Kingdom Come: Deliverance 2
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Absolutnie NIC. Albo z całym NATO lub przynajmniej z mocnym i sensownym układem Europy, albo wcale. Jako sama Polska? Definitywnie NIC. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wyłącz memory do testowania, to nie chodzi o to co bierze wicej pali tylko o ilość instrukcji w teście oraz wielokierunkowość zadań. Jak napotka błąd to się wywali test z komunikatem Aida ma taki zestaw instrukcji że więcej nic nie potrzeba do testu. Dzięki ale zwisa mi to i powiewa co to jest . Jakbym miał się przejmować wszystkim w tle i co robi system to szkoda życia -
Przez VRman · Opublikowano
Ci "jutuberzy" to najczęściej są kompletni debile bez żadnej wiedzy. Spojrzy taki na słupek AVG i powie, że jest git. A że były jakieś ścinki, coś nie doczytało na czas, to kit. Poza tym takie rzeczy to trzeba długo testować, bo jak gra ma memory leak to może wyleźć po godzinie grania. Ogólnie 16GB to już dość często za mało. Nie to, że jak kiedyś Syndicate bez 4MB RAMu się po prostu nie odpalał, ale do normalnej gry (na tyle na ile sama gra pozwala, bo crapy na UE zawsze będą mieć przycinki) to jednak trochę za mało. W końcu tyle to mają same konsole, a tam wykorzystanie pamięci jest często lepsze. Mi winda potrafiła chodzić OK na 4GB RAMu, a jak wstawiłem 16GB to przy przeglądarce zjadającej 9GB wywaliło mi error, że RAM sie skończył -
Przez Sidr · Opublikowano
O takie praktyki M$ nie podjrzewaja (?). Logika jednak podpowiada, że jeżeli ktoś zadaje sobie taki trud i tworzy cały ten subsystem działający w tle, bez świadomości użytkownika o nim i bazujący jednocześnie na hardware i software, potem dodaje kolejne elementy, które są jego rozszerzeniem, a jednocześnie stawia "właściciela" komputera w w roli biernego użytkownika, który nie majuż kontroli, nie tylko nad software ale już i nad hardware, to jednak chyba dowodzi, że projektował to by o ile nie teraz, to w jakiejś perspektywie czasu tego używać. Imo ten system już dawno powinien być bezpłatny. Żeby do końca offtopa nie robić. Zainspirowany Waszymi wpisami, odpaliłem ten stability test w Aidzie. Nie widziałem, że tam jest coś takiego. Pytanie. Błędy się pokazują w jakimś logu, czy po prostu test się sam wyłączy przy błędzie? 2. Czy on jest lepszy np. od Cinebencha? W nim tempy mi dochodzą do 75, a w Aidzie do 71 chyba.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi