GordonLameman 9 556 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 14 minut temu, trepek napisał(a): Panowie, AI delikatnie zasugerowało nam, że nie można też dociskać @GordonLameman o grilla bo to hejt. O to, to!!!!!!! DNO DNA! 1 1
Totek 944 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 43 minuty temu, Katystopej napisał(a): 9 letnia kura za 75k to kiepski żart rozumiem jakiś Merc, Volvo, Audi A6 czy BMW 5 ale kura? Auto dla kapeluszników na grzyby? Paradoks skody, niby auto dla kapeluszników a jednak na autostradzie najszybsze. Ogólnie marka całkiem fajnie się rozwija i teraz to już nie są biedne auta. Fajnie się to widzi z fotela Octavii 1, kocham to upierdliwe auto
KiloKush 804 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): O to, to!!!!!!! DNO DNA! Do dnia to na grillu będziemy pić 2 1
trepek 1 714 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Chyba z @KiloKush znajdę wspólny język
GordonLameman 9 556 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 1 minutę temu, trepek napisał(a): Chyba z @KiloKush znajdę wspólny język z 1 butelki będziecie pić? 1
Gość Petru23 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): Przypominam, że wielokrotnie pisałem, że mi nie pasują podśmiechujki z alfy, ale nikt się nie przejmował, a ja adminów nie zwoływałem. Dopiero dziś dowiadujemy się, że to był straszny hejt, którego byłem ofiarą, a napastował mnie Petru, który po raz kolejny udaje świętego. Jak widać, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. I żeby nie było mam w temat alfy, bo to już dawno i nieprawda, a autem się wszyscy golimy, ale niech tu teraz z hejtem nie wyjeżdża i na skargi nie lata. No tak, ofiarą hejtu jesteś. A dla przypomnienia, to raz napisałem wtedy że jest różowa, bo Ci kolor wypłowiał. Jak już skończyliście sobie używać to sam przyznałeś, że kolor jednak traci różem. Tego już nie pamiętasz oczywiście ale się nie dziwię. To było kupę lat temu...
GordonLameman 9 556 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Ja to bym tam nie wyciągał co było parę lat temu. Bo ja też mam dobrą pamięć.
Gość Petru23 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 (edytowane) 45 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja to bym tam nie wyciągał co było parę lat temu. Bo ja też mam dobrą pamięć. No właśnie. Ale jak już Danny do tego wraca to wypadałoby troszkę rzetelniej sytuacje przedstawić. Pytanie tylko, po co sięga aż tak daleko i w jakim celu? Aby teraz odwrócić wszytsko i przedstawić się w roli ofiary? Bo po co? I dlaczego do mnie ta uwaga a nie do dannego, skoro to on wyciąga zaszłości. Kopcie dalej we własnej obronie hejterzy, macie jakieś 20 lat do przekopania w poszukiwaniu. Nie mnie świadectwo wystawiacie. Edytowane 5 Grudnia 2025 przez Petru23
Gret 864 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Petru aż tak cię boli ta "kuga za 140k" zamiast to traktować jak forumowy mem dla wtajemniczonych to się unosisz jak byś miał 12 lat... 4
marko 999 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Wy jeszcze nie skończyliście tego tematu? Obydwie strony mają swoje za uszami i powinny 3 razy zastanowić się, co mają do przekazania. Teraz to robicie szczeniacką przepychankę. A niby poważni faceci, co mają rodziny ... 4
Gość Petru23 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 (edytowane) 19 minut temu, Gret napisał(a): Petru aż tak cię boli ta "kuga za 140k" zamiast to traktować jak forumowy mem dla wtajemniczonych to się unosisz jak byś miał 12 lat... Bo sobie nie życzę i mam prawo się na to nie godzić. Ale ciężko dyskutować z hejtem, co zostało wskazane wprost. Są tu hejterzy, Sylwek też miał tą przyjemność jak się na nim skupili w innym wątku. W każdym chyba wątku od jakiegoś czasu widzę ciągle nawiązania do mnie, których postronna osoba nie rozumie ale chłopaki mają ubaw po pachy. Ja się tylko przyglądam. Problem się zrobił, gdy zostało to nazwane z definicji a szydzący okazali się pospolitymi internetowymi hejterami. I ciężko chyba z tym dyskutować, bo to nie ja obnażyłem tylko bot. I każdy sobie sam wnioski wyciągnie. Edytowane 5 Grudnia 2025 przez Petru23
dannykay 814 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 To jest właśnie istota petrowania. Odwracanie kota ogonem. A co jak za pół roku przyznasz, że jednak wciskanie kugi było głupie, bo Ci na przykład głowica pęknie? Wymyślasz, żeby wyszło na Twoje. Też sobie nie życzyłem żartów, ale mimo wszystko szpile wbiłeś i ubaw pewnie był po pachy. To teraz nie wycieraj sobie gęby hejtem, bo obrażasz prawdziwe jego ofiary, które na przykład gnojone w szkole psychicznie i fizycznie, wybierają samobója zamiast życia w toksycznym społeczeństwie. 2
