Crew 900 1 148 Opublikowano Środa o 19:38 Opublikowano Środa o 19:38 No nie ma to jak niszowe produkcje jadące na licencji...
leven 712 Opublikowano Środa o 19:47 Opublikowano Środa o 19:47 Mam pytanko: po raz pierwszy chcę zrobić misję "pełna kolekcja kart" i z tego co widzę brakują mi 3 karty tak ? Jeżeli tak, to i tak ich nie potrafię namierzyć, świat gry ogromny, i nie pamiętam gdzie byłem i grałem, gdzie kupowałem. Może jakaś porada odnośnie tych trudnych do zdobycia kart ? Help !!
Crew 900 1 148 Opublikowano Środa o 19:50 Opublikowano Środa o 19:50 Pewnie z jakimś handlarzem nie zagrałeś.
leven 712 Opublikowano Środa o 20:03 Opublikowano Środa o 20:03 (edytowane) Ale jajca. Ta książka jest o kant stołu ... Wystarczyło znowu iść do kwatermistrza we Wrońcach i kupić karty (które już wcześniej kupiłem ) Kolekcja kart zrobiona Podejrzewam, że kwatermistrz miał karty, które również dotyczą kart z Novigradu i Skellige. Edytowane Środa o 20:04 przez leven
Marvf 120 Opublikowano Czwartek o 11:41 Opublikowano Czwartek o 11:41 https://strefainwestorow.pl/gaming/cdprojekt-nowe-tresci-wiedzmin3-dlc
Kabor 496 Opublikowano Czwartek o 12:03 Opublikowano Czwartek o 12:03 (edytowane) A babcia na to przecież mamy już nowe treści do wiedźmina 3 youtube.com/watch?time_continue=1&v=9it7oMf0l00&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.purepc.pl%2F&source_ve_path=Mjg2NjY Edytowane Czwartek o 12:04 przez Kabor
azgan 1 192 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Wolałbym nowy dodatek do 3, może ma już swoje lata sle nadal wygląda 1
Phoenix. 5 284 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 200 modow tylko po to, zeby wygladalo okropnie 1 1 1
leven 712 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu W3 jest genialny. Czarodziejki piękne, ubrania cudowne, jakość Reworkera jest niesamowita 2
Kyle 331 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 16 godzin temu, azgan napisał(a): Wolałbym nowy dodatek do 3, może ma już swoje lata sle nadal wygląda Zmniejszyłbym nasycenie kolorów, bo jest przesadzone (może to był jakiś HDR i tak dziwnie został przekonwertowany na SDR) ... tak, czy inaczej, kolorki przejaskrawione po tych "200 modach". Edytowane 6 godzin temu przez Kyle
leven 712 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Może i tak, ale gra wygląda lepiej, niż "nowoczesne gry" 1
Phoenix. 5 284 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu No nie badzo Artystycznie sie potrafi bronic ale graficznie juz nie.
Jinx 183 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Polecicie jakieś modki do gameplayu, coś jak auto apply oils, ale żeby za bardzo nie ułatwiały rozgrywki?
Slayer 286 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu Teraz auto apply oils jest już normalnie z poziomu menu dostępne, nie trzeba wgrywać moda 1
Rekomendowane odpowiedzi