Spl97 1 293 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 10 godzin temu, Pawelek6 napisał(a): P.S. Mody przeszły w tryb "troll mode" 1
Pawelek6 253 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca W dniu 1.05.2025 o 11:10, tomcug napisał(a): @Jacek Winkler musiałby się wypowiedzieć na ten temat. Ale chyba tak "ma być" po zmianach, jakie nakazał wprowadzić. No mamy potwierdzenie dzisiaj po miesiącu. Już pomijam brak odpowiedzi z jego strony, pomimo iż parę razy widziałem go na forum. Osobiście dodam, że teraz w ogóle nawet nie zaglądam z ciekawości do tych zestawów. Po prostu jak widzę taką ścianę spamu, to jestem przytłoczony i mówię stanowcze "nie". Chciałbym powiedzieć coś więcej w tym temacie, ale sądzę, że mogłoby to być zbyt niewygodne.
Jaycob 1 934 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Moglibyście ustawić tak forum, żeby zdjęcia wyświetlały się od razu w pełnej jakości, bez potrzeby klikania?
tomcug 2 441 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca @Jaycob Nie ma takiej możliwości, forum automatycznie generuje mniejsze obrazki w niższej jakości i nie da się tego wyłączyć. 1
ryba 1 246 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Dawaj Tomek te ankiete na wtyczke, czasem trzeba sobie jakies tematy chociaz czasowo poblokowac samemu, zeby nie korcilo zagladac jak jakies powiadomienie wyskoczy.
Zhao 589 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca ahh ten brak silnej woli @ryba Jeśli chcesz aby nie korciło wchodzić daj znać pomogę 1
ryba 1 246 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Ta @Zhao ja powiem, zebys mnie poglaskal po glowce, a Ty przyjdziesz lep z toporem sciac nie dzieki. 1
kubikolos 1 328 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca dorosle chlopy a musza sobie tematy blokowac jak korci to sobie zajrzyj, po co sobie odmawiac takiej przyjemnosci XD
Kadajo 7 418 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Moglibyście ustawić tak forum, żeby zdjęcia wyświetlały się od razu w pełnej jakości, bez potrzeby klikania? Nie wiem jakiej przeglądarki używasz, ale polecam ten dodatek... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/imagus/?utm_content=addons-manager-reviews-link&utm_medium=firefox-browser&utm_source=firefox-browser
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca dla chrome też... byl. https://chromewebstore.google.com/detail/imagus/immpkjjlgappgfkkfieppnmlhakdmaab
Pawelek6 253 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Error! Jak się odpisuje na jakiś post z wcześniejszej strony tematu to przy dodawaniu odpowiedzi nie przekierowuje na następną stronę. Dla przykładu np.: tutaj wchodzę na stronę nr 23; przy jakimś poście daję Cytuj; wpisuję treść i klikam Dodaj odpowiedź. W tym momencie nie dzieje się nic. Powinno przekierować do ostatniej strony, w tym przypadku byłaby to nr 24, do ostatniego, czyli mojego postu. A tak człowiek klika, klika... W końcu sam przechodzę do ostatniej strony i magia! Mój post jest, ale w jego treść jest tyle razy powielona, ile razy próbowałem "dodać odpowiedź". Po prostu nie przekierowuje na koniec tematu, jeżeli cytujemy post z jakiejś wcześniejszej strony.
tomcug 2 441 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca @Pawelek6 Normalny cytat czy multi-cytat? Przed chwilą sprawdziłem i działa jak powinno, choć miałem jeden raz taką właśnie sytuację, jak opisujesz. Jeżeli w Twoim wypadku też dzieje się to tylko incydentalnie, to nie wiem, czy coś jesteśmy z tym w stanie zrobić, że bardzo rzadko się skrypt nie zaczytuje jak powinien.
Pawelek6 253 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) W dniu 9.04.2025 o 16:54, tomcug napisał(a): @Pawelek6 Specjalnej troski chyba Test! Zwykły cytat. Teraz zadziałało Edytowane 14 Czerwca przez Pawelek6
tomcug 2 441 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Czyli tak jak pisałem bardzo rzadko zdarza się, że skrypt się nie zassa z wczytaniem strony. Mogę to przekazać do admina, ale wątpię, że cokolwiek z tym zdziała.
Pawelek6 253 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Domyślam się, takie problemy, które występują okazjonalnie są najgorsze do zdiagnozowania.
Bono_UG 322 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) W dniu 14.06.2025 o 20:38, tomcug napisał(a): @Pawelek6 Normalny cytat czy multi-cytat? Przed chwilą sprawdziłem i działa jak powinno, choć miałem jeden raz taką właśnie sytuację, jak opisujesz. Jeżeli w Twoim wypadku też dzieje się to tylko incydentalnie, to nie wiem, czy coś jesteśmy z tym w stanie zrobić, że bardzo rzadko się skrypt nie zaczytuje jak powinien. Mi ostatnio kilka razy się tak trafiło ale ciężko zrobić z tego jakąś statystykę. Cytowanie przez zaznaczenie tekstu. Być może z kilku stron: coś napisane, przejście na inną, otwarcie edycji/przywołanie zapisanej, nieopublikowanej wypowiedzi, dodanie kolejnych. W sumie w ramach testu, przeszedłem teraz z ostatniej strony na inną. Edit: zadziałało ok. Edytowane 15 Czerwca przez Bono_UG
crush 3 575 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Przykro mi. Polskie forum tylko dla Polaków, a nie zdrajców na emigracji. 😤
Pan Mateoo 454 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca fuuuuj microsoftowy outlook przypiety obok sigma firefoxa. disgusting. 1
Pawelek6 253 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) @crush że hę? Przeglądanie forum z własnego domu na Podkarpaciu, to emigracja? Już pomijam w ogóle jak to brzmi co piszesz... @Pan Mateoo tak, bo korzystam. Wolę program pocztowy gdzie mam wszystkie poczty w jednym miejscu, a jeżeli logować się przez przeglądarkę wszędzie. Poza tym, to nie jest ten Outlook nowy dodawany w pakiecie do Windowsa z reklamami, a prawilny z Office 2016 dla użytkowników domowych i małych firm. Edytowane 16 Czerwca przez Pawelek6
crush 3 575 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Teraz, Pawelek6 napisał(a): że hę? Przeglądanie forum z własnego domu na Podkarpaciu, to emigracja? Dlaczego łączysz się z Cloudflarem w Amsterdamie, a nie w WARSZAWIE??? Widzę Twoje machinacje folksdojczu. 🧐 1
Pawelek6 253 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Pfff... człowieku. Nie znam się na kwestiach internetowych nawet. Komputer podpięty do routera ze światłowodem i na tym kończy się ma wiedza. Nie mam zielonego pojęcia co to jest i co się stało. Po prostu jak kliknąłem na dział gry aby wejść, to otrzymałem taką stronę.
j4z 943 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca W imieniu Polski podziemnej jesteś skazany na śmierć za zdradę ojczyzny!
Pawelek6 253 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca No tak, zadziałało po ponownej próbie wejścia. A poważnie, to co to było? Pomijając śmieszkowanie, które rykoszetem się udzieliło jednemu
Rekomendowane odpowiedzi