Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, galakty napisał(a):

Jeśli jara Cię kupowanie "flagowca" po 50% ceny po roku który zaraz nie będzie aktualizowany i wspierany to tak, fajnie. 

Tylko że jak kupujesz takiego flagowca po roku za 50% ceny, to po 2 latach kupujesz kolejnego i masz nowocześniejszy telefon. 

Ja akurat xaomi nie kupuje, najczęściej motki, jestem ciekaw kiedy fapple odkryje składane telefony 8:E

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kyle napisał(a):

Aktualizacja OS jest z 2024r ... też "trochę" dłużej niż "rok" o którym kolega przybredzał :lol2:

Dla mnie to byłoby nieakceptowalne ze względów bezpieczeństwa informacji, które mam w telefonie. Nawet pomimo sandboxa firmowego - nie ma takiej opcji po prostu :) 

Ale domyślam się, że nie dla wszystkich to jest istotne. 
Dlatego nikomu Apple nie wciskam.

Za to bawią mnie fanboye, którzy nie potrafią załapać czemu ktoś kupuje iPhone i muszą takie osoby obrażać. Choćby pośrednio. To tylko pokazuje umysłową indolencję i nieumiejętność radzenia sobie z pewnymi rzeczami :) 

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Za to bawią mnie fanboye, którzy nie potrafią załapać czemu ktoś kupuje iPhone i muszą takie osoby obrażać. Choćby pośrednio. To tylko pokazuje umysłową indolencję i nieumiejętność radzenia sobie z pewnymi rzeczami :) 

Tak, również nie rozumiem tych fanbojów Apple, którzy dokładnie opisałeś jak się zachowują (jak ktoś kupi coś innego niż Apple, nie daj Bóg chińczyka, to bredzą jaki to szajs) :) (i tutaj już piszę totalnie serio)

... także ten tego ...

Edytowane przez Kyle
Opublikowano
1 minutę temu, Kyle napisał(a):

Tak, również nie rozumiem tych fanbojów Apple, którzy dokładnie opisałeś jak się zachowują (jak ktoś kupi coś innego niż Apple, nie daj Bóg chińczyka, to bredzą jaki to szajs) :) (i tutaj już piszę totalnie serio)

A czy tutaj ktoś tak napisał? Czy może wręcz przeciwnie? To ty razem z kolegą badziewiakiem  atakujecie użytkowników  IP? :) 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

A czy tutaj ktoś tak napisał? Czy może wręcz przeciwnie? To ty razem z kolegą badziewiakiem  atakujecie użytkowników  IP? :) 

Godzinę temu, marko napisał(a):

Chińskie telefony też mają lepszą specyfikację, a są po prostu gorsze. Szczegóły robią różnicę, kolosalną. 

Czyli są gorsze, bo są gorsze - czego nie rozumiesz? :wariat:

ps. i czemu obrażasz kolegę, nazywając go "badziewiakiem"?

Edytowane przez Kyle
Opublikowano (edytowane)

Pokazywanie błędów fapple to atak? Oj marketingowo wyprane móżdżki na kredyt już same się kompromitują 8:E

ale co się dziwić jak ktoś nie ogarnia manualnej skrzyni biegów i sam wkleja posty, chwaląc się jak traci 50-60k na wynajmie auta :boink:

byznesmen 8:E

Edytowane przez SylwesterI.
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kyle napisał(a):

Tak tak.

Owszem, masz fanboyowate teksty. :) 
Ale mi to wisi. Używam tego co chcę. Mam też maca zamiast laptopa z windowsem. IP + MacBook to naprawdę świetne narzędzie do pracy. Działa to wręcz rewelacyjnie. To jest moja opinia. A jak chces to możesz nawet używać Nokii 3210 - wisi mi to :) 

Dla mnie bezpieczeństwo jest istotne. Dlatego mam iOS, który ma mniej podatności, jest zamknięty i trudniejszy do zhakowania. A wpadki z aktualizacjami ma każda firma. Ale żeby to wiedzieć to trzeba mieć mózg, który niestety u nie wszystkich się wykształcił. To nie do ciebie, Kyle :) 

• Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, Gret napisał(a):

Samsung mi się na gwarancji kilka razy posypał :P ale tam przyjeżdża serwis i bez gadania wymienia co trzeba. Nie wiem jak w tym chinczyku czy nie będzie w razie W jakiś problemów. Nie mam z nimi doświadczenia to pytam, bo parametry ma super. 

a widzisz :P 

To co z TV polecasz? Bo chyba nie Samsunga albo Philipsa. LG na miniled chyba nie ma nic ciekawego a jak ma to pakują tam IPSy...

