Marvf 170 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia @leveninstaluj pan E3ARPa i gra urośnie do rangi RDR2
leven 873 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) A co to do jasnej, ciasnej jest E3ARP ? Edytowane 18 Stycznia przez leven
Marvf 170 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Nie zwracajcie uwagi na umiejętności walki, od zawsze miałem problem z mglakami E3ARP to przebudowane i rozszerzone animacje dla Geralta zarówno w walce jak i w trybie swobodnym na wzór z dema z E3 2014. Oni zawsze demka dopieszczali i ludzie od lat próbowali odwzorowywać je w całości, to samo było z cyberpunkiem. Dziwne że nie dodali tego przy aktualizacji next-gen, odbiór gry jest o wiele przyjemniejszy @levenmedytacja pokazana na filmiku chyba z innego moda mam, ale głównie chodzi mi o poruszanie się Edytowane 18 Stycznia przez Marvf
leven 873 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Dzięki za odpowiedź E3ARP na razie zostawię w spokoju A co do Mglaków, to te cholery tymi łapskami potrafią dać w kość Quen uskutecznić przed walką, dobrze mieć Quen mocno ustawiony
JeRRyF3D 1 873 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Ten film ma "klasyczną" kamerę. Osobiście nie wyobrażam sobie walki Wieśka, bez slow-mo i czaderskich finiszerów z zoomami! Nawiasem pamiętam, jak jarałem się (Ryszawy!) parę lat wstecz robieniem sobie W3 NEXT GEN (jeszcze na 1080 Ti!), gdy jeszcze nikt o nim nie myślał. https://www.youtube.com/@jerryf3d832 Edytowane 19 Stycznia przez JeRRyF3D 2
Reddzik 3 350 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia @leven Ładnie działa Wiesiek na tej grafie, wiadomo niskie DLSS ale zapewne tego tak nie widać. Da się grać i to w lepszej jakości niż na konsoli
Crew 900 1 164 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Ma ktoś może namiar na działający i aktualny mod na medytacje ? Wiecie, taki który daje animacje rozpalania ogniska i zasypywania.
Marvf 170 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia @Crew 900coś takiego jak na filmiku powyżej? Jeśli tak to musiałbyś zassać moda do E3 HUD/UI w którym dodana jest ta animacja, chyba że znajdziesz to gdzieś osobno
samsung70 266 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia 13 godzin temu, Reddzik napisał(a): szwagier mi coś takiego wysyłal, ale nawet nie sprawdzalem bo nie wierzę, że online Witcher 3 jest w ogole zbudowany w taki sposób aby to miało prawo bytu, a jeśli w jakiś sposób to pewnie tylko eksplor razem.
tgolik 655 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Ze szwagrem, przy soczku nie takie coopy się wyczyniało.
Kabor 532 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia 46 minut temu, tgolik napisał(a): Ze szwagrem, przy soczku nie takie coopy się wyczyniało. A słyszeliście o morzu martwym? To ja ze szwagrem. 2
Crew 900 1 164 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Pany w modzie The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition są dwa pliki rendering.ini bin/config/base bin/config/platform/pc Potrzebuję tych plików bo moda mam skopiowanego z laptopa a jak wiadomo podczas instalacji na nowej stacji była weryfikacja plików i mam domyślne a nie chcę pobierać 12 gb dla tych kilku kb plików.
leven 873 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Pronciem bardzo: Folder "base" https://drive.google.com/drive/folders/1aior1pYva84I1TAe8t71qyHYv5DduRaE?usp=sharing Folder "platform" https://drive.google.com/drive/folders/1CoCpNU8hidZ2h-P7yxx1IUTCaJrgL7vg?usp=sharing Wersja GOTY 4.04 GOG. 1
leven 873 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia 3 godziny temu, Crew 900 napisał(a): Pany w modzie The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition są dwa pliki rendering.ini bin/config/base bin/config/platform/pc Potrzebuję tych plików bo moda mam skopiowanego z laptopa a jak wiadomo podczas instalacji na nowej stacji była weryfikacja plików i mam domyślne a nie chcę pobierać 12 gb dla tych kilku kb plików. A tak na marginesie, ten mod reworker jest świetny. A ma wyjść jeszcze lepsza jego wersja w tym roku bodajże
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Czemu od niektórych te screeny są tak jaskrawe jak jakaś toksyczna żaba? Na to się patrzeć nie idzie, o graniu to już nie wspominam. 1
oldfashioned 682 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Gra odpalona w HDR. Mnie bardziej interesuje jak ludzie graja z takim duzym overlayem afterburnera 24/7 Edytowane 23 Stycznia przez oldfashioned 1
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Tego overlaya nawet nie komentuję, a późneij się dziwić czemu ludzie mają paranoje bo im dropi o 0.1 fps
leven 873 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 8 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Czemu od niektórych te screeny są tak jaskrawe jak jakaś toksyczna żaba? Na to się patrzeć nie idzie, o graniu to już nie wspominam. Jak się gra, obraz nie jest tak przejaskrawiony, jak na fotkach. Jak wyżej, to HDR robi taki efekt na fotkach, a ja nie będę wyłączał i włączał co chwilę HDR-a 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Tego overlaya nawet nie komentuję, a późneij się dziwić czemu ludzie mają paranoje bo im dropi o 0.1 fps To tylko dla Was, żeby pokazać, jakie są obciążenia, temperatury, taktowania i wydajność Edytowane 23 Stycznia przez leven 1
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia To lepiej tego jaskrawego nie wrzucać 1
Reddzik 3 350 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Dla pokazania możesz odpalić grę bez hdr, a grać sobie spokojnie jak to co się lubi.
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ja tam nikomu nie bronię grać jak lubi, ale wrzucanie takich przejaskrawych screenów wygląda poprostu wujowo
Kabor 532 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Ja tam nikomu nie bronię grać jak lubi, ale wrzucanie takich przejaskrawych screenów wygląda poprostu wujowo A to jeszcze ktoś na forum nie ma OLEDa z HDRem ;-) 1 1
leven 873 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Znowu wsiąkłem w grę. Pykam od wtorku i już mam 83 level i gra+ Fotki bez HDR (ustawiony na minimum) 1
Rekomendowane odpowiedzi