Reddzik 2 999 Opublikowano Piątek o 08:35 Autor Opublikowano Piątek o 08:35 3 godziny temu, Stjepan napisał(a): Obliviona. Piszesz zwykły czy Remaster?
Stjepan 2 651 Opublikowano Piątek o 08:38 Opublikowano Piątek o 08:38 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Piszesz zwykły czy Remaster? Remaster, bo go połatali od premiery. 1
VRman 3 190 Opublikowano Piątek o 14:39 Opublikowano Piątek o 14:39 W dniu 1.02.2026 o 21:17, Czubatka Boża napisał(a): Ukończyłem Dragon Age Veilguard 13
MJRegul 575 Opublikowano wczoraj o 12:25 Opublikowano wczoraj o 12:25 W dniu 10.02.2026 o 17:34, leven napisał(a): Jakim programem nagrywają tak płynnie te filmiki, bo chciałem u siebie nagrać troszkę materiału z TLOU 2 i filmik szarpie mi obrazem Nagrywałem w Action, Bandicam i AF i zawsze jest tak samo. A obecnie pykam w Borderlandsa 3 zewnetrzne narzędzia do nagrywania na drugim kompie / laptopie
krzysiek_1990 97 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu forbidden west, miało być 100% ale zmiękłem zostały 2 areny treningnowe, gdzieś jedna poboczna i brakujące noobki do skanowania
ghostdog 1 037 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu W przerwach pomiędzy meczami w BF6 gram w Alan Wake 2. Początek był bardzo obiecujący a teraz mam to samo, co z RDR2. Grafika super, historia ciekawa a nie chce mi się grać. Mam nabite prawie 10h a mam skończone 1/3 gry. Jest coś męczącego w tym tytule.
Keller 812 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu The Casting of Frank Stone. Ciekawa gierka filmowa, źle zoptymalizowana, ale po przecenie jest ok.
MJRegul 575 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu F1 25 weszło na promce Steam i idzie jak masełko. Przyjemnie się jeździ, namawiam ziomka by kupił do multika. A on mnie z kolei na Arc Riders i cholera patrzę jak on gra i nie mogę się jakoś przekonać. PvE wydaje się dość nudne. Tak to wygląda dla mnie jak on gra, czy w AR liczy się tylko PvEvP by gra wciągnęła?
Boldwyn 141 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Timberborn - 1.0 ma być w marcu, ale można już grać na experimental branch. Wciągnął mnie jak mało który survival city builder.
Keller 812 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 godzin temu, ghostdog napisał(a): W przerwach pomiędzy meczami w BF6 gram w Alan Wake 2. Początek był bardzo obiecujący a teraz mam to samo, co z RDR2. Grafika super, historia ciekawa a nie chce mi się grać. Mam nabite prawie 10h a mam skończone 1/3 gry. Jest coś męczącego w tym tytule. Mnie jedyne co męczyło w Alanie to przełączanie latarni, bo nie wiedziałem które i czy coś to zmieni więcej. Ale to krótki epizod.
Grolshek 860 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, Keller napisał(a): Mnie jedyne co męczyło w Alanie to przełączanie latarni, bo nie wiedziałem które i czy coś to zmieni więcej. Ale to krótki epizod. Na tych latarniach się niestety zawiesiłem i nie chciało mi się dalej już wnikać. A pewnie szkoda. 1
Stjepan 2 651 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jednak bardziej lubię te starsze gry, Oblivion wygląda ładnie, ale dalej to samo drewno, nie ma tych nowoczesnych mechanik, które mnie czasami denerwują, nie ma QTE którego nie nawidzę, jest fajnie typowo pecetowo.
j4z 1 208 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 47 minut temu, Grolshek napisał(a): Na tych latarniach się niestety zawiesiłem i nie chciało mi się dalej już wnikać. A pewnie szkoda. taa, eż na latarniach odpadłem xd
Keller 812 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) No i wszyscy dlatego przegapiliście dużo lepsze części gry a poradników masa w necie... Prawdopodobnie dokładnie tam gdzie ja stanęliście, więc trzeba po prostu lampy tak ustawić by metro się zmieniło podziemne i tam przejście. Edytowane 1 godzinę temu przez Keller
j4z 1 208 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A nie sory ja to przeszedłem. W podziemiach już się zawiesiłem. W miejscu obrzędów.
tom36816 83 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Też się trochę motałem przy latarniach ale nie żeby odpuścić odrazu. Za łatwo się poddajecie
j4z 1 208 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja jednak wolę gry w których jest więcej akcji.
Mersedess 0 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu (edytowane) 22 godziny temu, krzysiek_1990 napisał(a): 22 godziny temu, krzysiek_1990 napisał(a): forbidden west, miało być 100% ale zmiękłem zostały 2 areny treningnowe, gdzieś jedna poboczna i brakujące noobki do skanowania Po tym całym grindzie mam ochotę na coś bardziej nieprzewidywalnego i szybszego, dlatego sprawdzę teraz nowości wśród gier online na stronie Znam ten ból, te areny to najgorszy grind w całej grze, lepiej sobie odpuścić. Edytowane 28 minut temu przez Mersedess
Rekomendowane odpowiedzi