzy się a przeleci Grecja - Polska z kilkoma przystankami ;) 

Już oszczędź nam tych wywodów, ze tresury u przewoźnika, ani to bezpieczne , ani higieniczne, choć sam przyznajesz że tracisz po drodze kilka/kilkanaście km na "autopilocie" to dalej powtarzasz co ci wmówiono za młodu.

1 minutę temu, Krzysiak napisał(a):

Odezwał się ten co nie edytuje postów :lol2:

Ty je edytujesz tyle razy co więcej od mojej osoby na strzała km robisz :E

Opublikowano (edytowane)

Przyznałem że kiedyś lata temu mi się zdarzyło stąd znam swoją granicę zmęczenia, więc nie przekręcaj wypowiedzi pod swoją narrację  ;) Nikt mi nic za młodu nie wmówił, bo od młodego zawsze miałem "lekką" pracę, bo tak się układało i nigdy nie musiałem ciężko pracować...busy przez 2 lata to był właśnie reset od niej, żeby znów do niej w innej branży wrócić ;) 

11 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Z tą defekacją, było by raczej zamiast "się" to "cie" 

Za mało kilometrów na strzał robisz żeby cokolwiek wtedy osiągnąć :rotfl2:

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Za mało kilometrów na strzał robisz żeby cokolwiek wtedy osiągnąć :rotfl2:

To prawda nie uzbieram jak ty po trasie :hahaha:

Kurcze muszę czekać z odpowiedzią, gotujesz się tak, że posty zmieniasz zanim odpowiem i potem sam muszę edytować %-)

Opublikowano

E no nie, az na mape sprawdzilem czy dobrze pamietam trase z Belgii no i tak, 850km w 8h  chillowej jazdy do granicy z DE - bardziej musialem dotankowac niz sie odlac, a zostalo mi troche ponad godzinke i niecale 100km do domu, bo nie bylo wtedy jeszcze A2 od granicy pod chate. A i giga remonty byly kolo Dortmundu :E to bylo wolniej niz powinno byc.

A byl czas ze weekend w weekend robilem trasa dom - praca 420km (4.5-5h) x2 i lajtowo na raz wchodzi.

Opublikowano
4 godziny temu, marko napisał(a):

Nie wiem, co tam zażywasz, ale zmniejsz dawkę o połowę :P

Zmieniałem ostatnio telefon i zamiast zalogować się na swoje konto, najwidoczniej się zarejestrowałem pod innym nickiem. Jakieś Alter Ego, czy cuś :E

• Haha 1
Opublikowano

jesli jestes wysoki to nogi z ikei beda odpowiednie bo serio patrz na rozmiar i dodaj grubosc blatu bo to wazne!!!

jak trafisz na dobrego stolarza to i sam ci zawiezie przywiezie za grosze a jakosc u stolarza jest zdecydowanie lepsza

Nawet jesli transport sam bedziesz musial zalatwic to 140cm to nie duzo a roznica w twardym poteznym blacie a honeyclumbshicie jest wielka.

Ja za 300zł chyba dorwalem blat z drewnopodobnego laminatu o chyba grubosci 36[?]cm

Opublikowano
39 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Ja nie chcę pytać fachowców w odpowiednim dziale tylko zwyroli z jedynego słusznego wątku tego forum :E

Wiem, że taniej wyjdzie blat + nogi osobno ale w sumie nie chce mi się jeździć za blatami.

Blat to nic strasznego, jedziesz do Castoramy, wybierasz co ci się podoba i ci na miejscu mogą przyciąć i okleić bok. Ja na swoje podwójne biurko kupiłem drewniany blat kuchenny, 300x90, na nasze potrzeby starcza :E

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Ja nie chcę pytać fachowców w odpowiednim dziale tylko zwyroli z jedynego słusznego wątku tego forum :E

Wiem, że taniej wyjdzie blat + nogi osobno ale w sumie nie chce mi się jeździć za blatami.

Przerabiałem temat. Kupiłem takie za 1400, ale na promocji kupisz podobne za 700 i da tak samo radę. Blat nawet jak kiedyś się skończy to sobie Kupisz i wymieniasz albo nakleisz nowy na stary w 5 minut 

Edytowane przez KiloKush