brainq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, tgolik napisał: I jak ta kampania COD'a 6? Daje radę? Z ostatnich najbardziej podobał mi się Cold War. W porównaniu do MW3 jest ok a tym bardziej możesz ograć na gamepassie więc nie będzie bolało wydając 350 zł. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
green1985 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, voltq napisał: kingdom come deliverance mam juz prawie 300 godzin [...] Ja chyba po pijaku zaliczyłem jakieś pepikowe promki na Steam, bo w zeszły weekend skończyłem Mafię 1 i 2 w wersjach Definitive (jedynka lepsza, dwójkę męczyłem pod koniec, trójkę na razie odpuszczę) i jutro mam zamiar odpalić właśnie Kingdom Come 1, pierwszy raz będę przechodził. Swoją drogą - grałeś w vanilla czy może jakieś mody na odświeżenie? Coś widziałem na YT, ale mocno przekoloryzowane te mody poprawiające grafikę były, szukałem raczej jakiegoś rozsądnego reshade czy po prostu lepszych tekstur jak modyfikacje Halka Hogana do Wieśka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 11 minut temu, green1985 napisał: Ja chyba po pijaku zaliczyłem jakieś pepikowe promki na Steam, bo w zeszły weekend skończyłem Mafię 1 i 2 w wersjach Definitive (jedynka lepsza, dwójkę męczyłem pod koniec, trójkę na razie odpuszczę) i jutro mam zamiar odpalić właśnie Kingdom Come 1, pierwszy raz będę przechodził. Swoją drogą - grałeś w vanilla czy może jakieś mody na odświeżenie? Coś widziałem na YT, ale mocno przekoloryzowane te mody poprawiające grafikę były, szukałem raczej jakiegoś rozsądnego reshade czy po prostu lepszych tekstur jak modyfikacje Halka Hogana do Wieśka. https://ibb.co/tb2b0pk - tych modow używam polecam bardzo i oświetlenie w opcjach obniż bo bardzo dużo fps zabiera ta opcja u mnie różnica pomiędzy ultra a very high to około 35-40 fps Edytowano %s o %s przez voltq 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemeeK Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja przeszedłem Alan Wake 2 i powiem tak, tak gra to "meehh" Fatalne zakończenie (w sumie połowa fabuły gry jest do bólu przewidywalna, zwłaszcza te ciągłe jumpscery), które trwa raptem 3min, plus jeśli chcesz poznać "prawdziwe" zakończenie trzeba grać od nowa. Nie no tyle to nie Nie wiem ale takie Lies of P to ja trzy raz pod rząd przechodziłem tak mi siadło, a tutaj granie Alanem to już w ogóle jakaś męczarnia i te jego ciągłe gadanie, że potrzeba kolejnego natchnienia.... Raz w sumie tylko tak porządnie się wystraszyłem w pokoju umysłu Sagi, kto grał to pewnie wie o który moment chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ponad miech zainstalowany na kompie sherlock holmes chapter one, ale coś nie mogę się za to zabrać. Odpalam i już mi się nie chce. A lubię tę serię. Ech, dziadoza gierkowa człeka chyba bierze. No, ale za to pobiegałem sobie niedawno znów w W3 na starszym sejwie - na koniku dla posłuchania muzy. 550h już nabite, strach pomyśleć na ilu godzinach się skończy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Jako że jestem fanem boomer shooterów wleciał Phantom Fury od 3DRealms, ci od Duke Nukem 3D, fajne się strzela, graficzka też przyjemna, tak w oczekiwaniu na Stalkera 2. Jest protagonistka, ale i jest klimat lat 90. Nie ma żadnych DEI i woke, po prostu miodne strzelanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawyer1916 Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu 12 godzin temu, green1985 napisał: Ja chyba po pijaku zaliczyłem jakieś pepikowe promki na Steam, bo w zeszły weekend skończyłem Mafię 1 i 2 w wersjach Definitive (jedynka lepsza, dwójkę męczyłem pod koniec, trójkę na razie odpuszczę) Jeśli dwójkę męczyłeś, to trójka będzie spacerem po rozżarzonych węglach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
green1985 Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Sawyer1916 napisał: Jeśli dwójkę męczyłeś, to trójka będzie spacerem po rozżarzonych węglach W jakim sensie? Że też wszystkie misje to "przyjedź do mnie, weź ze sobą broń", potem jedziesz wystrzelać kilkunastu gości i po misji? Wiadomo, te gry na tym bazują, ale fajnie by to było przełamywać od czasu do czasu jakaś misją skradaną czy choćby jak w jedynce - wyścigiem na torze. W pierwszej połowie Mafii 2 też było parę tych odskoczni - kradzież z muzuem, potem życie w więzieniu, ale po wyjściu już lecieli jednym schematem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawyer1916 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) W trójce praktycznie cały czas wbijasz małe, schematyczne zadania, które sprowadzają się głównie do wyczyszczenia lokacji. Prawdziwie fabularnych misji to jest tam garstka. Początek jest mocny, ścieżka dźwiękowa bardzo dobra, postacie drugoplanowe z ogromnym potencjałem, ale całość to dla mnie do bólu powtarzany schemat. To nawet nie jest mafia. Duży niedosyt. 5 minut temu, Sawyer1916 napisał: Edytowano 21 godzin temu przez Sawyer1916 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKU Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Mafia 3 to nie to samo co 1 czy 2, nie ma nawet co porownywac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