GordonLameman 9 556 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 17 minut temu, Petru23 napisał(a): Bo sobie nie życzę i mam prawo się na to nie godzić. Ale ciężko dyskutować z hejtem, co zostało wskazane wprost. Są tu hejterzy, Sylwek też miał tą przyjemność jak się na nim skupili w innym wątku. W każdym chyba wątku od jakiegoś czasu widzę ciągle nawiązania do mnie, których postronna osoba nie rozumie ale chłopaki mają ubaw po pachy. Ja się tylko przyglądam. Problem się zrobił, gdy zostało to nazwane z definicji a szydzący okazali się pospolitymi internetowymi hejterami. I ciężko chyba z tym dyskutować, bo to nie ja obnażyłem tylko bot. I każdy sobie sam wnioski wyciągnie. Nie ma odniesień do ciebie, tylko do bzdur o Kudze. A to bot wyjaśnił, że nie hejt bo nie atakuje Ciebie tylko to co pisałeś (“twoje zachowanie”). Więc skończ te brednie o hejcie. Osoby postronne widzą nawiązania co najwyżej do Kugi, a nie do twojego nicka. Chcesz znać różnice? Zapytaj bota, jeśli musisz. I nikt by tego nie pisał gdybyś nie wciskał wynajmu/opon całorocznych/Kugi/Xantii wszystkim wokół (np w temacie auta za 50 czy 70k) niczym katolicki neofita swoją wiarę. I tak - każdy sobie już sam wnioski wyciągnął z tego natrętnego wciskania. 2
jarux 174 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 (edytowane) Co do niedawnego tematu konsol to od jakiegos czasu cieszę się, że Microsoft przestał aktualizować Xbox One - w końcu mogę odpalić ją raz na dwa miesiące i nie czekam aż się zaktualizuje Edytowane 5 Grudnia 2025 przez jarux
Gość Petru23 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): To jest właśnie istota petrowania. Odwracanie kota ogonem. A co jak za pół roku przyznasz, że jednak wciskanie kugi było głupie, bo Ci na przykład głowica pęknie? Wymyślasz, żeby wyszło na Twoje. Też sobie nie życzyłem żartów, ale mimo wszystko szpile wbiłeś i ubaw pewnie był po pachy. To teraz nie wycieraj sobie gęby hejtem, bo obrażasz prawdziwe jego ofiary, które na przykład gnojone w szkole psychicznie i fizycznie, wybierają samobója zamiast życia w toksycznym społeczeństwie. Taki pewny jesteś skutków swojego oraz twoich kolegow zachowania? Hejt w czystej postaci. I te inwektywy to do chatgpt kieruj, bo on określił i nazwał z definicji wasze zachowanie. Poza tym z hejterami się nie rozmawia. To rak internetu Edit A jak dalej nie ogarniasz, to poproś bota o określenie twojego i twoich kolegow zachowania w stosunku do mnie i np Sylwka pod kątem hejtu w innych wątkach czy dyskusjach. Czy sam mam to zrobić? Czy może po prostu dacie sobie na wstrzymanie? Edytowane 5 Grudnia 2025 przez Petru23
Mar_s 2 348 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Darujcie sobie te osobiste wycieczki bo to z reguły szybko eskaluje, no chyba że ktoś chce mieć "weekend z dala od forum". 1
trepek 1 714 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): z 1 butelki będziecie pić? E tam, jakieś szkło się znajdzie. Trzeba kulturnym być BTW. Kupiłem sobie swego czasu regionalne piwo pistacjowe, ciemne. Browar Witnica. Z zapachu jak soczek. Po łyku poczułem, że dostałem rumieńcy. Patrzę na moc a tam 8 voltów Dobrze, że to małe piwo 375ml. 1
huudyy 3 285 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 (edytowane) 9 godzin temu, Petru23 napisał(a): Konfident? Przekraczasz już pewne granice. Zastanów się niekiedy, co wypisujesz publicznie. Pietrek, ja pisałem do forumowego Chata, bo to on wzywał tomcuga, nie Ty weź chłopie ochłoń. 9 godzin temu, Katystopej napisał(a): To się nie krzywdź kurą, życie jest za krótkie żeby nie oglądać się za autem z którego się wysiada, chyba że to jakiś wół roboczy. ja się za moim Audi oglądam za każdym razem jak wysiadam - ale to raczej żeby sprawdzić czy nic z niej nie leci (ostatnio chłodnica się wysrała) ale przegląd dziś przeszła wzorowo. Edytowane 5 Grudnia 2025 przez huudyy 8
Klima 53 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Patrzę na te wasze przepychani i śmiać mi się chce. W przedszkolu albo podstawówce były takie bandy, że był jeden popularny dzieciak i inni mu wtórowali. Poziom debaty politycznej prezentujecie panowie.
Gość Petru23 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 1 godzinę temu, KiloKush napisał(a): Czarną mam
KiloKush 804 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) 11 godzin temu, Petru23 napisał(a): Czarną mam Czarną Knagę? Edytowane 6 Grudnia 2025 przez KiloKush 6
Katystopej 1 585 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Stellantis do USA wprowadza na 26 rok Cheeroke z hybrydą 1.6 puretech, 210KM/310Nm
bbandi 516 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Co myślicie o ledowych H7 do starego auta? Wiem że nielegalne i dlatego sprzedają się w tysiącach na allegro 🙂, kumple to zakładają i mówią że w końcu widzą drogę, w niektórych krajach już chyba nie robią z nimi problemu bo są jakieś retrofity od philipsa i ponoć bardzo dobre, śmieszne jest to że fabryczne nieraz oślepiają a ktoś chce poprawić sobie bezpieczeństwo to nie bo nielegal, oczywiście mówię o dobrych ledach H7 poprawnie ustawionych a nie od chinczyka za 30zl.
Rekomendowane odpowiedzi