GordonLameman 8 432 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 20 minut temu, larry.bigl napisał(a): Np https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-kodiaq-ID6HseXx.html vs https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-kodiaq-ID6HmfFQ.html W Ambition sa zwykłe halogeny. Style ma ledy, ale nie wiem czy matrycowe. W ambition można było dobrać pakiet świateł, ale mało kto to pewnie robił. W ogóle tych Ambition to bym nie rozważał - one mają naprawdę sporo gorsze wyposażenie. A jak sprzedawca przy Ambition pisze o światłach led to ma na myśli te do jazdy dziennej
larry.bigl 452 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Ok czyli jak szukać to wersji Style? 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Tak. Moja Octavia w style względem Ambition miała lepsze światła, tapicerkę, fotele, kamerę cofania, tempomat aktywny, i matryce w standardzie. W 2021 roku wycofali matryce ze Style do pakietu. W kodiaqu z tego co czytam to podobnie było. 1
bergercs 1 397 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Wszystkie tak mają, czy ten jest poskładany stopami? 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Lekko puknięty, energia puknięcia parkingowego została przeniesiona na tunel, tak dobrze zaprojektowane auto!!!!!!!! 1
bergercs 1 397 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Ogólnie to oglądając zdjęcia tych kuroków znalazłem odpowiedź na pytanie, które zadałem sam sobie piorąc wnętrze Shreka: "co za debil wpadł na pomysł, żeby w przestrzeni bagażowej dać kremowe wykładziny?". Po to, żeby siedzący w trzecim rzędzie nie czuli się jak w szopie obitej filcem. 2
trepek 1 345 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 9 godzin temu, bergercs napisał(a): Wszystkie tak mają, czy ten jest poskładany stopami? A w tym samochodzie z kogutem na masce nie ma czasem wysuwanego podłokietnika do przodu i na zdjęciu pokazana jest właśnie sytuacja, gdy ten podłokietnik jest maksymalnie przesunięty w przód? 1
Totek 774 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) 10 godzin temu, bergercs napisał(a): "co za debil wpadł na pomysł, żeby w przestrzeni bagażowej dać kremowe wykładziny Nie doceniacie Pepikow, w Octavii MK1 RS mam biały dywan i czarna podsufitkę Trzeba być chorym umysłowo jak ja by to utrzymać w czystości. 10 godzin temu, bergercs napisał(a): ... Edytowane 11 Czerwca przez Totek 1
huudyy 2 837 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) 6 minut temu, Totek napisał(a): biały dywan Ktoś miał naprawdę genialny plan, zresztą podobnie jak te wszystkie beżowe tapicerki. Pamiętam jak kolega skielczal jak wszedł w nowych dżinsach do swojej fury z białymi skórami I odbarwił siedzisko Edytowane 11 Czerwca przez huudyy
trepek 1 345 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Nie raz czytałem jak komuś się odbarwiła skóra od jeansów i tego nie rozumiem, u siebie w ESie mam kremową skórę, non stop jeżdżę w jeansach i nic nie odbarwia. Kwestia barwnika w jeansach czy impregnacji skóry?
dannykay 620 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca @up U szefa w M4 też jeansy zostawiają ślady, ciekawe dlaczego Kolor skór też nie pomaga, heh
huudyy 2 837 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Godzinę temu, trepek napisał(a): Nie raz czytałem jak komuś się odbarwiła skóra od jeansów i tego nie rozumiem, u siebie w ESie mam kremową skórę, non stop jeżdżę w jeansach i nic nie odbarwia. Kwestia barwnika w jeansach czy impregnacji skóry? Słaba impregnacja skóry, świeże spodnie (po kupnie, bez prania), potliwap dupa, kwaśne pH własnej skóry... Sporo możliwości. 1
trepek 1 345 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 26 minut temu, Totek napisał(a): Po prostu koledze spociło się dupsko Mi też się poci, jakbym spod prysznica wyszedł
trepek 1 345 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Impregnacja do skóry prawdziwej Co 3 miesiące na szybko przejadę fotele preparatem do czyszczenia skóry a później do jej natłuszczania. Edytowane 11 Czerwca przez trepek
huudyy 2 837 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Jaka impregnacja? no do skóry, żebyś właśnie swoim dupskiem nie zafarbował fotela
bergercs 1 397 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 6 godzin temu, trepek napisał(a): A w tym samochodzie z kogutem na masce nie ma czasem wysuwanego podłokietnika do przodu i na zdjęciu pokazana jest właśnie sytuacja, gdy ten podłokietnik jest maksymalnie przesunięty w przód? Chyba tak, ale patrząc na tamto i poniższe: to wychodzi, że po przesunięciu albo zwiększa się szczelina pozioma, albo faktycznie spasowane stopami, bo w jasnym nie ma takiej wyrwy.
LYCONE 125 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 20 godzin temu, GordonLameman napisał(a): W Ambition sa zwykłe halogeny. Style ma ledy, ale nie wiem czy matrycowe. W ambition można było dobrać pakiet świateł, ale mało kto to pewnie robił. W ogóle tych Ambition to bym nie rozważał - one mają naprawdę sporo gorsze wyposażenie. A jak sprzedawca przy Ambition pisze o światłach led to ma na myśli te do jazdy dziennej Nie wiem jak tam zwykłe, ale mam u siebie matrycowe i robią robotę. Wiem, że to ciągle Skoda, ale póki co są to najlepsze światła jakie miałem u siebie. BTW. Wróciłem właśnie z Azji i zakochałem się w Toyota Fortuner. Czemu tego byka nie ma u nas? Zjada Ravke na śniadanie, szczególnie w wersji GR. Do tego pełno ciekawych chińczyków jak Deepal S07 czy BYD takie sedany, coś jak Tesla. Ogólnie ciekawy rynek i patrząc na wchodzące modele, może być podobnie u nas za 5-10 lat. Chociażby Omoda 9 czy Jaecoo "coś tam" prezentuje się super na papierze. Czas pokaże jak to w teorii będzie się sprawdzać.
Katystopej 984 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Bawiłem się konfiguratorem Audi A6, najbardziej podstawowa wersja, benzyna 204KM, koła 17 225/60
GordonLameman 8 432 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Godzinę temu, LYCONE napisał(a): Nie wiem jak tam zwykłe, ale mam u siebie matrycowe i robią robotę. Wiem, że to ciągle Skoda, ale póki co są to najlepsze światła jakie miałem u siebie. też byłem zachwycony, a potem okazało się, że Nissan ma lepsze :O
bergercs 1 397 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Obsługa auta dotykiem oczami mechanika - oraz wątek dla pamiętających sławne pompy hamulcowe w Mercedesach:
bergercs 1 397 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 11 godzin temu, Katystopej napisał(a): Bawiłem się konfiguratorem Audi A6, najbardziej podstawowa wersja, benzyna 204KM, koła 17 225/60 A ile za chińczyka w kombi? Najlepiej w dieslu. Nie robio. Ani w dieslu ani żadnych.
trepek 1 345 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ma lub miał ktoś z was kontakt z firmą i produktami oferowanymi przez LadneFelgi ? Z tego co widzę to oferują w swojej ofercie felgi kute, które wizualnie są jak felgi OEM ale czasem w innych rozmiarach niż OEM. Jak z jakością wykonania? Ktoś coś?
Gang 344 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Jestem nienormalny czy Was też to śmieszy? 5
Rekomendowane odpowiedzi