sil3nthunt3r 67 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Ostatnio coraz więcej gram na Legionie. Na kanapie, w fotelu czy w łóżku Obecnie D2R oraz Mass Effect 2 LE Jakoś starsze gry bardziej mi leżą ostatnio 1
oldfashioned 867 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 6 godzin temu, j4z napisał(a): Kurna a ja chwilę pograłem, ale jakoś się nie wkręcało. Może kiedyś wrócę. Może w coopie. Nie chcę ktoś ograć ze mną? Ja grywam w takich godzinach, ze to raczej odpada. Ale z tego co widzialem (bo sam jeszcze online nie odpalilem) to gierka dopiero sie rozkreca grajac online z ludzmi, wiec warto mysle sie przez kampanie 'przeslizgnac'.
DjXbeat 801 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia 16 godzin temu, sil3nthunt3r napisał(a): Ostatnio coraz więcej gram na Legionie. Na kanapie, w fotelu czy w łóżku Ja gram na laptopie w fotelu przy łóżeczku 2 miesięcznego syna Obecnie ogrywam Callisto Protocol i Anno 1800.
DarkeVo 757 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Wczoraj przez przypadek🤭 włączyłem gre Resident Evil 3 i odrazu mnie wciągnęło na godzinę🤣 ale widze że można zapisywać stan w wybranych miejscach w grze a nie w menu🙆
oldfashioned 867 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Ja chyba jestem troche spozniony na impreze, i wiekszosc juz przechodzila tutaj ta pierwsza milosc do KCD2, ale po wybuchach w Space Marine2 calkiem przyjemnie odpalic cos takiego: Edytowane 28 Stycznia przez oldfashioned 1
Grolshek 1 272 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, oldfashioned napisał(a): Ja chyba jestem troche spozniony na impreze, i wiekszosc juz przechodzila tutaj ta pierwsza milosc do KCD2, ale po wybuchach w Space Marine2 calkiem przyjemnie odpalic cos takiego: To najlepsza gra od czasów BG3 tak że zazdroszczę że jej jeszcze nie przechodziłeś Edytowane 28 Stycznia przez Grolshek 1
Hard Reset 212 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 5 godzin temu, DarkeVo napisał(a): Wczoraj przez przypadek🤭 włączyłem gre Resident Evil 3 i odrazu mnie wciągnęło na godzinę🤣 ale widze że można zapisywać stan w wybranych miejscach w grze a nie w menu🙆 RE 3 fajna gierka, ale RE 2 moim zdaniem lepsza. Ale polecam obydwie
oldfashioned 867 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 2 godziny temu, Grolshek napisał(a): To najlepsza gra od czasów BG3 tak że zazdroszczę że jej jeszcze nie przechodziłeś Wlasnie sobie postanowilem, ze nie bede jakis tam tutorialow, best tipsow i wszystkiego innego ogladal, tylko ide na zywiol z ta produkcja. 0 try-hardowania i min maxingu.
DarkeVo 757 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 5 godzin temu, Hard Reset napisał(a): RE 3 fajna gierka, ale RE 2 moim zdaniem lepsza. Ale polecam obydwie Dzięki za info. Dokupię do kolekcji bo ostatnio jakoś kupiłem 3 i 4 część. 1
CryptTM 616 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Ktoś poleci, jak podejść do Residenta w wersjach raczej odświerzonych, żeby to się czasowo kupy trzymało? Już kilka razy miałem się za to zabrać, ale jakoś mi nie po drodze... Edytowane 28 Stycznia przez CryptTM
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @CryptTM tutaj powinieneś znaleźć odpowiedź 1
j4z 1 873 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Remake RE2 bardzo mi się podobał, ale w trójki już nie chciało mi się grać. Wczoraj zacząłem Nine Sols - kozak. metroidvania z modelem walki sekiro-lite
panicz patryk 95 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Helldivers 2 zajebista rozpierdziucha i super zabawa. Cos innego od spokojnych gierek, w ktore ostatnio pogrywalem.
