dan254 25 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Te drzwi do których potrzebny jest klucz?
AndrzejTrg 189 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Nie nie, takie przy ognisku, zamknięte z drugiej strony,ale ogarnąłem 😁 na końcu jest taki wielki larw czy coś, co daje @tuhmunud o te nasiono Ci chodziło? Chyba na tym zamku mi ze 4h zleciały o ile nie więcej 😁 Edytowane 17 godzin temu przez AndrzejTrg 1
tuhmunud 64 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 10 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): na końcu jest taki wielki larw czy coś, co daje @tuhmunud o te nasiono Ci chodziło? Jeśli chodzi o tego na dole biało-czerwonego z "włoskami" to tak No zamek jest przedni jeśli chodzi o ukryte miejscówki 1
Paw79 45 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Nie nie, takie przy ognisku, zamknięte z drugiej strony,ale ogarnąłem 😁 na końcu jest taki wielki larw czy coś Idź tam ponownie, sprawdź plamę krwi na ziemi obok wielkiej "twarzy" (po jej prawej stronie), a następnie porozmawiaj z Rogierem w Twierdzy Okrągłego Stołu. PS. Na inkantacje i zaklęcia nie ma co się "obrażać", bo z nich są m.in. "buffy" ofensywne i defensywne, które bywają bardzo przydatne przy walce wręcz na trudniejszych bossach. Edytowane 15 godzin temu przez Paw79 1
dan254 25 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Już go namawiałem że warto ale stawia opór 😄 1
AndrzejTrg 189 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 13 godzin temu, tuhmunud napisał(a): Jeśli chodzi o tego na dole biało-czerwonego z "włoskami" to tak No zamek jest przedni jeśli chodzi o ukryte miejscówki No na dole, tylko czy on biało czerowny jest to bym sie kłócił, podobny lub taki sam do tego co na dole się z nim walczy gdzie rydwan jeździ. Chyba że chodzi o jeszcze innego? Ale chyba o innym mówimy 11 godzin temu, Paw79 napisał(a): Idź tam ponownie, sprawdź plamę krwi na ziemi obok wielkiej "twarzy" (po jej prawej stronie), a następnie porozmawiaj z Rogierem w Twierdzy Okrągłego Stołu. PS. Na inkantacje i zaklęcia nie ma co się "obrażać", bo z nich są m.in. "buffy" ofensywne i defensywne, które bywają bardzo przydatne przy walce wręcz na trudniejszych bossach. Sprawdzimy tą plamę krwi. Ja się na to nie obrażam, tylko tak jakoś wewnętrznie mnie coś blokuje przed tym. Całe DS przeszedłem bez używania takich rzeczy, baa nawet na broń nic nie nakładałem ale jak tak radzicie to się będę musiał trochę bardziej zagłębić w te mechaniki i pewnie Wiarę levelować. 9 godzin temu, dan254 napisał(a): Już go namawiałem że warto ale stawia opór 😄 "Nie namawiam, wciąż powtarzam w kółko..." Z radami od Was zawsze wychodziłem z tarczą, więc przekonujecie mnie co raz bardziej, no ale tak jak wyżej wspomniałem, będzie trza w wiarę coś zainwestować, bo jak narazie to tylko sobie o level podwyższyłem aby móc truciznę niwelować.
Kabor 37 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja w drugim biegu nie użyłem ani razu bufa na broń. Bo grałem na magię a jak masz magiczną broń to takie rzeczy nie działają ;-( .
AndrzejTrg 189 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Co magiczne to mnie nie dotyczy jak na razie
Kaczkofan 4 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Biegam już po jakimś mieście, nie pamiętam nazwy, wczoraj w nocy dotarłem tam po ubiciu tego pająka-niewiasty i spaleniu drzewka Generalnie z najtrudniejszych bossów - patrząc na rankingi - został mi tylko ostatni, ale nie pójdę tam wcześniej niż z ulepszeniem +15/16. Mam dopiero 13 + ducha na 8. Potem...cóż, NG+ i lecimy z kolejnym zakończeniem
Rekomendowane odpowiedzi