Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostawmy ten temat w spokoju. Nie rozumiem po co go odgrzebujecie. 

W środę bylem na targach w Lublinie. Wracając przejechałem się głęboką. Jak była połatana jakieś 13 lat temu jak pierwszy raz nią jechałem tak jest i teraz :E

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Katystopej napisał(a):

Obecnie chcąc mieć 2 komplety opon ekonomiczniej jest kupić drugi komplet felg niż  bulić 200-400zł za wymianę :E 

W Warszawie za przełożenie 16 plus wyrzucenie starych opon zapłaciłem 200zł...

Opublikowano
11 minut temu, marko napisał(a):

Byłem teraz w Karkonoszach. Po czeskiej stronie nawet trochu biało było na drodze. 2-letnie Micheliny CC2 SUV z jakimiś 60% bieżnika bezproblemowo czy to na białej nawierzchni czy na mokrym.

Dobrze wiedzieć, mam te same wielosezony, ale dopiero drugi sezon teraz zaczynam na nich. W styczniu Basenova to będą testowane :D

Opublikowano

Myślałem, że spalił mi się router od Play... ;) 
Po milionie restartów podłączyłem bezpośrednio pod ONT i 3 rozmowach na inolini i jednej na chacie net ruszył bez ich białej puszki.. ;)
A niby to nie możliwe jak ma się TV od nich. a działa i net i TV. 

Opublikowano
23 godziny temu, galakty napisał(a):

Co do Kugi to sam się śmiałem, ale jeśli chodzi o SUVy hybrydowe to chyba najwięcej sensu ma :E 

Moim zdaniem hybrydy są świetne w dowolnego typu osobówce, w centrum (czasem przykorkowanego) miasta.

18 godzin temu, jarux napisał(a):

W Warszawie za przełożenie 16 plus wyrzucenie starych opon zapłaciłem 200zł...

Czy masz starsze auto, czy nowsze z TPMS itp.?

Opublikowano
9 minut temu, Kyle napisał(a):

Moim zdaniem hybrydy są świetne w dowolnego typu osobówce, w centrum (czasem przykorkowanego) miasta.

Czy masz starsze auto, czy nowsze z TPMS itp.?

A czemu miałyby te hybrydy nie być świetne w miałyby miasteczkach, gdzie musisz jechać do kilku różnych miejsc żeby ogarnąć wszystko?

Opublikowano (edytowane)

Zawężam do centrów miast, bo tam hybrydy (szczególnie z jakimś e-CVT lub innym bezstopniowym rozwiązaniem) zdecydowanie lepiej się spisują, niż przykładowo turbo-benzyna (bez hybrydy) z DSG, gdzie często wolne toczenie, czy bardzo powolne ruszanie, leci na pół-sprzęgle i nie ma odzyskiwania energii przy lekkim hamowaniu/zwalnianiu.

Edytowane przez Kyle