JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) 16 minut temu, Butcher358 napisał(a): Siemka, zaktualizowałem grę i teraz nie mogę jej uruchomić , wywala crash ,macie jakiś pomysł na to ?😔 Zresetuj kompa. Odpal ponownie. Na GP, po aktu gry, odpaliło się jeszcze jedno aktu, jako nakładka i całkiem długo synchronizowało coś paskiem postępu. Save aktu? Edytowane 17 Grudnia 2024 przez JeRRyF3D 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) Tak poza tym widzę, że OP problemu masz apkę Nvidi zainstalowaną, a z nią jest problem: https://www.purepc.pl/nvidia-app-moze-obnizac-wydajnosc-sprzetu-w-grach-przetestowano-kilka-gier-na-karcie-graficznej-geforce-rtx-4060 https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/we-tested-nvidia-app-performance-problems-games-run-up-to-15-percent-slower-with-the-app Edytowane 17 Grudnia 2024 przez Jaycob 1
Butcher358 1 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 15 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Zresetuj kompa. Odpal ponownie. Na GP, po aktu gry, odpaliło się jeszcze jedno aktu, jako nakładka i całkiem długo synchronizowało coś paskiem postępu. Save aktu? Jak tylko syn skończy grać w Gta to uruchomię PC na nowo i usunę apke NVidia , ostatnio miałem problem z save tzn miałem 5 h gry za sobą i nagle jakby save zniknęły bo gra startowała od początku 😑
RTX4090 358 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Naprawili FG. Nie ma szarpania obrazu, FG można włączyć i wyłączyć bez restartowania gry. Zajętość Vram z FG - > 19 GB 1
DżonyBi 1 969 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) Faktycznie, wskoczyła aktualizacja do wersji GP - 907MB. Jak poprawili FG to bajka teraz. Edytowane 17 Grudnia 2024 przez DżonyBi
Butcher358 1 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 47 minut temu, Jaycob napisał(a): A jak wciśniesz nie to co się dzieje? Nic wtedy gra się w ogóle nie uruchamia, jak kliknę tak to uruchamia sie do pewnego momentu i zwiecha
Jaycob 1 934 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) 36 minut temu, luk21pl napisał(a): Wie ktoś jak tam wejść? Z mapy wynika, że jesteś nie po tej stronie podziemia, spróbuj wejściem po prawej stronie. Tam, gdzie masz wbity w dziurę ten buldożer (po misji fabularnej), po prawej stronie powinna być wnęka. Edytowane 17 Grudnia 2024 przez Jaycob
Roman_PCMR 866 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Butcher358 napisał(a): Siemka, zaktualizowałem grę i teraz nie mogę jej uruchomić , wywala crash ,macie jakiś pomysł na to ?😔 To nie bug. To feature gry!
aureumchaos 440 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Ile na Steam ważyła poprawka?? U mnie 34 MB pyklo w sekundę i wyświetliło play... FG jak nie działało tak nie działa... Uruchomiłem ponownie PC i Steam i nic więcej nie pobiera... Wyskoczył tylko Ets2 do aktualizacji... Grrr... 🙄
luk21pl 42 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Z mapy wynika, że jesteś nie po tej stronie podziemia, spróbuj wejściem po prawej stronie. Tam, gdzie masz wbity w dziurę ten buldożer (po misji fabularnej), po prawej stronie powinna być wnęka. Z tamtej też nie idzie
Phoenix. 4 713 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Tak poza tym widzę, że OP problemu masz apkę Nvidi zainstalowaną, a z nią jest problem: https://www.purepc.pl/nvidia-app-moze-obnizac-wydajnosc-sprzetu-w-grach-przetestowano-kilka-gier-na-karcie-graficznej-geforce-rtx-4060 https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/we-tested-nvidia-app-performance-problems-games-run-up-to-15-percent-slower-with-the-app Wydajnosc obnizaja wlaczone filtry, a nie sama aplikacja, tak samo filtry obnizaly wydajnosc wczesniej kiedy byly wlaczone w GE. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Skończone, 25 godzin mi wyszło z minutami. Troszke lekarstw mi zostało ( z 7 mi brakuje od odblookowania ostatniej ksiazki u lekarza) i chyba 1 albo 2 tajemnice w dżungli. Tych artefaktów chyba nie będe robił, za dużo ich jest. Piękna gra to jest, a ile w niej duszy to jest coś pięknego, G Lombardi idealnie napisana, jakby żywcem wyjęta z filmu, w ogóle dobry film by to był, o niebo lepszy niż te nowe..czekam na 2 część, ciekawe czy powstanie. Najpierw DLC, pewnie niedługo potanieje to kupie może nawet deluxa, skończone w GP, który jutro mi się kończy akurat Nie uświadczyłem żadnych bugów. Wincyj!!! 2
Phoenix. 4 713 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 2 godziny temu, DżonyBi napisał(a): Faktycznie, wskoczyła aktualizacja do wersji GP - 907MB. Jak poprawili FG to bajka teraz. Kumpel mi pisal, ze jemu patch totalnie zepsul gre, jak mial textury na medum to teraz musi dac na low bo wywala gre na 4070ti.
