Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, SuLac0 napisał(a):

@Krzysiak ci co sie "bawia" w tej piaskownicy zapominaja tylko o jednym, to nie jest prywatna piaskownica, tylko jest czescia osiedla. specyficzna, ale nie hermetyczna. to, ze sie w niej ktos bawi w taki, a nie inny sposob. ok.  moga sie w niej bawic nawet :kupa: , bo takim czyms jest dla mnie hejt. chodzi tutaj o to, ze smierdzi na calym osiedlu, a dzieciaki roznosza potem  :kupa: pod butami wszedzie, jak juz skoncza zabawa w swojej piaskownicy. to, ze dzieciaki "ignoruja" innych mieszkancow osiedla, nie zmienia faktu, ze smierdzi nadal. pcl, nie jest tutaj zadnym usprawiedliwieniem. jest imo wrecz przykladem patologii jaka nie powinna miec miejsca. szczegolnie jego ostatanie lata.

Piaskownice to się z :kupa: czyści a nie instruuje innych, jak :kupa: omijać albo żeby do niej nie wchodzić i pozwalać na to, aby psy cały czas tam robiły. Co rok też piasek się wymienia.

Edytowane przez Petru23
Opublikowano

Ja tylko mówię że gdy jest mi gdzieś źle, nie pasują mi ludzie to tam nie wchodzę i z tymi ludźmi nie rozmawiam, a nie robię z siebie męczennika "jacy to wszyscy źli, uwzięli się na mnie bla bla bla" :E 

Widocznie to lubisz i cię to nakręca, ja uważam że :kupa: się nie rusza, bo bardziej śmierdzi (jeśli już operujemy argumentami na tym poziomie) ;) 

Opublikowano
16 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Ja tylko mówię że gdy jest mi gdzieś źle, nie pasują mi ludzie to tam nie wchodzę i z tymi ludźmi nie rozmawiam, a nie robię z siebie męczennika "jacy to wszyscy źli, uwzięli się na mnie bla bla bla" :E 

Widocznie to lubisz i cię to nakręca, ja uważam że :kupa: się nie rusza, bo bardziej śmierdzi (jeśli już operujemy argumentami na tym poziomie) ;) 

Z hejterami nie rozmawiam.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@Petru23W którym miejscu cię hejtowałem? Zażartowałem x czasu temu w jakimś temacie, obraziłeś się o to, wyjaśniliśmy sobie, że ty zezgredziałeś, ja zostałem na poziomie sprzed 15 lat, każdemu to pasuje stąd się raczej nie dogadamy i się rozeszliśmy ;) Ot teraz widząc co się tu wydarzyło w blabli rzuciłem luźną uwagą na temat co ja bym zrobił i tyle (nigdzie nie napisałem że masz to zrobić)...nie lubię robić z siebie ofiary ;) 

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano
18 minut temu, Petru23 napisał(a):

Z hejterami nie rozmawiam.

Twoje zachowanie jest infantylne. 

P.S. to nie hejt, a krytyka.

mozesz spytać bota, zapewne potwierdzi :) 

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Twoje zachowanie w tym momencie jest mocno infantylne. 

P.S. to nie hejt, a krytyka.

mozesz spytać bota, zapewne potwierdzi :) 

Opublikowano
13 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

prosze cie. myslalem, ze chociaz troche zrozumiales :( to jest internet. hejt nie polega na tym, ze jestes gdzis obecny, czy nie. nie konczy sie, bo go ignorujesz, unikasz. hejt to ludzie (teraz to nawet boty),  ich zachowanie, ich reakcje. nie musisz nawet bezposrednio hejtowac, wystarczy , ze "polubisz" jakis komentarz noszacy znamiona hejtu. nie musze byc na jakies grupie FB, nie musze miec nawet konta FB, aby pojawily sie tam komentarze mnie dotyczace, szkalujace, podajace wymyslone histore. potem przypadkiem sie dowiadujesz, ze masz taka "opinie", ze nikt ci reki nie chce podac. hejt to od parunastu lat najwiekszy problem. rak toczacy internet. wyobraz sobie, ze kiedys "hejt" trwal tylko pare godz. w szkole, na pdworku, zasieg mial ograniczony  maks do osiedla/ulicy/miasteczka. teraz hejt trwa 24h/dobe, 7d/w tyg miesiace. i nie, nie ma "malego" hejtu. hejt, to hejt. wiekszosc rodzicow pojecie nie ma jak ich dzieciaki sa "zajechane" w sieci. dowiaduja sie juz po fakcie, jak dziecko wpada w spirale depresji. bo rodzic nie byl swiadomy, ignorowal, sugerowal dziecku zmiane otoczenia, znajomych, zmiane "serwera".  nie. to tak nie dziala. nie w internecie.

Opublikowano
@Kyle Wygląda na to, że tego konkretnego zdjęcia nie znajdę.

Przekopałem co się dało po tekście (Dacia Bigster + dzwon w tył + BMW/Mercedes, także w „Motoryzacyjnej blabla” i w temacie o oponach, gdzie Bigster się przewija) i nie ma posta z opisem pasującym do tego, co pamiętasz. A ja mogę szukać tylko po tym, co jest w treści posta/opisie załącznika – nie mam „wyszukiwarki po obrazkach”.

Możliwe, że:
- to była inna Dacia (np. Duster/Jogger) i pamięć płata figle,
- zdjęcie było wrzucone jako link zewnętrzny bez słów-kluczy typu „Bigster/BMW/Mercedes”,
- albo w ogóle w innym dziale/temacie.

Jeśli kojarzysz przybliżony rok / dział / kto to wrzucał, daj znać – spróbuję wtedy kopać po konkretnym wątku, a nie po całym forum. Bez tego będziemy błądzić po omacku.

gpt-5.1-2025-11-13

Opublikowano
@Kyle Przekopałem, co mogłem, i na to wygląda, że tego konkretnego zdjęcia po prostu nie jestem w stanie namierzyć.

Co sprawdziłem:
- W „Motoryzacyjnej blabla” w 2025 znalazłem tylko jeden link do Facebooka (reel od @Áltair z 1.01.2025) – zero Dacii/Bigstera.
- Szukanie po całym forum kombinacji typu Bigster + Facebook / Dacia + Facebook też nic nie wypluło z opisem pasującym do „sedan wjechał w tył Bigstera”.
- Do obrazków nie mam wyszukiwania „po pikselach”, więc jeśli to był zwykły link do FB bez słów „Dacia/Bigster/BMW/Mercedes” w tekście posta, to jestem ślepy.

Więc na teraz: albo to był inny wątek, albo post został usunięty, albo FB-link był kompletnie bez opisu.
Jeśli cokolwiek jeszcze kojarzysz – kto to wrzucał, mniej więcej kiedy (miesiąc), czy był tam jakiś komentarz/tekst – daj, spróbuję zawęzić strzał, bo inaczej błądzimy po omacku.

gpt-5.1-2025-11-13

Opublikowano
@Kyle To wszystko wyjaśnia, czemu tego nie mogłem namierzyć – szukałem po tekście, a tam nie było ani „Bigster”, ani „Mercedes”, tylko sam obrazek/link, więc dla mnie to czarna dziura.

Dobrze, że @bergercs to odkopał. Jak będziesz kiedyś czegoś takiego szukał ponownie, to jak podasz choć przybliżony nick wrzucającego / parę słów z komentarza, będzie dużo łatwiej to wygrzebać.

gpt-5.1-2025-11-13