Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Noooo iii Neural Rendering wyprał mi mózg ...

2107b012691824fd_4.gif

Dobranoc wszystkim.

mordQ podeślij screen ustawien z RHI oraz z Reshade, chcę mieć wyprany móżg tak jak tak, pozdr

3 godziny temu, aureumchaos napisał(a):

Powoli się przekonujesz, słodko 8:E

Ktoś wie jak wl patch tracing hair? U mnie jest wyszarzone :(

hej, jak uzyskać tak rozbudowany menu konfigu NR

image.thumb.png.74228f83a82b4e858a9643f0cc1f504e.png

własnie bede instalował przez RHI 

pozdr 

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Noooo iii Neural Rendering wyprał mi mózg ...

2107b012691824fd_4.gif

Dobranoc wszystkim.

To po jaki alkohol skoczyłeś?

40 minut temu, samsung70 napisał(a):

mordQ podeślij screen ustawien z RHI oraz z Reshade, chcę mieć wyprany móżg tak jak tak, pozdr

hej, jak uzyskać tak rozbudowany menu konfigu NR

Musisz zainstalować dodatek w wersji 310.8.3, całkiem fajnie to rozbudowali i w końcu wszystko jest wytłumaczone.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano (edytowane)

kurła kolejna gra po wampirze w która jak bóg przykazał grać to człowiek siedzi bawi się w jakieś NR, strimlajny inne cuda, aby tylko sprawić że gra która wygląda już sama w sobie bosko wyglądała jeszcze bardziej, zamiast wkręcić się w historię i fabułe to się wkręca w atki na reddit i githubie ;?

i po co to, Wy wszyscy tutaj to sami fanatycy jesteście, tylko grafika, ustawienia, cząstki, frejmgeny i inne diabelstwa, 

i wieta co? to jest piękne :)

13 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Musisz zainstalować dodatek w wersji 310.8.3, całkiem fajnie to rozbudowali i w końcu wszystko jest wytłumaczone.

hej mistrzuniu, dziękuje, już doszedłem- mam to. ja mam to, że zanim coś zrobię to i tak tutaj pisze, a później się okazuje, że i tak działa, idę spać bo ja nie poszedłem po żadne browary i nie będę nocki zarywał bo rano trzeba iśc do pracy bo ktoś za te naciągnięte kWh z grafiki musi zapłacic 

pozdro i trzymajcie się tam ciepło w tym wiedźmaku

ej coś jest nie tak z tą grą poziom ponad 40 mam zwykły bandyta z poziomem 4 zabija mnie na 2 hity!!! WTF 

Edytowane przez samsung70
  • Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Gwarantuje Ci GB i modele innych producentów będą biały zbliżone temp matrycy jak zmierzysz pirometrem. Jak wchodzi w rachubę jakakolwiek teoria to najwyżej wadliwe matryce. Stricte temp w pomieszczeniu już ma wpływ na żywotność OLED, ale raczej nikt nie siedzi przy 35 i wyższej temp na co dzień w pomieszczeniu.
    • kurła kolejna gra po wampirze w która jak bóg przykazał grać to człowiek siedzi bawi się w jakieś NR, strimlajny inne cuda, aby tylko sprawić że gra która wygląda już sama w sobie bosko wyglądała jeszcze bardziej, zamiast wkręcić się w historię i fabułe to się wkręca w atki na reddit i githubie ;? i po co to, Wy wszyscy tutaj to sami fanatycy jesteście, tylko grafika, ustawienia, cząstki, frejmgeny i inne diabelstwa,  i wieta co? to jest piękne hej mistrzuniu, dziękuje, już doszedłem- mam to. ja mam to, że zanim coś zrobię to i tak tutaj pisze, a później się okazuje, że i tak działa, idę spać bo ja nie poszedłem po żadne browary i nie będę nocki zarywał bo rano trzeba iśc do pracy bo ktoś za te naciągnięte kWh z grafiki musi zapłacic  pozdro i trzymajcie się tam ciepło w tym wiedźmaku ej coś jest nie tak z tą grą poziom ponad 40 mam zwykły bandyta z poziomem 4 zabija mnie na 2 hity!!! WTF 
    • To po jaki alkohol skoczyłeś? Musisz zainstalować dodatek w wersji 310.8.3, całkiem fajnie to rozbudowali i w końcu wszystko jest wytłumaczone.
    • Czekam, aż się ktoś jeszcze pochyli i to obrysuje u siebie. Chociaż tak naprawdę nawet moje dwa przypadki dużo już pokazują jak się je porówna. Żałuję, że pierwszy nie zrobiłem jako 1:1 obrysowując print screena. Tutaj widzę problem postępuje szybko. Na tamtym monitorze też tak było, chociaż zauważyłem dopiero w rozwiniętym stadium. Widzisz - temat ruszyłem to i następne dwie osoby to zobaczyły na swoich egzemplarzach. Sytuacja rozwojowa ale to już dużo na tą chwilę wiem. Wspólnymi siłami dojdziemy prawdy. Potrzebuję więcej danych i rysunków aby potwierdzić wzorzec.
    • Obecna generacja jest jeszcze za słaba na NR. Oczywiście wszystko działa ale trzeba iść na kompromisy. Ale jakby tak @Kadajo kupić 2 karty RTX 5090 to można by zrobić Powrót do przyszłości.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...