Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Necronom · Opublikowano
Wbrew pozorom wcale nie. Kwestia tego kto gra. Czy osoba, która przechodzi RE4 ogólnie pierwszy raz, czy osoba która grała w oryginał. Niektóre techniki i rozwiązania jakie się miało w OG można przenieść do remake'u. Po prostu się grę niejako już "zna". Sam miałem pierwsze przejście na hardcore 25h, a to już było ślimacze tempo nawet jak dla mnie. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Nie wydaje mi się abym coś pisał o końcu am5. Podałem przykłady i to chyba dość proste do zrozumienia. Ma to tyle wspólnego, że naturalną rzeczą jest tanienie produktu z czasem i dla producenta przy premierze istotne jest pozycjonowanie produktu po msrp a nie równanie w dół do cen sklepowych starszych produktów. Nawet licząc to łagodnie to obecnie box 9800x3d da się kupić za 1980 zł a tackę za 1800 zł. 9850x3d z msrp 499 USD i VAT 23% wyjdzie za 2250 zł. Kompletnie nieopłacalne tym bardziej przy używkach 9800X3D po około 1500 zł. 9800x3d - 479 usd x3,65 +23%= 2150 zl 9850x3d - 499 usd x3,65 +23% = 2240 zl -
Przez NotQuite · Opublikowano
Bo te dwie grupy są umowne, źle zdiagnozowane. Dwaj panowie znani temu forum przekonują, że jakieś 3,2435% Polaków ma dobre/bardzo dobre warunki do posiadania aut elektrycznych, które w takich warunkach są autami równie praktycznymi, szybszymi i tańszymi od spalinowych. Oprócz tego jeszcze mniej skomplikowane, bardziej dopracowane, prostsze w naprawie a to ostatnie to w ogóle ogólnik, bo się po prostu nie psują (winkwink). Cała reszta pisze, że 96.7565% Polaków nie ma warunków do posiadania auta w pełni elektrycznego pozwalających im przypisać te cechy wyżej wymienione tak postrzegane przez "zwolenników". Podczas gdy "zwolennikom" ten obraz nie przeszkadza, bo oni są przecież w tych 3,2435% i nie widzą nic oprócz tego co im sprzyja. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Nie wiem skąd im się bierze te 16 godzin na przejście gry. To musiało być niezłe szaleństwo i pędzenie do przodu, bez dokładnego zwiedzania lokacji i bez zbierania wszystkiego co było i wykonywania wszystkich zleceń. Ja tą grę ukończyłem w 45 godzin. Oczywiście za drugim podejściem też mogę przejść całą grę 16 godzin, ale to jedynie pędzenie do przodu wtedy pozostaje. -
Przez Necronom · Opublikowano
Swoją drogą jak gra jest tylko poprawna albo solidna, to recenzja na głównej jest "nieprofesjonalna". Jak to tak?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi