userKAMIL 228 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) 56 minut temu, lukadd napisał(a): Jak gałka driftuję na zero to już kwestia pada nie ogarniającego zerowej martwej strefy. Zwiększaj stopniowo, aż przestanie. Jest to samo (chodzi o ten moment powolnego wychylenia gałki i do końca ruchu nie reaguje) na zwykłym padzie od PS5 jak i Scuf Reflex Pro. Nie wiem już co robić bo zaczyna coraz bardziej irytować. Edytowane 6 Grudnia przez userKAMIL
Jaycob 552 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 1 minutę temu, azgan napisał(a): Jak przez lata ogląda się filmiki z zoomem +300% gdzie ktoś jeszcze palcem musi pokazywać na co zwrócić uwagę to ja się nie dziwię 🤭 Ta, DF przestałem oglądać z m.in takich powodów. Spadli strasznie z jakością swoich filmików. 1 1
azgan 836 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 7 minut temu, Jaycob napisał(a): Ładnie chodzi na 7800XT, nawet w 4k daje radę. A takie obawy były po zobaczeniu tabelek z wymaganiami, a się okazuje, że zupełnie niepotrzebne. 1
bbandi 144 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Niemożliwe że gra w GP będzie działać znośnie na premiere - MS szaleje
Pavel87 205 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 41 minut temu, Kadajo napisał(a): Indiana Jones i Twardy Drąg W tej wersji to bardziej powinno być "In Diana Jones" 😀 2
azgan 836 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Ta, DF przestałem oglądać z m.in takich powodów. Spadli strasznie z jakością swoich filmików. Najlepszy to był ich ostatni materiał o Wiedźminie 4 na Unreal Engine 5 z którego ludki jajca sobie robią . Oni chyba już sami przestali traktować się poważnie 🤭.
Jaycob 552 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Bez sensu, zanim W4 wyjdzie to już UE6 będzie. 10 minut temu, azgan napisał(a): Stary, ale jary.
azgan 836 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Bez sensu, zanim W4 wyjdzie to już UE6 będzie. "Czekam" już teraz na materiał o Unreal Engine 6
bbandi 144 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Przy UE6 to będzie już DLSS Supreme Perfomance dla RTX 9090 w tabelce wymagań tydzień przed remierą
MrKetiw 36 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 40 minut temu, azgan napisał(a): Anal Woke 2 zjawiskowo jakoś nie wygląda z tym PT i nadal Cyberszrot 2077 gniecie wszystko inne ewentualnie jeszcze Metro Exodus Enhanced Edition z dokooptowanym RT dowiozło. No nie zgodzę się, AW2 wygląda zjawiskowo i stawiam to za Cyberem jako najlepsza grafikę w grach 👍 1
azgan 836 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) 44 minuty temu, Jaycob napisał(a): Stary, ale jary. Podobnie jak Unreal Engine https://pl.gamegpu.com/игры/indiana-jones-and-the-great-circle-pervyj-vzglyad-na-id-tech-8-v-dejstvii 40 minut temu, MrKetiw napisał(a): No nie zgodzę się, AW2 wygląda zjawiskowo i stawiam to za Cyberem jako najlepsza grafikę w grach 👍 To się nie zgadzaj masz do tego prawo a ja wiem co widziałem np. te pokraczne odbicia w lustrach Northlight Engine to jest straszna padaka Edytowane 6 Grudnia przez azgan
Jaycob 552 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 2 minuty temu, azgan napisał(a): Podobnie jak Unreal Engine Chodziło mi o UE5, wszyscy się w niego pchają, a wcale jakoś gry nie wyglądają lepiej, przy czym tylko perf. idzie w dół.
userKAMIL 228 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Kamil. Jak podoba ci sie gra. Czy dobrze dziala na 4090 + Oled w zaciemnionym pokoju na padzie i na sofie? Naprawdę bardzo mi miło, że aż tak śledzisz moje poczynania i znasz takie detale! Zapomniałeś tylko dodać, że to wszystko na 65' a jak mam ochotę to przełączę na 150' ekran + projektor za 20K! Edytowane 6 Grudnia przez userKAMIL 2
azgan 836 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Chodziło mi o UE5, wszyscy się w niego pchają, a wcale jakoś gry nie wyglądają lepiej, przy czym tylko perf. idzie w dół. A mi o to też od czasu Doom Eternal macie okazję sprawdzić jak wygląda idTech 8 czyli ten najnowszy bo to jego "premiera" i będzie również w Doom: The Dark Ages
Ludojad 37 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 9 minut temu, MrKetiw napisał(a): No nie zgodzę się, AW2 wygląda zjawiskowo i stawiam to za Cyberem jako najlepsza grafikę w grach 👍 A Plague Tale: Requiem bije wszystko
Blacktiger 45 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Sposób na PL napisy i ANG audio wersja GamePass na steamie pewnie podobnie 1. W katalogu ...\Indiana Jones and the Great Circle\Content\base\sound\externalsources\pc są wersje językowe en_us i pl_pl 2. ustawiamy aby w grze była wersja PL 3. robimy kopię wspomnianych katalogów 4. z katalogu en_us zaznaczone pliki do pl_pl 5. Gramy Dialogi w muzeum po prologu https://streamable.com/mqsk3u gotowe pliki do podmiany dla leniwych (zróbcie kopię) Edytowane 7 Grudnia przez Blacktiger 1 1
maras2574 231 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Godzinę temu, bbandi napisał(a): I co? lepiej po Stalkerze i 640 x 480 Zdecydowanie 1
Roman_PCMR 125 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia @userKAMIL Alex, znamy sie lepiej niz myslisz 1 1
cichy45 223 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia IMO gra wygląda bardzo dobrze na max ustawieniach i działa wyśmienicie. To tylko pokazuje jaką kupą jest UE5. Jak dodadzą PT to wiadomo wydajność spadnie, ale już teraz IMO jest to zupełnie inna liga kunsztu technicznego niż UE od czasów UE4. Teraz, azgan napisał(a): GTX1060 Ciekawe czy zadziałałby na Titan Xp. Pascal wspiera RT ale brak mu dedykowanych jednostek. Ja RT byłem w stanie na Xp włączyć przykładowo w Wieśku 3 Next Gen.
JohnyWol 3 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 2 godziny temu, Blacktiger napisał(a): Sposób na PL napisy i ANG audio wersja GamePass na steamie pewnie podobnie 1. W katalogu ...\Indiana Jones and the Great Circle\Content\base\sound\externalsources\pc są wersje językowe en_us i pl_pl 2. ustawiamy aby w grze była wersja PL 3. robimy kopię wspomnianych katalogów 4. z katalogu en_us zaznaczone pliki do pl_pl 5. Gramy Sam początek gry drobny spoiler https://www.mediafire.com/file/lj67pqwzc8ik73a/Indiana_Jones_And_The_Great_Circle_2024.12.06_-_22.32.48.02.mp4/file gotowe pliki do podmiany dla leniwych (zróbcie kopię) https://www.mediafire.com/file/m3vifc9a8j3wbh6/pl_pl.7z/file To potrzebne są takie kombinacje i nie można ustawić tego z poziomu gry? Trochę słabo
userKAMIL 228 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Alex, znamy sie lepiej niz myslisz On naprawdę wierzy, że to ja! XD Edytowane 6 Grudnia przez userKAMIL
azgan 836 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): @userKAMIL Alex, znamy sie lepiej niz myslisz Znam Kamila znam Alexa i to nie On, chociaż są pewne podobieństwa 🤭😉 1
Rekomendowane odpowiedzi