Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Krzysiak, jako diagnosta samochodowy zna się na motoryzacyjnym piekiełku całkiem nieźle.  A pewno lepiej niż ty i ja.

Dodatkowo - każdy może krytykować filmy. Również za merytoryczną zawartość. 

Ja np. krytykuje nie tylko za sprawy związane z moim zawodem. A nigdy nie nagrałem filmu o takich tematach. O zawodowych - setki. 

Uzasadnienie się tutaj pojawiło. Ale nie zrozumiałeś. Bo znowu chcesz sie do kogoś bez sensu przywalić. 

Może zjeżdżaj do Polski częściej to ci organ myślenia nie będzie tak cisnął :) 

krzysiak  nic mądrego tu o motoryzacji nie napisał, poza ogólnie dostępną wiedzą z internetów, sam łamie przepisy świadomie, te które ma kontrolować, jak krytykujesz i to uzasadniasz, rzeczowo i fachowo to nikt nie będzie miał pretensji, jak wymądrzasz się, nic nie reprezentując, to jesteś hejterem. 

Opublikowano (edytowane)

Nikt nie podał żadnej przyczyny, zacytuj

a że skaczesz znowu do nogawek, to jak wcześniej, do czasu, póki tabletek nie weźmiesz, bye

i już wiem, że dalej będziesz skomlał o uwagę :cool:

ps. nie stresuj się, bo literówki walisz :E

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

sam łamie przepisy świadomie, te które ma kontrolować

Tak jak mówię...wyciągasz pojedyncze zdania z kontekstu żeby tworzyć swoje tezy, nigdzie tu na forum nie napisałem że zawodowo łamię jakiekolwiek przepisy ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No i tu przyczyna też została podana. 

On nie zrozumie, że chodzi o to iż w tematach stricte mechanicznych łysy popełniał błędy, później ludzie go prostowali w komentarzach, w kolejnym odcinku się bronił że on przecież nie jest mechanikiem...by w następnym znów udawać wielkiego znawcę mechaniki ;) Może się to zmieniło, nie wiem, nie wnikam, nie oglądam :) 

Teraz, SylwesterI. napisał(a):

Napisałeś, korzystasz z zabronionego rozmiaru opon 

Ale nie naginam prawa podczas wykonywania pracy...przeglądy tego samochodu robię na letnich latem :E 

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

A co kogo obchodzi, na jakich robisz przeglądy, jak potem świadomie zmieniasz opony ? Ten przegląd w tym momencie jest ... warty.

Tak ja również korzystam z nielegalnych opon, więc obydwoje jesteśmy cienkimi diagnostami, ja nawet się do tego nie szkoliłem, w przeciwieństwie do ciebie. %-)

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)

W teorii każdy jest gówno warty jeśli chodzi o rzeczy które łatwo zmienić ;) Dla mnie liczy się tu i teraz na stacji...bo to raz widziałem jak przed wjechaniem czy po wyjechaniu z niej ktoś zakładał inne koła :E 

Różnica między nami taka że ja się nie przywalam na forum do kogoś, że robi coś nie do końca zgodnie z przepisami, bo sam nie robię wielu rzeczy zgodnie z nimi...choćby w kwestii ograniczeń prędkości ;) 

Ty się przywalasz nawet gdy się robi zgodnie...choćby do @marko po czym wychodzi hipokryzja  :rotfl2:

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 1
Opublikowano

Aha, jak zobaczysz, że inni kradną, to też będziesz kradł, a potem do kościółka %-)

to jest dopiero hipokryzja :cool: 

Nie, ty bezpodstawnie krytykujesz innych.

Cofnij sie parę postów wstecz do postu marko pod moim postem z filmikiem, przeczytaj ze zrozumieniem, kto tu się do kogo przywala, a co najważniejsze dyktuje innym, co mogą wstawiać a co nie.  

Dalsza dyskusja, podobnie jak z gordonem, wrócimy, jak ochłoniesz i ja nie rzucam słów na wiatr.

