Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Wolałbym Aurisa na wypasie niż gołą Corollę.

1.8 hybryda i będzie zadowolona o ile nie jest z tych kobiet co jarają je 911 :E 

No właśnie ona patrzy odrobinę na wyposażenie. To nie jest tak, że kupiłaby gola Karolcie tylko dołożyła żeby jakieś tam wyposażenie miała. 

Ścigać się nie ściga ale zdecydowanie lubi korzystać z mocy auta jeśli ja ma :E jeżdżąc służbówka z ciut większą mocą zdecydowanie lubi kręcić. Dlatego myślałem, że może 2.0 będzie dla niej frajda. 

No i ona kupić chce tak, żeby jeździć pewnie znów 15 lat. 

Edytowane przez larry.bigl
Opublikowano
10 minut temu, larry.bigl napisał(a):

No właśnie ona patrzy odrobinę na wyposażenie. To nie jest tak, że kupiłaby gola Karolcie tylko dołożyła żeby jakieś tam wyposażenie miała. 

Ścigać się nie ściga ale zdecydowanie lubi korzystać z mocy auta jeśli ja ma :E jeżdżąc służbówka z ciut większą mocą zdecydowanie lubi kręcić. Dlatego myślałem, że może 2.0 będzie dla niej frajda. 

No i ona kupić chce tak, żeby jeździć pewnie znów 15 lat. 

No to w hybrydzie będzie wyło jeśli lubi kręcić, ale niech się przejedzie. I zdecydowanie wtedy 2.0, więcej mocy, mniej wycia. 

Jeśli na 10 lat to Corolla z wyposażeniem i tyle. Będzie zadowolona.

Opublikowano
11 godzin temu, larry.bigl napisał(a):

Panowie, moja szwagierka chce zmienić obecną Corolkę z 2003r na coś nowszego.

Jeśli Corolla to 1.8 czy 2.0 warto brać pod uwagę ze względu na moc? 

Niech się przejedzie i będzie wiedziała, czy jej mocy brakuje, czy nie.

Opublikowano

"Na historii pojazdu w gov.pl jest wpisana szkoda istotna z powodu uszkodzenia wahacza przy szkodzie parkingowej, naprawiona w ASO.Pozdrawiam."

Hmm szkoda parkingowa w historii jako szkoda istotna i uszkodzony wahacz 🤔 🧐 

Gdzie można sprawdzić Focusa z polskiego salonu. Raport czy ASO?

Opublikowano
45 minut temu, galakty napisał(a):

No to w hybrydzie będzie wyło jeśli lubi kręcić, ale niech się przejedzie. I zdecydowanie wtedy 2.0, więcej mocy, mniej wycia. 

Jeśli na 10 lat to Corolla z wyposażeniem i tyle. Będzie zadowolona.

Wyć jej nie będzie bo muzykę na zawsze tak głośno, że wysiedzieć nie idzie :E

Ja na pytałem czy rozważa coś innego niż Toyotę to dostałem na twarz "szwagier, nawet nie za zaczynaj. Na być Toyota".

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

W takim razie trudno odmówić, bo poza brakiem wyciszenia i kiepskim wnętrzem trudno się przyczepić :E 

Plastik-fantastik widziałem w Yaris Cross (i w Yaris zapewne też tak jest) ... ale w Corolla nadal wszędzie twardo i spartańsko? Liczyłem na to, że to już będzie poziom jakościowy co najmniej Kia Cee'd z 2009 roku.