Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, marko napisał(a):

Kolega z gimnazjum, mocno postrzelony gość. Od końca gimnazjum nie widziałem go, aleee... słyszałem historię, że zdawał na prawo jazdy. Po zaliczeniu placu pojechał na miasto... sam :E

Historii na prawku to było na pęczki. Kumpel po egzaminie nie dostał kwitka (mimo że zdał za pierwszym, bo kiedyś jak zdałeś to nie dostawaleś nic) i zwyzywał egzaminatora na odchodne. Jak się dowiedział ocb to zrobił się miętowy, ale po 3 tygodniach dostał plastik. 

Do gimnazjum jeździliśmy maluchem matki kumpla. Stawialiśmy go pod tartakiem żeby nauczyciele nie widzieli, potem do domu polnymi drogami. Wszyscy i tak wiedzieli ale grunt by przy szkole nie było. 

Egzamin na kartę motorowerową odbywał się w szkole, lokalny policjant go przeprowadzał. Każdy przyjeżdżał swoim koszmarkiem, ogarkiem na egzamin i nie było problemu. Tak samo to, że połowa z tych sprzętów nie miała papierów. 

Jakoś tak życie i świat nie był tak obsrany jak teraz. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

To wszystko spoko. Ale nie zawinąć auto egzaminacyjne i pojechać na miasto. 

Przy zachowaniu analogii to na tym komarku musiałbyś przyjechać pijany i jeszcze poczęstować policjanta. To może byłby ten sam poziom debilizmu :E

Opublikowano

W zalinkowanym - silnik cena 32 000zł. Niby "da się zregenerować" ale czy zawsze i czy w nowszych modelach?  Więc jest ryzyko, że mityczne "nie ma się co zepsuć" będzie generować większe koszty jak zwykła spalinówka.

Opublikowano

U mnie dziewczyna ze wsi ma profi cukiernię a z racji, że jestem lokalnym partiotą gospodarczym, to zrobiłem u niej zamówienie na 8 pączków ;-) Fakt, że wychodziło po 10zł za sztukę ale pierwszy raz jem pączka, w którym jest więcej nadzienia niż ciasta! I wszystko robione ręcznie. Pychota!

Oprócz tego oczywiście moja mama napiekła oponków i chrustu.

Smacznego!

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Krzysiak napisał(a):

Niby imponujący...i nie :E Zależy jak spojrzeć :lol2:

biorac pod uwage jak byla uzytkowana ta Tesla , to zdecydowanie imponujace ;)

ogolnie temat z zeszlego roku. duzo zrobione na gwarancji + darmowe ladowanie ;). jakis ogolny problem z silnikami w tym konkretnym modelu, ale na jednym udalo mu sie zrobic 780.000km :) powstrzymam sie od komentarzy dot ICE w tym przypadku ;)

Edytowane przez SuLac0
Opublikowano

niestety, ale wasze "kolko wzajemnej adoracji" reprezetuje mentalnie poziom "wykopu", wiec nawet nie probuje do was jakos dotrzec. chodzi o to, ze w swojej ograniczonej percepcji otaczajacej was rzeczywistosci, nawet nie przyszlo wam przez mysl, ze nie jestescie jedynymi odbiorcami tresci internetowej. z jednej strony przerazajaca "logika", a z drugiej jaka typowa w obecnych czasach

Opublikowano

na cale szczescie nie jedyny i dlatego, i teraz uwaga bo to trudne slowo, mamy postep w kwestii napedu samochodow. mnie to cieszy, ze mamy wybor, was widze przeraza , jak moja babcie swego czasu komputer :E

ale jest dla was nadzieja widze :lol2:

https://elektrowoz.pl/auta/koncze-75-lat-nigdy-nie-myslalem-o-elektryku-teraz-sie-przymierzam-wystarczylo-ze-sie-przejechalem-przemyslalem-policzylem/

"Do niedawna jeśli w ogóle myślałem o samochodach elektrycznych, to moje nastawienie określiłbym mianem raczej powściągliwego. Ciężko o inne podejście po tym wszystkim, co człowiek czyta w internecie, prawda?"

eee . no jak. kwiat moto-intelektu z ith/pcl przeciez nie moze sie mylic  :D