Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy etap w dżungli po Szanghaju jest totalnie niegrywalny z Path Tracingiem czy tylko u mnie tak to wygląda? Nie chodzi mi o szybkość działania, choć to też siada. Przy pływaniu ta łódką na ekranie jest totalna kaszana, ciągły pop-in roślinności i zmiany oświetlenia, kasza na ekranie. Wygląda to fatalnie. 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Panowie mam problem, 

Po instalacji gry Indiana Jones załączam i mam takie coś..

Następnie gra się włącza , pokazuje te firmy które zrobiły grę..czarny obraz i kolejne powiadomienie..

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-06 o 16.06.07_c372361b.jpg

Zdjęcie WhatsApp 2025-02-06 o 16.06.07_546596e2.jpg

I pograne..W podglądzie zdarzeń mam coś takiego..

Bez tytułu.jpg

Mam najnowsze sterowniki od Amd..próbowałem od nowa zainstalowac grę i zweryfikowałem spójność plików ale nie pomogło..

Edytowane przez eciepecie
Opublikowano
4 godziny temu, Godlike napisał(a):

Dzisiaj na chwilę odpaliłem z PT prawie na maks + DLSS Q + FG i miałem 45-50FPS w 3440x1440 w tej dżungli na początku, gram na 5080 i sie zastanawiam czy to trochę nie za mało? @Isharoth ty na swojej superce ile fps masz? 

Bufor tekstur daj niżej.

Opublikowano

Najlepiej poczekać na łatkę do gry która wprowadzi nowe DLSS i MFG. Mają być jeszcze poprawione włosy i Ray Reconstruction, ale nie wiem czy wszystko będzie razem czy to podziela na kilka update. W lutym podobno ma być ten update

Opublikowano

No tez czytałem ze w lutym ale zanim wydadzą to pewnie przejde grę, narazie mam okolo 100 fps z dlss q i fg, PT prawie na maks ustawione, bufor tekstur na ultra. Czasem jakieś artefakty w okolicach paska wytrzymałości mam ale nie na każdej mapie i nie zwracam na to większej uwagi póki co. Mialem z FG to samo o czym pisała @Isharothczuli te czarne paski po bokach ale pomogl ten sam sposób, czyli zmiana kadrowania obrazu. 

Opublikowano

Ja sobie zrobiłem przerwę, choć nie było łatwo i ciągle kusiło aby wrócić. Na szczęście mam jeszcze pewne zaległości do nadrobienia więc przynajmniej wtedy trochę mniej korci do powrotu do Indiego ;) Ale tylko trochę.