Skocz do zawartości

Migracja PCLab na ITH - Sugestie zmian na forum

Recommended Posts

11 minut temu, Isharoth napisał:

Warto zadać sobie pytanie czy wątek polityczny ma jakiś wpływ na inne wątki i działy. Moim zdaniem nie. Ja np. kompletnie tam nie zaglądam i nie odczułem zbyt mocno jakichś wojenek. A przynajmniej nie ponad normę. Obawiam się że jakby usunąć wątek typowo polityczny, to ludzie będą wylewać to z siebie po całym forum przy każdej możliwej okazji. Już nie raz coś takiego widziałem w innych miejscach.

No i druga sprawa, że dla wielu osób taki wątek może być dość ważny i nie wiem czy utrzymamy ich tutaj, jeśli zabierzemy im ich miejsce na forum.

Wiesz... To jest kwestia podejścia. Przyjdzie Ci taki niepełnosprytny hubio i powie, że krytyka elementów woke w grach to już jest efekt wylewania się wątku politycznego.

Choć prawda jest taka, ze staram się stronic i nie przesiąkać polityką. Dlatego nie bywam na innych forach ani miejscach "politycznych". Na Labie było to jedyne miejsce, gdzie mogłem sobie przeskrowować sensowne czasami wypowiedzi, linki, newsy.

NIE MA ZNACZENIA z jakiego wątku zrobi się chlew!

Jeżeli zaczniemy błaznować i robić z siebie zwierzęta w wątku o rtx 50xx np., to znaczy, że ten wątek jest do bani? Czy tylko kultura i zachowanie ludzi + dużo roboty dla moda.

Edytowano przez JeRRyF3D
  • Like 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...