Jaycob 1 934 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 33 minuty temu, galakty napisał(a): @Element Wojny Miałeś rację z tą Automatą, już drugie podejście pokazuje coś nowego. Cholera to powinna być wiedza powszechna żeby nie usuwać po pierwszym przejściu Właśnie nie - specjalnie nie rzucili tekstem "graj dalej, to dopiero początek”, bo chcieli, żeby to było coś wyjątkowego. To nie są jakieś alternatywne zakończenia jak w innych grach, tylko kolejne akty tej samej historii. Typowy trolling w stylu Yoko Taro.
galakty 3 303 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca @Element Wojny Niestety mam zbugowaną grę na S1 Nie mogę ukończyć ścieżki B, chodzi o ostatni quest w City Ruins, nie odpala się sekwencja walki z bossem 1
Lypton 953 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) https://store.steampowered.com/app/2005010/Warhammer_40000_Boltgun/ Typowy retroboomershooter, ale w uniwersum W40K. Co tu więcej dodać? Robotę robi głównie przez osadzenie akcji w tym uniwersum. Nie ma to jak rzucić w przeciwnika "Die, heretic!" (tak, drwiny odpala się przyciskiem) i wbić mu w czerep miecz łańcuchowy. No i czuć tę moc Ultramarines, podstawowi przeciwnicy są na strzała z boltera, a każde lądowanie po skoku to drganie ekranu i pada. Po taniości Humble Choice albo Bazarek Łowców. Edytowane 6 Czerwca przez Lypton 2 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Godzinę temu, galakty napisał(a): @Element Wojny Niestety mam zbugowaną grę na S1 Nie mogę ukończyć ścieżki B, chodzi o ostatni quest w City Ruins, nie odpala się sekwencja walki z bossem Serio? Akurat w tym momencie... przecież dopiero za chwilę gra się naprawdę dla Ciebie rozpocznie... 1
galakty 3 303 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Serio... Eve siedzi na tym pilarze, biegam dookoła i nic, zero reakcji. Próbowałem jakiś quest poboczny zrobić, zapisać grę, wyłączyć, włączyć, totalna kaplica. Jedyna opcja to zainstalować na PC i jeśli da radę to ogarnąć save od kogoś, bo nie dam rady przejść drugi raz A i B
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 minuty temu, galakty napisał(a): Serio... Eve siedzi na tym pilarze, biegam dookoła i nic, zero reakcji. Próbowałem jakiś quest poboczny zrobić, zapisać grę, wyłączyć, włączyć, totalna kaplica. Jedyna opcja to zainstalować na PC i jeśli da radę to ogarnąć save od kogoś, bo nie dam rady przejść drugi raz A i B Probowales wczytac poprzedni save? @galaktyrozumiem że chodzi o ten moment?
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 32 minuty temu, Lypton napisał(a): https://store.steampowered.com/app/2005010/Warhammer_40000_Boltgun/ Gra była też w Game Passie. Całkiem spoko, ale pograłem parę rozdziałów i jakoś ją odpuściłem. Albo była za trudna, albo zbyt chaotyczna od nadmiaru tych pikseli. Już nawet nie pamiętam dokładnie, ale coś mnie wtedy frustrowało.
galakty 3 303 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 16 minut temu, Element Wojny napisał(a): rozumiem że chodzi o ten moment? Tak ten, wczytać się poprzedniego nie da na S1. Próbowałem już ginąć specjalnie etc, ale nic nie triggeruje Eve. Totalna nicość.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 13 minut temu, galakty napisał(a): Tak ten, wczytać się poprzedniego nie da na S1. Próbowałem już ginąć specjalnie etc, ale nic nie triggeruje Eve. Totalna nicość. Specjalnie dla Ciebie szukałem po znanych miejscach, ale ludzie udostępniają tylko save'y z pełnym ukończeniem, a nie tylko ze ścieżką B. Jak ściągniesz taki save, zobaczysz coś czego nie powinieneś zobaczyć i rozwali Ci to całą przyjemność z gry. Jesteś dosłownie 1h od momentu, który odmieni Twoje spojrzenie na wszystko, co do tej pory widziałeś... Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny 1
galakty 3 303 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca @Element Wojny To zostaje mi jeszcze obejrzenie po prostu walkthrough od tego momentu na YT, potraktować jako dobry film i tyle. Wściekły jestem, ale co zrobić...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, galakty napisał(a): @Element Wojny To zostaje mi jeszcze obejrzenie po prostu walkthrough od tego momentu na YT, potraktować jako dobry film i tyle. Wściekły jestem, ale co zrobić... Dlatego ja gram w gry na PC. Już pominę fakt że jakoś dałoby się to rozwiązać, a jak nie to wgrałbym wcześniejszy save i straciłbym w najgorszym wypadku godzinę czasu. Skoro tak, to tak: zacznij tutaj: A tutaj walę w spojler wszystko to, co będzie potem... i nie radzę nic przewijać. Spoiler Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny 1
Lypton 953 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 38 minut temu, Jaycob napisał(a): Gra była też w Game Passie. Całkiem spoko, ale pograłem parę rozdziałów i jakoś ją odpuściłem. Albo była za trudna, albo zbyt chaotyczna od nadmiaru tych pikseli. Już nawet nie pamiętam dokładnie, ale coś mnie wtedy frustrowało. Zacząłem grać na normalu i trzy pierwsze chaptery były mega proste. Planuję przeskoczyć oczko wyżej. A co do pikseli - gra ma opcję ustawienia stopnia pikselizacji, z automatu jest na 50%. Edytowane 6 Czerwca przez Lypton
j4z 936 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Przejechałem Drive Rally. Ponad 14h jechałem. Pojeździłby jeszcze... 😔
Rico650 63 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca God of War - gra rewelacyjna i wymagająca. Bardzo jestem ciekawy Ragnaroka ale najpierw muszę przejść 1 część.
