Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Pamietaj, że FP4 to są obliczenia niskiej precyzji. Można je gdzie niegdzie wykorzystac to prawda, i na pewno przyśpieszyć działanie karty to wykorzystując. Ale są drobne ALE. Wszelkie rezultraty i obliczenia koncowe i tak musza byc w FP8 najlepiej FP16. Żeby FP4 jako tako działalo i mozna było to juz normalnie prawilnie zastosować, potrzeba jest olbrzymia ilosc treningu, wiec pewnie teraz to trenuja, no przynamniej mam taka nadzieje, może juz wytrenowali. Natomiast to prawda, że uzycie FP4 obniża zasobność na VRAM -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Widzę nowy rok ale bajki zeszłoroczne się ciągną -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja w tym roku z planowych tylko Mielno bo muszę wykorzystać na szczęście ostatni voucher w Holiday, później pewnie jakieś Mazury u rodzinki. Przyszły rok znów Grecja autem, tyle że teraz niżej, w zeszłym roku byliśmy w Katerini i zwiedziliśmy całą okolicę (poza plażingiem). -
Przez DjXbeat · Opublikowano
@serwal4 My jedyne co mieliśmy zaplanowane to nocleg w Austrii i zwiedzanie Wiednia. Wszystko od 2 dnia to zwiedzanie i noclegi w ciemno. Były dni, że o 20:00 nie mieliśmy jeszcze noclegu ale w trakcie obiadów ustalaliśmy następny kierunek trasy i coś po drodze do nocowania. Co dziennie jechaliśmy z rana dalej. Zwiedziliśmy jezioro Bled, jezioro Bohijskie, doline Logarska, Lublane, doline Soczi, most napoleoński, zamek predjan i finalnie zamiast Triestu wybraliśmy mały ale przepiękny Piran. Z Doliny Soczi ruszyliśmy do Włoch i tu piękne malownicze trasy. We Włoszech po 15-20km od granicy zanocowaliśmy w miasteczku gdzie u tubylców elektryk wzbudził sensacje a znowu u mnie sensacje wzbudziły stare 30-40 letnie małe Fiaty, których nigdy w życiu na oczy nie widziałem. Do tego CPN tylko z benzyną Dalej ruszyliśmy do Wenecji i tu nocleg zaplanowaliśmy w drodze na kemping z widokiem na Wenecję. W Wenecji spędziliśmy 1 dzień i dalej trasa do Florencji. Od Florencji ruszyliśmy drogą toskańską, która jechaliśmy cały dzień. Oczywiście zwiedzone miejsca gdzie był kręcony „Gladiator”. Przepiękna sceneria Nocleg nad jeziorem Bolsena i dalej już Rzym czyli 2 całe dni. Z Rzymu trasa Zachodnia nad Morzem Tyrenskim aż do Pizy. Dalej zwiedzanie La Spezia i Vernazza i tu nocleg w domku. Kolejny dzień to trasa nad jezioro Garda i zwiedzenie jeziorka. Tu już nawet nie pamiętam czy nocleg w hotelu czy gdzieś na kempingu 😂. Kolejne 3 dni to już Trydent i zwiedzanie Dolomitów. Generalnie 11 dni i 4800km. Najdłuższa jazda ze zwiedzaniem była przez drogę Toskańską bo wolno i co chwilę postoje z widokami Wyjazd coś pięknego ale już pod koniec chodzenia po górach byliśmy totalnie zmęczeni.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi