j4z 937 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca W dniu 7.03.2025 o 12:10, J4Z66 napisał(a): Split fiction Mamy prawie 6h na liczniku. Rewelacja. Na początku miałem wątpliwości, ale po jakichś 2h wkręciłem się. Jak ktoś lubi coop i oldschoolowe platformówki, to jest to must play. 1
chrumcio 69 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Drakensang mam nadzieje że w końcu ukończę tego zacnego RPG
j4z 937 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 4 godziny temu, lamparcicho napisał(a): Da się grać?
lamparcicho 697 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Da się, nie ma aż takiej tragedii z optymalizacją, szczególnie po włączeniu upscalerów 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) Kochani moi teraz gram w prawdziwą perełkę Diablo II: Resurrected. Gram Nekromantą i kolejność rozwijanych umiejętności 1.Przywołanie szkieletu 2.Mistrzostwo w władaniu szkieletów 3.Przywołanie szkieletu maga Edytowane 12 Marca przez Czubatka Boża 2
sil3nthunt3r 15 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 7 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Kochani moi teraz gram w prawdziwą perełkę Diablo II: Resurrected. Gram Nekromantą i kolejność rozwijanych umiejętności 1.Przywołanie szkieletu 2.Mistrzostwo w władaniu szkieletów 3.Przywołanie szkieletu maga Magów nie rozwijaj tylko jeden punkt Jak zaczniesz korzystać z CE to będą tylko przeszkadzać
GordonLameman 8 432 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ech, przezz chwilę zapomniałem jak dobrą grą jest Cyberpunk. Ale też granie Sandevistanem od samego początku dość mocno utrudnia gameplay 2
aplause 7 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Skończyłem Trails of Cold Steel IV, po dwóch miesiącach grania i chyba potrzebuję odpoczynku od tej serii. Zacząłem Final Fantasy VII remastered. Nigdy w to nie grałem i jestem ciekaw co mnie ominęło.
tgolik 546 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Nie mogę się nadziwić, jak dobrą grą a właściwie filmem jest Indiana Jones i Wielki Krąg. Fabuła jest absolutnie wierna Poszukiwaczom Zaginionej Arki pod względem humoru, ciekawie poprowadzonej fabuły i gry aktorskiej "Harisona Forda" (gesty, odzywki itp.). Warto zrobić coś w rodzaju speedrunu, żeby crafting i misje poboczne nie odrywały od głównej linii okraszonej świetnymi przerywnikami filmowymi. Trzeba zachować balans między skradaniem i ostrą rozwałką. 2
j4z 937 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Ograne - rewelacyjna gra Czy dla dzieci? Nie raczej nie... Ale i It Takes Two też nie było imo. 1
musichunter1x 1 308 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Dotarłem w końcu do Resident 2 Remake, po klasykach 1-3. Teraz jakość grafiki wypala gały Polecam wersję "beta" dx11 na steam, wtedy śmiga 4k na rtx3070 i rzadko się poci. Przez atmosferę zasiedziałem się do 2:00 i świetnie gra się po klasykach, bo człowiek czegoś oczekuje i jest inaczej + smaczki. Chyba muszę zrezygnować z siedzenia na forum w offtopach, bo nie mogę doczekać się reszty i powtarzania tego. Niestety Pan Twitter (Mr. X) już nie pozwala mi lizać ścian, ale przynajmniej przestraszył też lickera, bo zniknął Dynamiczny poziom trudności, nieprzewidywalna gąbczastość zombi oraz prześladowca, który potrafi iść na około, by cię zaskoczyć to coś pięknego, a oczywistości jak klimat wylewa się z ekranu. Edytowane 13 Marca przez musichunter1x
Rico650 63 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Jak coś Panowie to jest duża promocja na steam, wiosenna wyprzedaż. Sam zakupiłem AC: Valhalla, Widmo Wolności do CP 2077 i God Of War pierwszą część. Kiedy będę miał tyle czasu żeby to wszystko ograć 1
Crew 900 999 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Kurde to przepłaciłeś bo klucze o wiele tańsze. 2
