JeanPepin 333 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Ajj prawie idealnie sie zgrałem z dwójką Kończe 2 podejście 1
galakty 3 312 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Dawajcie znać kto pierwszy crasha zaliczy! 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): ,filmiki 30 Wrrrr!
ODIN85 3 501 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, voltq napisał(a): tak 81,48 na PC , 88 giga na ps5 Mi nic nie pobierało.
userKAMIL 856 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) U mnie filmy w 120FPS przynajmniej ten otwierający. Nie ma HDR? Edytowane 4 Lutego przez userKAMIL
DITMD 787 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 16 minut temu, userKAMIL napisał(a): Nie ma HDR? Nie, nie ma HDR 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Chciałem zaczekać, ale ta posucha na 5090 mnie zmęczyła i muszę czymś przyjemnym się zająć 1
Joloxx9 941 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 17 minut temu, DITMD napisał(a): Nie, nie ma HDR A hdr z nvidii? Bo bo on lepiej dziala niż w połowie gier 1
voltq 1 372 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 26 minut temu, Mar_s napisał(a): Tylko bez spoilerów, bo ban! O to jest ważne
galakty 3 312 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Serio HDR nie dali? Ja będę używał RTX HDR, do takiej gry na OLED to konieczność! 1
Isharoth 597 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego A DLSS jest nowe czy trzeba nadpisywać przez Nvidia App? I czy w ogóle działają ustawienia z Nvidia App dla KCD2? Jak wygląda DLAA? 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, ODIN85 napisał(a): Masa tekstów nie jest tłumaczona Jest niepełne tłumaczenie Polskie? Czy co XD 1
userKAMIL 856 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Brakuje PL napisów w paru kwestiach z tego co widzę. Te ustawienia ''doświadczalne'' w grafice to jest max? 1
dawidoxx 974 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Brakuje PL napisów w paru kwestiach z tego co widzę. Te ustawienia ''doświadczalne'' w grafice to jest max? Tiaa, ale dużej różnicy względem b. wysokich nie ma a wydajność jednak trochę spada. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 25 minut temu, Isharoth napisał(a): A DLSS jest nowe czy trzeba nadpisywać przez Nvidia App? I czy w ogóle działają ustawienia z Nvidia App dla KCD2? Jak wygląda DLAA? Podbijam, dajcie znać pls. 1
nalewator 50 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Gra chyba nie ma Denuvo bo już płynie na strumykach. 1
Rekomendowane odpowiedzi