SebastianFM 344 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Wydajnosc obnizaja wlaczone filtry, a nie sama aplikacja, tak samo filtry obnizaly wydajnosc wczesniej kiedy byly wlaczone w GE. Sama aplikacja też obniża wydajność o kilka %. Sprawdzałem dziś najnowsze sterowniki. 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Opublikowano 17 Grudnia 2024 U mnie po aktu - wzorowo. I cut sceny nie szarpią.
miro 702 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 ale co by nie mówić to Watykan jest najbrzydszy, tak jakby kto inny to " rysował " dopiero Egipt pokazuje uroki, tu naprawdę chce się połazić, wszystko zobaczyć moja karta tu już niestety wyraźnie niedomaga. paredziesiąt stron temu pokazywałem te czarne kwadraty na karcie AMD, które aktualizacja naprawiła
azgan 1 127 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 14 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Odnoszę wrażenie, że cut sceny się wygładziły. A co z nimi było nie tak? Licznik pokazywał u mnie że śmigają sztywno w 60fps
PaVLo 917 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Po aktualizacji, podmieniło na starą bibliotekę DLLS
aureumchaos 440 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Ktoś poda numer wersji gry jak ama na Steam?
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 2 godziny temu, azgan napisał(a): A co z nimi było nie tak? Licznik pokazywał u mnie że śmigają sztywno w 60fps Nie wiem czy u wszystkich... Wedle mojej oceny, gdy gra chodziła na 80-100-110 fps i nagle przeskakiwała na cutsceny, to pomimo sztywnych 60 fps na OSD, ja wyraźnie czułem dyskomfort i szarpanie, albo przycinanie scenek. Nie wiem, jak to wytłumaczyć. Po prostu "czułem" różnice i miałem dyskomfort oglądając je. Teraz po paczu jest ok, ale też nie mam pewności, czy to scenki się upłynniły, czy może to inne miejsce gry i inne scenki (a te poprzednie i tak by szarpały - Watykan). Teraz jestem w Egipcie. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez JeRRyF3D
maras2574 890 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) Cut scenki źle działały podobno jak ktoś grał z FG. Po wczorajszym patchu FG działa już niby dobrze Edytowane 18 Grudnia 2024 przez maras2574
bbandi 452 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 6 godzin temu, miro napisał(a): ale co by nie mówić to Watykan jest najbrzydszy, tak jakby kto inny to " rysował " dopiero Egipt pokazuje uroki, tu naprawdę chce się połazić, wszystko zobaczyć moja karta tu już niestety wyraźnie niedomaga. paredziesiąt stron temu pokazywałem te czarne kwadraty na karcie AMD, które aktualizacja naprawiła Klimat Egiptu jest świetny, to wchodzenie z jaśniutkiego terenu do ciemnych grobowców mega klimatyczne, po co unreale jak ten silnik robi robotę, Watykan dla mnie spoko wygląda tylko tereny naokoło jak się jest na dachu są słabsze chodzi mi o miasto. 1
Rekomendowane odpowiedzi