wrobel_krk 851 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Tainted Grail, była za 17zł na przecenie, miks karcianki, turówki i roquelike, fajny gęsty klimat, stare ale jare, https://store.steampowered.com/app/1199030/Tainted_Grail_Conquest/?curator_clanid=42629110 1
j4z 936 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Kurna, ale przyjemnie tłucze się te zombiaki w Dead Island 2... A na gameplayach sztywno mi to wyglądało. 1
Kakarotto 727 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Doom: The Dark Age skończony kilka dni temu, a teraz gram w The Last of Us Part II Remastered. W HDR gra wygląda nieprzyzwoicie dobrze. @j4zPełno zombiaków do ubicia i by się zdawało, że się to zrobi nudne po czasie... A tu tymczasem jest na odwrót. No i jeszcze se można LA pozwiedzać w grze. 1
maras2574 889 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca W dniu 8.06.2025 o 21:23, Rico650 napisał(a): God of War - gra rewelacyjna i wymagająca. Bardzo jestem ciekawy Ragnaroka ale najpierw muszę przejść 1 część. God of War fajny, przyjemnie się grało i ukończyłem Natomiast Ragnarok szybko znudził Nie dałem rady ukończyć Ale to samemu trzeba zagrać 1
reddy 152 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Phantom liberty po raz pierwszy i zaskoczenie, jak źle to potrafi działać i wyglądać na konsoli. Ale fabuła i zadania wciągają bardziej niż podstawka.
Reddzik 2 762 Opublikowano 14 Czerwca Autor Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 17 godzin temu, maras2574 napisał(a): God of War fajny, przyjemnie się grało i ukończyłem Natomiast Ragnarok szybko znudził A widzisz, a ja God of War grałem na 2 podejścia, zaś w Ragnarok wsiąkłem i zrobiłem pierwszą i jedyną platynę na PS5. Edytowane 14 Czerwca przez Reddzik 1 1
j4z 936 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 17 godzin temu, Kakarotto napisał(a): Pełno zombiaków do ubicia i by się zdawało, że się to zrobi nudne po czasie... A tu tymczasem jest na odwrót. No i jeszcze se można LA pozwiedzać w grze. Bez kitu, 14h za mną, a im dłużej gram, tym bardziej się wkręca. 😀 Teraz zrobiłem sobie super dzidę. < 3 Ale będę grał wieczorem. Edytowane 14 Czerwca przez j4z 1
Kakarotto 727 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 5 godzin temu, j4z napisał(a): Bez kitu, 14h za mną, a im dłużej gram, tym bardziej się wkręca. 😀 Teraz zrobiłem sobie super dzidę. < 3 Ale będę grał wieczorem. Ja tam masakrowałem zombiaki ponad 56h w tej grze. Tak czy tak, nigdy nie pobiję rekordu zombie z DR3, miałem tam ponad 70k ich ubitych. Frajda musiała być niesamowita, inaczej to nie wiem czemu tyle ubiłem.
ghostdog 900 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Alone in the Dark Chyba większość kasy władowano w wizerunki aktorów (Jodie Comer, David Harbour). Tyłowi graficznie bliżej do staruszka Evil Within 2 niż do ostatnich RE. Gra z abonamentu ps plus, więc nie będę narzekał. Lubie kryminały z elementami horroru. Całkiem przyjemnie się gra. 1
Rekomendowane odpowiedzi