green1985 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu No tak, czyli mocny start, żeby przykuć, a potem padaka. To zdecydowanie idzie w odstawkę na długo. Hogwart's też tak czarowało na początku zwiedzaniem zamku, potem Hogsmeade, Zakazany Las i okolice - super. A potem, to już kto grał, ten wie ;p Przynajmniej walka była w miarę angażująca i zróżnicowana z różnymi czarami, w Mafii to chowanie się za przeszkodami i wychylanie+strzelanie szybko się nudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawyer1916 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu A ja właśnie się czaję, żeby Hogwart's Legacy ograć w okolicach Bożego Narodzenia 😁 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
green1985 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Ja zacząłem jakoś późną jesienią w zeszłym roku, fajnie siada w tym okresie, bo w grze zaczynasz latem, a potem Ci lecą po kolei pory roku Ja w czasach LO pochłaniałem książki o HP, więc do gierki podchodziłem z dużym sentymentem, a znużenie pod koniec wynikało raczej z tego, że uparłem się na odkrycie/wyczyszczenie wszystkich pobocznych lokacji na mapie. Ogólnie gierka dla fana HP bardzo na plus i na pewno nie uznałbym tego za stracony czas. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovvaI Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Aktualnie gram wyłącznie w Escape From Tarkov, ale chciałbym ukończyć CP2077by móc go usunąć z kompa Chodzi mi też po głowie powrót do simrace, jak wyjdzie AC Evo to się zobaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawyer1916 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu @green1985 Ja właśnie nie jestem fanem tego uniwersum, książek ani filmów nie znam. Natomiast szanuję to jako zjawisko i chcę zagrać 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakarotto Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowany) Jak tam sobie od ponad miesiąc cisnę w Ducha Cuszimy. Nadal się dobrze bawię, choć trochę powtarzalności tam jest. Edytowano 18 godzin temu przez Kakarotto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Ja się niestety odbiłem od GoT. Uwielbiam klimaty Japonii, ale taka formuła openworlda mnie strasznie nuży. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakarotto Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Mój sposób gry (wymuszony przez chroniczny brak czasu) się pięknie sprawdza do takich gier. Raz, dwa razy na kilka dni po kilka godzin w nocy. Tu mam rekordowo dużo, bo 48h przegrane w pięć tygodni i jeszcze nie nuży jakoś bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowany) Horizon Forbidden West, gdzie pograłem tylko chwilę dla testów karty i szlak mnie trafił, gdy miałem się znów wspinać, przez kable wahadłowca. Potem dokończyłem Resident Evil 1 Remake /Remaster, gdzie świetnie się bawiłem, choć trzeba mieć nastawienie do nadrabiania klasyków. W końcu coś co nie traktuje gracza, jak idiotę. Została jeszcze druga postać, a potem przejdę wszystkie Resident Evil od oryginałów, w tym wersję WII, z celowaniem pilotem Taniej było kupić konsolę z dwoma kontrolerami i wyposażeniem, niż sam pilot i potrzebne duperele. W tle będzie kolejny raz Sekiro i może RDR2 / Arkham Knight. Edytowano 16 godzin temu przez musichunter1x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu W robocie dla nowego pracownika składałem kompa. Jako, że wybrałem ryśka to wpadły 2 kody. W Space Marine 2 będzie grane. Ale nie wiem czy instalować Awakening Unknown 9 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Unknown 9 oddaj pracownikowi jako 'nagroda' powitalna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) Już to widzę: Możesz grać w Awakening Unknown lub pracować. -To wolę pracować. W Space Marine radzę grać na poziom wyżej niż średni. "Normalny" jest zbyt banalny, szczególnie po aktualizacjach. Edytowano 16 godzin temu przez musichunter1x 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Isharoth napisał: Unknown 9 oddaj pracownikowi jako 'nagroda' powitalna. I zwolni się od razu ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Isharoth napisał: Ja się niestety odbiłem od GoT. Uwielbiam klimaty Japonii, ale taka formuła openworlda mnie strasznie nuży. Formuła jest taka Ubisoftowo-Assassinowa. Tylko na trochę lepszym poziomie. Ja też tej gry nie ukończyłem bo mnie znużyła, a mam ją od premiery na PS4. Aczkolwiek kiedyś jak będę miał ochotę na jakąś luźną gierkę to dam jej jeszcze jedną szansę tym razem na PC i raczej skoncentruję się na w miarę szybkim przejściu wątku niż klepaniu masy powtarzalnych aktywności i pobocznych którymi mapa jest tam po brzegi nawalona. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) Dorwałem tanio Tomb Raidery 1-3 remastered i trzeba przyznać, że włożono w to masę pracy - kontrast względem oryginałów jest niesamowity, do tego stopnia, że niektóre pomieszczenia mają np. dziury w sufitach by wpadało światło tworząc bardziej realistyczne oświetlenie i cieniowanie postaci. Jeśli nadchodzący remaster Soul Reaverów będzie na takim samym poziomie to szacun. A tak poza tym to Escape From Tarkov ale to jest gra na długie godziny, muszę dokończyć GoT no i wisi mi w tle nieszczęsny Star Wars Outlaws ale biję się z myślami co dalej - wywalić z dysku czy czekać na dalsze aktualizacje - najbliższa dopiero 21 listopada, czyli dzień po premierze Stalkera 2 tak więc marne szanse, że znowu przysiądę. W każdym bądź razie już sobie powiedziałem, że jeśli aktualizacja z 21 listopada mało co doda/naprawi to gra leci z dysku i wracam do niej na sam koniec, kiedy zakończy się wsparcie i łatanie - tak samo w sumie jak zrobiłem ze Starfieldem. Edytowano 16 godzin temu przez caleb59 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się