Paw79 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Taka niszowa gra od From Software- niech i tutaj ma swój temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejTrg Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Mi trzeci dodatek został do DS2 i będę tutaj pewnie nie raz pisał o pomoc, ale co jak co, te dwa dodatki do DS2 to jakiś chory gość wymyślał, drogi do bossów to jakieś nieporozumienie... więcej się ginie w drodze do bossa niż przy bossie... Edytowano %s o %s przez AndrzejTrg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan254 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A Ty nie miałeś w piątek już zaczynać Eldena ? 😉.Pisz śmiało.Drogi do bossów w DS2 .... pamiętam 😩 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mscie Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Ja niedawno w końcu zacząłem ER, po DS III i Lies of P. Na początku trochę otwarty świat przytłaczał, ale z czasem.... ten świat wciąga, naprawdę dawno tak nie wsiąkłem. Obecnie najbardziej mi sprawia przyjemność eksploracja, mam ledwie 15h przegrane a jeszcze nie poszedłem na pierwszego bossa , tylko sobie Pogrobno czyszczę. Oby tylko się nie przelevelować, póki co próbuje bez poradników, tylko odkrywać po swojemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan254 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Też tak gram w soulsy.Niestety bez poradników sporo cię ominie.W necie jest mapa interaktywna,bardzo pomocna jak by co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się