Opublikowano

No i jak zawsze odwracasz kota ogonem...jeśli już to w odniesieniu do tej dyskusji powinno to lecieć "jeśli sam kradnę, to nie będę zarzucał innym że kradną"  ;) 

Aż się faktycznie cofnąłem...napisałem, że nie jestem sam w kwestii "lubienia" łysego i później, że dawno gościa nie oglądałem, wtedy chrzanił kocopoły ale przyznałem też, że biznesmen z niego dobry bez względu na to jak do tego doszedł.

To ty po tym poście zaatakowałeś mnie personalnie a teraz zrzucasz że niby to ja...dlatego jak wspomniałem wcześniej, powdychaj holenderskiego powietrza i ochłoń ;) 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, SylwesterI. napisał(a):

Nikt nie podał żadnej przyczyny, zacytuj

a że skaczesz znowu do nogawek, to jak wcześniej, do czasu, póki tabletek nie weźmiesz, bye

i już wiem, że dalej będziesz skomlał o uwagę :cool:

ps. nie stresuj się, bo literówki walisz :E

Oczywiście, że została podana. Kilkukrotnie. 

Przebadaj sobie wzrok.

To ty wpadasz tu i błagasz na kolanach o atencję - dlatego kreujesz jakieś gównoburze. 

ps.

pisze się “korzystam”, a nie “kożystam”.

pij mniej, albo wróć do szkoły :) 
I jeszcze mały hint:

image.thumb.jpeg.2458c7691887d87ef684f5b843c9b595.jpeg

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
12 godzin temu, duniek napisał(a):

zgruzowali mnie znowu :E nie moja wina oczywiscie

zjazd z ronda z wewn pasa

tym razem ucierpialo zawieszenie bo wyskoczyl błąd zbieżnosci (niestety po czasie dopiero) ale mysle ze nie powinno miec to znaczenia dla ubezpieczyciela - tymrazem bede musial jednak na podnosnik wjechac

idac dalej - krakow godziny 18-20 - 4 wymuszenia w tym dwa powazne gdzie musialem depnąc ostro, co sie z tymi ludzmi dzieje

IMG-7137.jpg

IMG-7139.jpg

:E

Co do BB to polecam piwowicę w Browarze Miejskim ;) schab tomahawk też obłędnie wyglądał ale nie powiem jak smakowo bo nie jadłem ;)

• Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano

A myślałem, że lista ignorowanych nigdy mi się nie przyda...

W temacie moto. Pytałem jakiś czas temu o wibracje karoserii przy jeździe w zakresie 60-80 km/h. Wasze podpowiedzi były dobre -> mam zerwaną jedną poduszka silnika. Dwumasa ma się jeszcze świetnie. :)

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Skończcie już te dziecinne przepychanki. Człowiek na forum nie ma czasu wchodzić ostatnio, a tu tyle lektury, że nadrabiać nie nadążam :E

Ważniejszy temat jest - ma ktoś do sprzedania jakiegoś gruza? Potrzebuję na cito jakiś "wóz techniczny", który nie rozleci się w drodze powrotnej do domu :doping:

Opublikowano

Enea... 

Od tygodnia mam problem ze spadkami napięcia... Od dwóch dni doszło wzrost napięcia na 2 z 3 raz, a spadek na jednej. 

Dzwonię do nich wczoraj, to na infolini walka, że to na pewno u mnie i ze jak przyjdzie pogotowie to jestem lżejszy od 500... 

Napisałem im maila później, odpisali że mogą mi zalozyc odpłatnie tester napięcia itd, grzecznie im zwróciłem uwagę, zgłaszam tylko jakiś problem w sieci. Olali mnie. 

Wracam do domu i nawet mikrofalówka powoduje spadek napięcia, dzwonię do nich i o dziwo trafiłem na mega kumatego chłopaka, gdzie jak powiedziałem, że na moje to jest uwalona Nka to pogotowie przyjechało w 15 minut... od 2h nie ma prądu, wiec jakas grubsza sprawa. 

Wczesniej był spadek i wzrost do 250, dziś już 260 pokazywało, zaraz by się zaczęły w domu sprzęty palić

• Sad 1
Opublikowano

@Gang jezeli masz już jakiś nowszy licznik elektroniczny to co 10 minut rejestrują one co w profilu średnie wartości napięć oraz prądów. Na przyszłość można próbować wymusić na nich sprawdzenie napięć poprzez odczytanie profilu, bez montażu rejestratora.