Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez albino · Opublikowano
Przepraszam za pisownie, nie jestem z polski, „certyfikowany test” wymyslil sobie operator tmobile, jakis program ktory wymuszal na mnie robienie testow co 2h 6 razy i podlaczenie po kablu tylko jednego urzadzenia. co mi da duszenie ich, tzn czy realnie oni moga „cos pstryknac” i bedzie jak dawniej? -
Przez boban666 · Opublikowano
A nie ma w BIOS takiej opcji , żeby calkowicie odcinac USB po wylaczeniu komputera bo cos mi swita ze kiedys cos takiego robilem , bo irytowalo mnie to ze moje button boxy caly czas swieca po wylaczeniu kompa. Tylko juz zapomnialem gdzie sie to ustawialo w BIOS , moze ty pamietasz co to za opcja byla ? -
Przez Doamdor · Opublikowano
Do i5 14600K, ciekawe co z tego dzisiaj wyjdzie, mam jeszcze i3 12100, który zastąpił 8700G. B760/B860 w formacie ITX. -
Przez VRman · Opublikowano
Z jednej strony za dobrze to wygląda, zbyt równo, zbyt płynnie... ale z drugiej strony minęło kilka lat, a AI się rozwija. Skoro robot Boston Dynamics mógł robić fikołki i tańczyć dobre kilka lat temu, to czy to wielki problem użyć wielkiego centrum danych do AI, żeby te uczenie się robotów poszło szybciej? Jedyne co jest raczej niemożliwe to autonomia. Jeśli to nie fake to albo odtwarzano nagrane wcześniej sekwencje ruchów, albo zarządzał tym potężny komputer lub centrum danych. Wątpię, żeby one mogły wykonać to wszystko bez żadnej komunikacji z czymkolwiek poza wbudowanym małym komputerkiem. PS. Grok, przynajmniej w wersji płatnej potrafi generować 4 filmiki na raz. Wcześniej na darmowej przy kliknięciu nowego, anulowało poprzedni. Płatny chatbot groka nic o tym nie wie i mówi, że się nie da Tempo trochę się poprawia zależnie od godzin - możliwe jest uzyskanie 10s filmików w czasie jaki był typowy dla filmików 6s na darmowym koncie. Niestety same umiejętności modelu jakby spadły i nie chcą odbić, o postępie nie mówiąc.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi