Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Ja wiem, że to niepopularna opinia ale cały czas mam wrażenie, że niedobór napędów skrojony jest pod promki na storze. Ja wiem, że zawsze były promocje i zawsze były prawie back2back czarnopiątkowe, później mikołajkowe i świąteczne - ale jedno drugiemu w mojej ocenie nie przeszkadza. Wręcz skłania się ku temu, że SONY zarobi podwójnie, bo Ci kupujący na promocjach pewnie kupią napęd po świętach jak tylko pojawi się znów w sklepie. I ja tego nie rozpatruję w katogoriach spisku. To zwyczajnie kreatywny sposób na dodatkowy zarobek Sprawdzam BMW po aktualizacji - zdecydowanie najlepszym trybem dla pro jest balanced. 40 fps robi robotę, ale trzeba mieć 120hz matrycę żeby z tych dobrodziejstw skorzystać. Szkoda, że nie pokusili się o zmiany w trybie performance, bo tam najbardziej potrzebne są zmiany i odejście od generatora klatek -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@sniper76 Problem w tym, że na różnych bios dobiera co innego i przestaje być stabilnie. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Plotki były o robieniu brudnej bomby. Nie koniecznie oznacza to gotową głowicę, raczej tylko materiał z niej. Tak jak piszesz, przechowywanie głowicy z czasów ZSRR to nie jest takie proste. Jeśli chodzi natomiast o broń nuklearną to latające orby towarzyszom już jej od początków. -
Przez Oldman · Opublikowano
byc moze byc moze ale historia zna przyklady filmow lub seriali bardzo dobrych ktore mialy wzglednie niski budzet np Wsciekle Psy czy 12 gniewnych ludzi wiec poczekajmy z osądem -
Przez Camis · Opublikowano
Milicja w akcji, dwóch zomowców zamordowało człowieka: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-12-15/polsat-news-ujawnia-tragiczna-interwencja-policji-dotarlismy-do-nagran/ Były milicjant ZOMO: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006243484292
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi