Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, marko napisał(a):

Rolnicy w trakcie żniw też uważnie obserwują prognozy pogody, żeby opracować idealną strategię działania.

No i na żniwach przynajmniej coś się dzieje :P :E 

phi

Godzinę temu, huudyy napisał(a):

Praca w PANie to dla pasjonatów albo bogato urodzonych niestety. To żadna nowość że praca akademicka jest wybitnie nie opłacalna u nas. 

Mój przyjaciel skończył polibudę z wyróżnieniem, miał grant na badania z uczelni przy PANie, po 5 latach przebranżowił się na IT,  bo rodzinę jakoś trzeba utrzymać. 

@GordonLameman zależy chyba od kategorii, w chemii jest straszne gówno. 

Moja ma doktorat z inżynierii procesowej i pełno znajomych psorków i doktorków. Hajs da się zarobić, ale raczej na dodatkowych projektach itp.

• Upvote 1
Opublikowano

Lekko mówiąc nie jestem miłośnikiem BMW, ale te starsze zwyczajnie mi się podobają. 

Wczoraj przypadkowo znalazłem ogłoszenie E30 sprowadzonego z Grecji (czyli potencjalnie zdrowego) i relatywnie blisko mojego miejsca zamieszkania. 

Poprosiłem o fotki, bo byłem w robocie i nie mogłem z marszu jechać. Dostałem multum zdjęć, auto blacharsko bardzo fajne, a cena też śmieszna jak na te wozy. 

Auto długo stało, ale rzekomo odpalało bez problemu. Gość niby zdecydował się reanimować E12, a to opchnąć. 

No niestety nie zdążyłem nawet skończyć pracy, a auto ktoś sprzątnął. Szkoda, wsadziłbym do garażu i ogarniał powoli. Jakby nie wyszło to żadne ryzyko przy ten cenie.