caleb59 1 621 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Obadam u siebie bo coś mnie naszło pograć w to i właśnie pobieram, dam znać. Red Launchera odpalaj jako admin to nie będzie pojawiał się ten crash - akcja taka sama jak Twój pomysł z Days Gone swego czasu. Co do crasha witcher.exe to nie mam pojęcia - jeśłi masz Hairworks włączone to wyłącz to. Ewentualnie użyj tego moda: https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7217 Edytowane 1 Czerwca przez caleb59 1
JeanPepin 333 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Miał ktoś taki problem? Sprawdzałem pliki, usunałem też folder DLC żeby znowu launcher mi go sciagnal i dalej to samo EDIT Ok musiałem sciągnać znowu moda z questem The Spider and The Wolf żeby save działał.. Edytowane 1 Czerwca przez JeanPepin problem rozwiąazny 1
caleb59 1 621 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) U mnie nie było żadnego problemu z wczytaniem starego save'a. @Reddzik ustawiłem tryb admina dla red launchera i nie sypie się. Tak samo gra jest stabilna sama w sobie po wyłączeniu hairworks, reszta detali na max. Podgląd systemowy czysty. Edytowane 1 Czerwca przez caleb59 1
tgolik 545 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Uruchamiam grę z GOGa. Wpisałem ścieżkę pomijającą launcher.
caleb59 1 621 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Na gogu nie ma tego problemu - launcher z wersji gog, a z wersji steam to dwa różne launchery.
Pavel87 703 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Mi się najbardziej zawsze podobała wersja Wilczej Zamieci od Studia Accantus
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Ja robię sobie refresha... dopieszczam mody, liżę config, itd. i co zauważyłem (?) DX12 vs DX 11 mam znaczną i niewytłumaczalną dysproporcję "płynności" z korzyścią dla dx11. Nawet wyłączając zupełnie RT w dx12 i doprowadzając do podobnej ilości fps (DX12 vs DX11) na dx11 jest... płynniej. Edytowane 2 Czerwca przez JeRRyF3D
caleb59 1 621 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) U mnie wręcz odwrotne wrażenie. Może jakiś mod Ci miesza. Edytowane 2 Czerwca przez caleb59
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Mod był tym, co skłoniło mnie do "wyłapania" tego, albo do podjęcia prób "szukania" babola. Miałem już prawie dolizanego configa i mocno dociśniętego pod korek (4K, RT, full modów = i dawało to ok. 75-80 fps w DX12), czyli całkiem zjadliwy próg bólu. I zauważyłem, że przy ostrych siekankach, młynkach, wilkach, itp. i z tym "tryskaniem" juchy... pomimo 80 fps, pomimo fr 7ms wrażenie płynności jest jakieś z dupy. Przełączam na dx11 (wiadomo bez rt i ok. 130-140 fps) i jest M A S Ł O ! wracam do dx12... wyłączam RT (!), doskakuję do 100-110 fps i... dalej "wizualne" odczucie jest dużo gorsze. ;( Fps 100, fr 7ms, niby wszystko OK na OSD, ale... coś nie bangla. Wbijam dx11 i MASŁO. Już nawet skasowałem mody, co do sztuki i odpalałem golasy DX11 vs DX12. DX11 miód, DX12 znacznie gorsze "w odczuciu" pomimo 80 fps na budziku. Edytowane 2 Czerwca przez JeRRyF3D 1
Pavel87 703 Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca https://www.gry-online.pl/newsroom/wiedzmin-3-moze-otrzymac-jeszcze-jeden-dodatek-fabularny-pierwsze/z12dd34 No no, byłoby ciekawie 1
Lyman66 4 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Czuję, że ten dodatek to będzie taki pomost do Wiedźmina 4 dla ludzi mających problem, że jak to dlaczego Ciri jest wiedźminem. Ogólnie to, że do starej gry po tylu latach będzie wychodzić dodatek to jest na prawdę kosmos. Edytowane 12 Czerwca przez Lyman66
galakty 3 305 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Wielkich nadziei nie wiążę, ale gdyby wydali fajny dodatek to bym bardzo się ucieszył Jedna z najlepszych gier dla mnie, chętnie bym ograł wersję z RT ale kontynuując przygodę bo już 3 razy przeszedłem
Pavel87 703 Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca Ja też podchodzę z dystansem póki co, ale jakby faktycznie wyszło coś oficjalnie to byłoby mega zaskoczenie, że po tylu latach wydają DLC. Faktycznie dużo sie czyta w komentarzach, że mógłby to być pomost miedzy trzecią częścią a czwartą. Zobaczymy. Jeżeli wyjdzie w 2026 to akurat pewnie skończe swoje 4 przejście gry
tgolik 545 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Niech to będzie choćby taka, godzinna misja, jak ta z bossem dorzucona z wersją NG. Edytowane 12 Czerwca przez tgolik
JeanPepin 333 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Czyli co, kilkanaście dni przed premierą 5 przejście...
CrooV 80 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca W sumie to by się zgadzało z przychodami jakie mieli zanotować w 2k26 , jednocześnie "nic" nie wydając 1
PaVLo 916 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Jestem ciekaw, które zakończenie z W3 wybiorą, aby zrobić wprowadzenie do W4 🤔
Kakarotto 727 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca @galaktyCiri, cesarzowa wiedźminów, odnalazła się pod Kovirem. 1
PaVLo 916 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca No właśnie mogła zostać cesarzową, ale dać nogę z zamku i wrócić do Wieśka Za pierwszym razem tak mi wyszło, ale wczytywałem zapis sprzed ponad 20h, aby zrobić "to właściwe" zakończenie
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca A wiecie co się stało pod Kovirem? Spoiler Chłop się zesrał eliksirem 1
Rekomendowane odpowiedzi