Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ciekawe ilu z tych co kupiło, skończyło :)

Na steamie przedostatniego bossa pokonało 41.6% graczy, achievementy za zakończenia są liczone oddzielnie, ale najbardziej popularne ma 28.9% (pozostałe 23.8% i 16.4%), więc pewnie te około 40% graczy przeszło grę. Wszystkie achievementy zrobiło aż 10%. Sam Elden daje bardzo dużo narzędzi do jego przejścia, więc z odrobiną samozaparcia każdy może przejść. Dosłownie każdy, poniżej zrobiła to złota rybka (w filmie spoilery odnośnie bossów):

• Like 1
Opublikowano

Te odrobinę samozaparcia może nie wystarczyć :) nie wiem jakbym zaczął "soulsy" od ER, takie odnoszę wrażenie że ER jest "łatwiejszy" ale to pewnie dzięki trylogii DSów i już człowiek wie, co, kiedy i jak, a najważniejsze to odpuścić kolejne uderzenie :D jeden z kluczy do sukcesu.

Opublikowano
W dniu 20.11.2024 o 15:37, tuhmunud napisał(a):

Podobno Sony pełną parą rusza żeby przejąć firmę-matkę FromSoftware (Kadokawa) :placz2:

eaE97ac.thumb.jpeg.379744cb298d8406af3fc7b6c16eabbe.jpeg

SONY kupi 10% akcji Kadokawy, stając się jej największym akcjonariuszem, do pełnego przejęcia nie doszło. Taki ruch ma na celu nawiązanie współpracy przy rozwoju IP (Bloodborne 2, Demon's Souls/Bloodborne na PC? :E) https://www.sony.com/en/SonyInfo/News/Press/202412/24-1219E/

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Dobry news, trzeba się bardziej zabrać za ER bo jak na razie utknąłem na dachach w akademii :D 

Dobry bo kupi 10% czy dobry bo kupił tylko 10% zamiast jak wcześniej spekulowano całość.

Dla mnie smuteczek w obu wariantach :placz2:. Ja nigdy nie miałem i raczej nie zamierzam mieć jakiejkolwiek konsoli. Jak FS trafi pod Sony to prawdopodobnie na nową grę w wersji na PC będzie się czekało 2 lata a jak się odwidzi Sony to może wcale. Lepiej aby FS było niezależne i robiło jak najlepsze gry na jak najwięcej platform.

Opublikowano

Odniosłem się do "(Bloodborne 2, Demon's Souls/Bloodborne na PC?" tylko pytajnika nie zauważyłem :) ale potem skojarzyłem że prawa do BB ma Sony. Także niech FS dalej będzie "niezależnym" studiem, i niech robią gry jak do tej pory, bo jakby ich Sony całkowicie przejęło to by narzucili swojego idiotyczne pomysły i tym sposobem zaorali by FS.