JeanPepin 489 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Po namowach kumpla odpaliłem RE 4, ta seria to nigdy nie była moja bajka, ale kumpel powiedział ze w 4 akcji sporo i że powinna mi sie spodobać no i chyba ma rację, myślę że Requiem wciągne
Lypton 1 261 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Boże, co to za wspaniała gra jest. Poprawia wszystko, co niedomagało w jedynce. A jedynka to jedna z moich ulubienych gier ever. Więc czy dwójka będzie moją ulubioną grą ever? Może. 70h na liczniku, a nawet w Kuttenbergu nie byłem. Dopiero pooooowoooli zbieram się do zbierania pewnej ekipy pewnego czorta. Update: Opatowice, mon amour. Edytowane 31 Stycznia przez Lypton 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia 17 godzin temu, JeanPepin napisał(a): Po namowach kumpla Ja tu widzę dwóch kumpli, i wasze przygotowanie do zabawy na Halloween.
JeanPepin 489 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja tu widzę dwóch kumpli, i wasze przygotowanie do zabawy na Halloween. 1
Czubatka Boża 187 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Ukończyłem Dragon Age Veilguard i teraz gram w Assassin’s Creed Shadows. . Edytowane 10 Lutego przez Czubatka Boża
Pentium D 2 003 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Zacząłem TLOU 2 i gra chodzi elegancko, komp się nawet nie poci. Nie wiem po co ja kupiłem zasilacz 1 kW
Suchy211 1 425 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Need For Speed Underground 2 - nostalgiczna przygoda? No nie. W tą grę gra się po prostu przyjemniej niż we wspólczesne odslony. Tainter Grali - ta RPG. Nie turowa czy tam planszowa. Choć Król Artur to nie moje klimaty to sama gierka wydaje się przyjemna. A jak zobaczyłem topielca miotnietego ładunkiem wybuchowym, to myślałem że się rozplaczę. Bo nie sądziłem że zobaczę we wspólczesnej grze prawidłowo wyglądającego ragdola. I to jeszcze w jakimś RPG.
Gość Petru23 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) RDR2 jako gra, na którą czekałem od czasów samolotu startującego z lotniskowca na x386 Edytowane 7 Lutego przez Petru23
abudabi 91 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego W ciągu ostatnich sześciu miesięcy sporo gier się u mnie przewinęło. Nie wszystkie tu wypisze, ale tylko te, w których spędziłem więcej czasu. - Ys8 - bardzo dobra gra, po początkowym wolnym starcie później fabuła się mocno rozkręca. Niestety walka, która na początku była odświeżająca w jrpg, później mnie mocno wynudziła. Dlatego grę odłożyłem na bok, ale na pewno jeszcze na większej świeżości do niej wrócę. - Poe1/ Poe2 - bardzo dużo czasu spędziłem w obu tych produkcjach, pod względem gameplayowym Poe2 jest dużo lepsze (wiadomo, nowsza gra), natomiast endgame w Poe2 jest mizerny. Po spędzeniu w obu produkcjach w sumie ok 400h, nie widzę żadnych powodów aby wracać do Diablo4. - SWTOR - na miesiąc powróciłem do jedynego MMO, w którym mam spędzone kilka tysięcy godzin. Jednak bez swojej ekipy nie widzę sensu w to grać. Robienie tylko operacji KP czy EV HM jest bez sensu, a z randomami na trudniejsze opsy nie warto iść. - Vampyr 2018 - typowa gra, którą jedni kochają, a inni nienawidzą. Na pewno bardzo niewykorzystany potencjał. Szumnie było zapowiadane, że każdy wybór ma znaczenie, a tak na prawdę nie miało to żadnych konsekwencji. Gra z bardzo dobrą fabuła i świetnym klimatem (Londyn z początku XX wiekuj bardzo do mnie trafia). Nie była to moja pierwsza styczność z produkcją, ponieważ grę przechodziłem już kilka lat temu, ale nie skończyłem. Tym razem bez zabijania mieszkańców, co powodowało wyższy poziom trudności. - Wiedzmin 3 - podejście n-te, gra cały czas świetna, ale już tyle razy to przechodziłem, że praktycznie wszystkie questy pamiętam, jednak sobie odpuszczę. Potrzebuję więcej takich "przeciętnych" gier RPG jak Vampyr, w których fabuła ciągnie gracza do przodu. Może ktoś coś polecić? Oczywiście coś z bardziej półki AA niż AAA. Teraz będę przechodził kolejny raz Fallout New Vegas.
Rekomendowane odpowiedzi