damianKr 3 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca 14 godzin temu, musichunter1x napisał(a): Dotarłem w końcu do Resident 2 Remake, po klasykach 1-3. Teraz jakość grafiki wypala gały Polecam wersję "beta" dx11 na steam, wtedy śmiga 4k na rtx3070 i rzadko się poci. Przez atmosferę zasiedziałem się do 2:00 i świetnie gra się po klasykach, bo człowiek czegoś oczekuje i jest inaczej + smaczki. Chyba muszę zrezygnować z siedzenia na forum w offtopach, bo nie mogę doczekać się reszty i powtarzania tego. Niestety Pan Twitter (Mr. X) już nie pozwala mi lizać ścian, ale przynajmniej przestraszył też lickera, bo zniknął Dynamiczny poziom trudności, nieprzewidywalna gąbczastość zombi oraz prześladowca, który potrafi iść na około, by cię zaskoczyć to coś pięknego, a oczywistości jak klimat wylewa się z ekranu. Wszystkie nowe części Residenta są świetne. Nawet taki liniowy RE 3 jest bardzo dobry. RE 2 Remake ma chyba najlepszy klimat który mocno przypomina rezydencję z 1 części. Sam Mr. X to według mnie jest dość przewidywalny i łatwo sobie z nim poradzić ucieczką do bezpiecznego pokoju. Tutaj dużo lepiej został zaimplementowany tatusiek w 7 części. Tatusiek był szybki i zwinny, ucieczka do pokoju nie zawsze się udawała bo potrafił dogonić i zaje*** z łopaty.
Zas 287 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Wróciłem do Deep Sky Derelicts. Rogal z poziomami trudności i save'ami w dowolnym momencie - to lubię!
Vulc 2 191 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Kurdę, ograłem to kiedyś na Switchu, już mi całkiem wypadło z głowy. Nawet nawet produkcja. Nic, do czego chciałbym wrócić, ale daje radę. U mnie obecnie nadal KCD2 (almost done), do tego odświeżam Control. No i w międzyczasie HoM&M3, ponieważ why fuckin not.
Zas 287 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca No nie jest to hit, ale całkiem fajnie się gra, ciekawa, stylowa oprawa i przede wszystkim bardzo, bardzo fajny pomysł na zbieranie kart przez ekwipunek i perki. Do tego to jedna z niewielu, zwłaszcza takich małych indie karcianek, które nie są typowym rogalem z runami, grindem i męczeniem 50x tego samego (chociaż to może nie jest aż taki problem, jeśli gra nie jest tak chamsko nastawiona na grind i nie ma taki chamskiego RNG i stromej krzywej poziomu trudności jak np. Slay the Spire).
ghostdog 901 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Gram w Jedi Survivor i muszę przyznać, że to bardzo przyjemny tytuł (jak na razie).
skunRace 797 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Indiana Jones i Wielki Krąg zacząłem kilka godzin temu, ależ to się cudnie zapowiada. Coś czuje, że będę tu lizał ściany i spędzę trochę godzin 1
Funky Koval 125 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca spiderman 2. mapa wyczyszczona. Miodzio mimo błedów portowania z playstation
j4z 937 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Na PS też mi się spoko grało. Mimo tęczy i mimo kolejnej praktycznie takiej samej rozgrywki, ale trzy gry to chyba już max. Z tego co widzę, chyba każdy port z PS ma problemy. Nie sprzedaje swojej PS5. W dniu 16.03.2025 o 23:40, skunRace napisał(a): Indiana Jones i Wielki Krąg zacząłem kilka godzin temu, ależ to się cudnie zapowiada. Coś czuje, że będę tu lizał ściany i spędzę trochę godzin Na początku też tak myślałem, ale później przyspieszyłem, bo zaczęło nudzić. Oby u Ciebie było inaczej. Edytowane 18 Marca przez J4Z66 1
tgolik 546 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) @skunRace W Indiana Jones i Wielki Krąg trzeba grać szybko. Atutem gry jest narracja. Crafting, lizanie ścian, nadmierne skradanie należy ograniczyć do minimum, żeby zachować flow. Wtedy gra, traktowana równorzędnie z filmowymi adaptacjami, nabiera rumieńców. Edytowane 18 Marca przez tgolik 1
Rekomendowane odpowiedzi