tomcug 4 145 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 10 godzin temu, wallec napisał(a): Zerowe znaczenie, tylko tyle by użyć jako wyznacznik pod uv tj. żeby zmieścić się w 253w i nie throtlowac przez małe chłodzenie i obudowę. Powodzenia z 253 W przy 120 mm 2
Pentium D 2 045 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Jakby pałował dłużej pod 253W to spuchnie szybko, ale w grach te 150W raczej ogarnie.
wallec 1 904 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Jeden przelot cb r23 zamknie się w 95 stopniach tak żeby wbić 40k pkt. Proc już jedzie. W środę sprzeda się GPU, muszę kupić nowe i składanko. oby raptor zaskoczył pozytywnie względem arrow
Pentium D 2 045 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 14900KF patrzący co na niego założyli AIO które wie, że będzie musiało walczyć o przeżycie 5
SylwesterI. 1 444 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Godzinę temu, wallec napisał(a): Jeden przelot cb r23 Intel Banzai!!!!! 6
janek25 404 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 20 minut temu, wallec napisał(a): Pacjent zamontowany. mamy se podniecić?produkt jet dostepny kilka lat,wiadomo o nim wszystko co innego jakbyś porobił gry na bartlecie 12 rdzeniowym bez HT To ma nikt 1
wallec 1 904 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Możesz się iść podniecać do tematu o AM5, tam są same nieprzetestowane produkty świeżo po premierze.
bourne2008 1 891 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 11 minut temu, janek25 napisał(a): mamy se podniecić?produkt jet dostepny kilka lat,wiadomo o nim wszystko co innego jakbyś porobił gry na bartlecie 12 rdzeniowym bez HT To ma nikt Dla nich ten procek to coś więcej... 6
janek25 404 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja (edytowane) zen5 x3d jest nudniejszy ale wydajniejszy w grach zbostwany golden cove i gracemont .Czy mozna zaskoczyć po tylu latach Jak sie wskakiwało ze skylake to tak Edytowane 13 Maja przez janek25 1
Krzysiak 3 317 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja @janek25może nikt do tej pory nie wpadł na tak głupi pomysł żeby łączyć 14900kf z aio 120mm 3
SylwesterI. 1 444 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 1 godzinę temu, wallec napisał(a): Pacjent zamontowany. Walcuś? Zrobimy porównanie w grach ?
wallec 1 904 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Pewnie że zrobimy, te same co poprzednio i zwiększy się baza wyników i wrócą emocje na forum bo nuda nic się nie dzieje. Grube projekty nie dostają atencji to chociaż pobenchmarkujemy na aio 120 1
janek25 404 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Jak ty tam GRE wciśniesz ? Minipc to jest tutaj
wallec 1 904 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja (edytowane) 30 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Walcuś? Zrobimy porównanie w grach ? Ten taki brzydki kabelek co idzie przed zasilaczem to zmostkowany clearcmos na przycisk do obudowy żeby szybciej resetować po po nieudanym trenowaniu? Edytowane 13 Maja przez wallec
MarcoSimone 1 437 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 1 godzinę temu, janek25 napisał(a): zen5 x3d jest nudniejszy ale wydajniejszy w grach zbostwany golden cove i gracemont .Czy mozna zaskoczyć po tylu latach Jak sie wskakiwało ze skylake to tak Czy ja wiem... W kwietniu sama skrzynka zeżarła mi 61 kwh. Testy, testy, testy....DDR5 Titanium, 9950X3D, curve shaper i te sprawy 2
wallec 1 904 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Teraz, janek25 napisał(a): Jak ty tam GRE wciśniesz ? Minipc to jest tutaj GRE się licytuje, chce kartę z aio 240 i dam chłodnice na przód. ide full piekarnik
SylwesterI. 1 444 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Teraz, wallec napisał(a): Ten taki brzydki kabelek co idzie przed zasilaczem to zmostkowany clearcmos na przycisk do obudowy żeby szybciej resetować po po nieudanym trenowaniu? Nie to przycisk power podłączony do pinów power, bo 850 edge ma te piny w nietypowym miejscu 1
wallec 1 904 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Poluzuj trzy śrubki i schowaj pod tacką od zasilacza bo fuszerka
SylwesterI. 1 444 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 6 minut temu, wallec napisał(a): GRE się licytuje, chce kartę z aio 240 i dam chłodnice na przód. ide full piekarnik Grzałkę już masz, aio będzie robiło za termoobieg, 10 minut i mrożona pizza gotowa 1
SylwesterI. 1 444 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja (edytowane) 3 minuty temu, wallec napisał(a): Poluzuj trzy śrubki i schowaj pod tacką od zasilacza bo fuszerka Nie mogę za krótki, mam lepsze rozwiązanie, zamykam obudowę i nie widać, wcale nie liczyłem, że wpadniesz na takie Edytowane 13 Maja przez SylwesterI. 2
wallec 1 904 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Tylko za tą tackę sobie schowaj bo kiedyś przetniesz ten kabelek i Ci się PC nie włączy nawet widać już odgnioty w miejscu styku jeśli jeszcze nie teraz to pomyśl o tym przy kolejnej wymianie płyty głównej na tej długowiecznej platformie;)
SylwesterI. 1 444 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja (edytowane) 3 minuty temu, wallec napisał(a): Tylko za tą tackę sobie schowaj bo kiedyś przetniesz ten kabelek i Ci się PC nie włączy walcuś pacz mnie na usta: K A B E L E K Z A K R Ó T K I N I E D A R A D Y ps. ciebie nie widzę, a wiem, że są "odgnioty" na zwojach Edytowane 13 Maja przez SylwesterI. 3
janek25 404 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja (edytowane) 37 minut temu, MarcoSimone napisał(a): Czy ja wiem... W kwietniu sama skrzynka zeżarła mi 61 kwh. Testy, testy, testy....DDR5 Titanium, 9950X3D, curve shaper i te sprawy I tak nie wygrasz jestem po testach modułu LPE. Przereklamowane Puśta ten prąd po obudowie .1 kabelek mniej 😊 Edytowane 13 Maja przez janek25
Rekomendowane odpowiedzi