matzuk 1 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 30 minut temu, IceMan napisał(a): Masz jakieś mody ? Usuń Nic.
voltq 1 372 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 37 minut temu, matzuk napisał(a): Nic. moze bug? zazwyczaj pomaga wczytanie poprzedniego zapisu
matzuk 1 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 2 godziny temu, voltq napisał(a): moze bug? zazwyczaj pomaga wczytanie poprzedniego zapisu Robilem wszystko. Cofalem save przed misja nawet itp. Najwyzej nie zrobie. Trudno
galakty 3 346 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Dziwne, to ewidentnie bug. Spróbuj jeszcze wymusić sprawdzenie plików.
matzuk 1 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 5.04.2025 o 18:14, galakty napisał(a): Dziwne, to ewidentnie bug. Spróbuj jeszcze wymusić sprawdzenie plików. Poczytalem troche i okazalo sie, ze ten nowy patch 1.2 zrobil "bug" u kazdego z tym oskurowaniem. 1
Godlike 880 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Jestem już na drugiej mapie i się tak zastanwiam czy da się jakoś przejść na 1? 1
galakty 3 346 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Szybciej by Ci wyszło wpisanie tego w Google... 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Powiem szczerze że czytałem prawdziwe fakty historyczne które dotyczyły nazewnictwa człowieka czarnoskórego i często używano Saracen lub Barbarzyńca. Nazewnictwo Murzyn i Czarnuch pojawiły się zdecydowanie później w XVII - XVIII wieku do czasów obecnych. Edytowane 7 Kwietnia przez Czubatka Boża
kubikolos 1 329 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia @Czubatka Boża zalez kto mowi, zachodni czlowiek bedzie sie bal i powie cos w stylu - jaśnie panie szanowny murzynie a sami murzyni caly czas prosto i zrozumiale: niggers
voltq 1 372 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 5 godzin temu, Godlike napisał(a): Jestem już na drugiej mapie i się tak zastanwiam czy da się jakoś przejść na 1? Tak , karawaną Edytowane 7 Kwietnia przez voltq 1
mag_zbc 188 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 5 godzin temu, Czubatka Boża napisał(a): Nazewnictwo Murzyn i Czarnuch pojawiły się zdecydowanie później w XVII - XVIII wieku do czasów obecnych. Większość źródeł jakie znalazłem twierdzi, że słowo "murzyn" na określenie czarnego człowieka pojawiło się już w XIV wieku. Co więcej, czeski odpowiednik - "muřín" - pochodzi jeszcze z języka staroczeskiego, którego koniec umownie uznaje się za okolice 1500 roku. Saracen to było raczej określenie na Muzułmanów, szczególnie pochodzących z Półwyspu Arabskiego. Edytowane 7 Kwietnia przez mag_zbc 1
Godlike 880 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 1 godzinę temu, voltq napisał(a): Tak , karawaną A gdzie ona stacjonuje?
Godlike 880 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 22 godziny temu, galakty napisał(a): Szybciej by Ci wyszło wpisanie tego w Google... Wiem, ale wtedy nie nabiłbym posta https://www.gry-online.pl/newsroom/juz-niebawem-gracze-kingdom-come-deliverance-2-sprawdza-aktualiza/z12d137 Edytowane 8 Kwietnia przez Godlike
voltq 1 372 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia ktos bedzie grał z was tryb hardkor w kolejnym tygodniu?
Wu70 739 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Ja planuję pierwsze podejście po tym patchu (jeśli niczego nie zawalą) 1
blo3de 50 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 2 godziny temu, voltq napisał(a): ktos bedzie grał z was tryb hardkor w kolejnym tygodniu? Ja planuje sprawdzić tryb hardkor.
Vulc 2 195 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Ja na razie robię przerwę, gra jednak pochłonęła niemal 85h, muszę trochę odetchnąć od tego settingu. 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Ja już grę skończyłem dawno, ponad 132h wbite, ale kusi ten tryb hardcore. 1
voltq 1 372 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Jest już ten nowy patch c9 miał dziś wyjść?
Wu70 739 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Już jest, changelog: https://kingdomcomerpg.com/en/news/patch-notes-1-2-4 i HC: https://kingdomcomerpg.com/en/news/hardcore-mode Cytat “The combat is quite different too,” he continues. “Even without the negative perks, we’ve adjusted some enemy AI settings. In the base game, when there are more enemies fighting you, they give you a little more space and they attack one at a time. “In Hardcore mode they’re more realistic. They’ll try to flank you, so fighting multiple opponents is much harder. You have to think more carefully about approaching the situation. Maybe you drink some potions, or avoid engaging them without good armour?” Edytowane 15 Kwietnia przez Wu70 1
Rekomendowane odpowiedzi