trepek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ej, @Gret a jaki kolor? I jaka wersja wyposażenia? Bo widzę, że każdy łacha drze a nikt nie zapytał się o tak nieznaczącą dla mężczyzn rzecz jak kolor.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, trepek napisał(a): Ej, @Gret a jaki kolor? I jaka wersja wyposażenia? Bo widzę, że każdy łacha drze a nikt nie zapytał się o tak nieznaczącą dla mężczyzn rzecz jak kolor. biały, jak niewinność, którą mu zabrał kolega z innego Civica
Gret Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, trepek napisał(a): Ej, @Gret a jaki kolor? I jaka wersja wyposażenia? Bo widzę, że każdy łacha drze a nikt nie zapytał się o tak nieznaczącą dla mężczyzn rzecz jak kolor. Biały, wyposażenie Sport. Ogólnie honda leci w chu... z doborem wyposażenia. Masz 3 wersję i tyle, nie możesz sobie wybrać lepszego audio bez brania panoramy i skór...
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gret napisał(a): Biały, wyposażenie Sport. Ogólnie honda leci w chu... z doborem wyposażenia. Masz 3 wersję i tyle, nie możesz sobie wybrać lepszego audio bez brania panoramy i skór... Ja lubię japońskie konfiguratory. Bierzesz maxa i tyle
galakty Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi się podoba niebieski Civic, białego bym nie tknął po aucie zastępczym na 2 doby
Gret Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja lubię japońskie konfiguratory. Bierzesz maxa i tyle Nie masz wyjsci . Ja np. Nie chcialem panoramy i skor bez wentylacji to musiałem zrezygnować z audio i lepszych świateł. Teraz, galakty napisał(a): Mi się podoba niebieski Civic, białego bym nie tknął po aucie zastępczym na 2 doby Nie ma juz tych niebieskich.
trepek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, lesiu155 napisał(a): Przecież napisał To zdecydowanie już czas na nowe okulary...
larry.bigl Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Panowie jakie marki samochodów z lat 2018+ mają opinie najlepiej zabezpieczonych korozyjnie + w miare sensowne opinie o silnikach, skrzyniach itp? Gdzie leży kompromis pomiędzy kiepską blachą i zabezpieczeniem antykorozyjnym a trwałością mechaniczną?
trepek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja lubię japońskie konfiguratory. Bierzesz maxa i tyle Mi się podobają niemieckie konfiguratory. Miliard opcji tylko po to aby nie zaznaczyć tej jednej czy dwóch Teraz, larry.bigl napisał(a): Panowie jakie marki samochodów z lat 2018+ mają opinie najlepiej zabezpieczonych korozyjnie + w miare sensowne opinie o silnikach, skrzyniach itp? Dacia. Chyba jeszcze Peżot, być może Cytryna i DS. Berg musiałby się wypowiedzieć na temat Renault. VW też zbytnio nie odstaje.
galakty Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, trepek napisał(a): Chyba jeszcze Peżot, być może Cytryna i DS. Czyli wszystko co ma badziewne silniki XD
trepek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Marketingowcy ubrali by to w słowa: "nasze karoserie są tak dobrze zabezpieczone, że przeżyją nie jeden silnik!"
Petru23 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu 54 minuty temu, larry.bigl napisał(a): Panowie jakie marki samochodów z lat 2018+ mają opinie najlepiej zabezpieczonych korozyjnie + w miare sensowne opinie o silnikach, skrzyniach itp? Gdzie leży kompromis pomiędzy kiepską blachą i zabezpieczeniem antykorozyjnym a trwałością mechaniczną? Nie ma takich. Sam szukałem i niestety wyginęły właśnie 2018/2019
Rekomendowane odpowiedzi