Też bym musiał Cię nie lubić żeby Ci polecić Samsunga :hihot: Samsung, LG czy Sony to nie robią problemów na poziomie gwarancji.

Philips to już na poziomie gwarancji robią konkretne cyrki także wystrzegałbym się tego ;)

Niezależnie jakiej marki to jak kupisz Mini LED to jak padnie podświetlenie to tego nie naprawisz po gwarancji ;)

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Pokazywanie błędów fapple to atak? Oj marketingowo wyprane móżdżki na kredyt już same się kompromitują 8:E

ale co się dziwić jak ktoś nie ogarnia manualnej skrzyni biegów i sam wkleja posty, chwaląc się jak traci 50-60k na wynajmie auta :boink:

byznesmen 8:E

6 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Już literówki lecą, nolife się zagotował 

Ale Cię boli. :) 

Opublikowano (edytowane)

Kto ma musk zamiast mózgu widać po decyzjach byznesowych i zakupowych. 8:E

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ale Cię boli. :) 

nawet własnych decyzji nie respektujesz %-)

i ciągle w postach ten ból się przewija, a przysłowie mówi, że ta twoja cecha ponoć nie boli 8:E

Opublikowano
2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

Kto ma musk zamiast mózgu widać po decyzjach byznesowych i zakupowych. 8:E

Nom, widać. Dlatego to nie ja mam ból dupy w necie o to co ma ktoś inny :) 

nawet własnych decyzji nie respektujesz %-)

Własne decyzje mogą być zmieniane. Nie uczyli Cię tego?

i ciągle w postach ten ból się przewija, a przysłowie mówi, że ta cecha ponoć nie boli 8:E

Bo gdyby Cię nie bolało to byś tego ciągle nie pisał. A ty ciągle wylewasz tutaj swoje żale o to, że kto ma auto w najmie/leasingu czy teraz ze ma iPhone. Wiesz jak to wygląda? No, pomyśl. Ale tym razem pomyśl tak mocno. Tak mocno jak nigdy jeszcze nie myślałeś. :) 

3 minuty temu, Kyle napisał(a):

Dobra, wylaliśmy na siebie trochę pomyj - nie wiem jak Wam, ale mi się to już znudziło. Życzę wszystkim miłej nocy.

Mnie też, bo bombla właśnie odłożyłem i mogę pyknąć w Yotei.

Opublikowano (edytowane)

Sukces, dziś zamontowałem (prawie, została jedna listwa i silikon) kabinę prysznicową. 10 dziur w grsie, który przykleiłem na ścianę wiercilem 4h. Masakra jaki twardy. Ale poszło. Gdybym wiedział, że gnój taki twardy będzie, wybrałbym inny :E

Edytowane przez larry.bigl
Opublikowano
4 minuty temu, larry.bigl napisał(a):

Sukces, dziś zamontowałem (prawie, została jedna listwa i silikon) kabinę prysznicową. 10 dziur w grsie, który przykleiłem na ścianę wiercilem 4h. Masakra jaki twardy. Ale poszło. Gdybym wiedział, że gnój taki twardy będzie, wybrałbym inny :E

Odpowiednimi wiertłami poszłoby Ci w 30 minut :)

Opublikowano
3 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Odpowiednimi wiertłami poszłoby Ci w 30 minut :)

Gwarantuje Ci że nie. Wiertła miałem, koronki diamentowe, kilka sztuk. Wiele płytek położyłem jako amator i tak twardego dziadostwa jeszcze nie spotkałem. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Własne decyzje mogą być zmieniane. Nie uczyli Cię tego?

Mnie uczyli tego, że jak facet coś powie, to jest święte, bo jak papla i się do tego co powiedział, nie stosuje, to jest guma z majtek. :cool:

tylko ty ciągle piszesz o bólu i chwalisz się swoimi zakupami, a to wskazuje na niską samoocenę, stąd te zachowania nolife'a na forum i udowodnianie wszystkim, jaki to wspaniały jesteś , bawiło mnie podpuszczanie ciebie w innych tematach, a ty to łapałeś za dobrą monetę %-)

Moje myśli o pupie Maryni to szczyt twoich możliwości intelektualnych :cool: