Boru Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu @JeRRyF3D @Kadajo Dzięki wtyczka zrobiła robotę 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Zainstalowałem wtyczkę pokazującą reputację obok liczby postów, jeszcze trochę dostosuję, żeby nie było tego "solutions" (jeżeli będę w stanie ). Ok, powinno być dobrze. 3 4 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, tomcug napisał: Zainstalowałem wtyczkę pokazującą reputację obok liczby postów, jeszcze trochę dostosuję, żeby nie było tego "solutions" (jeżeli będę w stanie ). Ok, powinno być dobrze. Bardzo się z tego cieszymy, w końcu widać jak na dłoni to juz wiemy ile mamy punktów Edytowano 7 godzin temu przez Tombycz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chreasy Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu na ś.p. forum pclab [*}, ktoś z was tam się udziela czy już większość tutaj mnoży posty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, chreasy napisał: na ś.p. forum pclab [*}, ktoś z was tam się udziela czy już większość tutaj mnoży posty ? W większości są tutaj, powoli się rozwija i żyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, chreasy napisał: na ś.p. forum pclab [*}, ktoś z was tam się udziela czy już większość tutaj mnoży posty ? Oczywiście na PCL jesteśmy z orkiestrą do samego końca 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indexinfio Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Tutaj się aklimatyzuję, a na PCL będę do momentu aż okręt zatonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Poprosimy o scalenie tematu Playstatio 5 i Playstation 5 PRO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Usuńcie shouta, bo dużą część ruchu w wątkach skanibalizuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) @tomcug nie wiem czy ktoś już pisał ale fajnie byłoby mieć u dołu strony mieć aktualną listę użytkowników w danym temacie czytających i ew piszących - coś jak na pclabie jest/było. Edytowano 5 godzin temu przez cichy45 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Wu70 napisał: Chociaż może jedna - weteran PCL... ZBOWID-owiec? ja też bym w sumie rangi wyłączył, albo jakieś inne ikonki dał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Zas napisał: Usuńcie shouta, bo dużą część ruchu w wątkach skanibalizuje Na dwoje babka wróżyła, można powiedzieć że ograniczy też spam w innych wątkach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu No tak, ale to w tych z działu spam... za to jednocześnie obetnie odsłony, bo się automatycznie sam odświeża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Daty i godziny trzeba poprawić w tematach a tak forum chodzi w miarę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu @tomcug wielu użytkowników ma problemy z filtrem antyspamowym przy rejestracji, może warto to trochę uprościć/wyłączyć tymczasowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawyer1916 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Tombycz napisał: Bardzo się z tego cieszymy, w końcu widać jak na dłoni to juz wiemy ile mamy punktów Ja nie widzę punkcików reputacji. Dopiero po wejściu na profil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, Wu70 napisał: @tomcug wielu użytkowników ma problemy z filtrem antyspamowym przy rejestracji, może warto to trochę uprościć/wyłączyć tymczasowo Ok, przynajmniej tymczasowo wyłączyłem pytanie o to, czy jesteś botem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łukasz850 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Żeby nie było spin z powodu polityki proponuje wprowadzenie w tym dziale specjalnych zasad. Chodzi o regulamin, który będzie szczegółowo określać co wolno pisac a co nie. Można utworzyć dział polityka i wprowadzac muty na ten dzial dla osob, które będą ten regulamin łamać. Skoro forum jest komputerowe powinno się oddzielić polityke od reszty częsci komputerowej. Edytowano 3 godziny temu przez łukasz850 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Sawyer1916 napisał: Ja nie widzę punkcików reputacji. Dopiero po wejściu na profil. U mnie jest: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu U mnie też działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VSS Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 godziny temu, tomcug napisał: Zainstalowałem wtyczkę pokazującą reputację obok liczby postów, jeszcze trochę dostosuję, żeby nie było tego "solutions" (jeżeli będę w stanie ). Ok, powinno być dobrze. hej, jak pamietasz obfitosc uzytkownikow na Labie swego czsu to mysle ze ITH serwer to uniesie, z zmianami bym odczekal jeszcze na twoim miejscu bo jak faktycznie Lab padnie i migracja bedzie wysoka to bedziesz mial tu przepustowosc 30 krotna najwyzszej frekfencji jaka tu miales i to bedzie falowalo przez kilka tygodni bo kazdy bedzie chcial cos przyniesc z soba a moze nawet cale tematy beda migrowac wiec warto pomyslec o przepustowosci i uniknac zatoru, moge sie mylic w sumie to ostanie 4 lata dalem sobie urlop od branzy IT ale juz wtedy tez Lab nurkowal wiec ciekaw jestem ile ITH podbije na przepustowosci. pzdr. w sumie to naleza sie wyjasnienia dla wszystkich , moj brak aktywnosci na Labie to nie ban ale brak inicjatywy tarmoszenia sie z Moderatorem Blindob.... na Labie i to jego staranne dzialania zaowocowaly tym ze przekreslilem portal PcLab dozywotnio, dzieki poczcie pantoflowej dostalem info ze Lab padl dlatego obligatoryjnie podbilem z rejestracja na ITH. Edytowano 2 godziny temu przez VSS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się