Kingdom Come: Deliverance 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Jeśli uznają twoje zgłoszenie za zasadne to tak, mają podstawę. Ale zgłaszasz, że np. koło szkoły kręci się od godziny podejrzana osoba, robi dzieciom zdjęcia i je zaczepia to raczej poleci gładko Jak na ściemniasz i ci to udowodnią to Ty będziesz miał problemy. Ale Policja musi go sprawdzić po takim zgłoszeniu. Ogólnie musi jakoś to działać, np. widzisz typa co wybił szybę w aucie i zabrał coś z niego, zgłaszasz i idziesz za typem dając im namiar gdzie i który to i co policja ma zrobić? Nie wylegitymować, nie sprawdzić i puścić do domu Mimo, że wskazujesz im taką osobę i poświadczasz, że popełniła przestępstwo. -
Przez Killer85 · Opublikowano
Dokładnie o to mi chodzi...to jakiś absurd i łamanie praw obywateli -
Przez lokiju · Opublikowano
Kiedyś konfitura nagrywał przy szkole, przedszkolu tych którzy łamali prawo. Oczywiście zero skruchy z ich strony i jak brakło argumentów to zaczęły się wyzwiska od pedofilów. Jeden z nich nawet zadzwonił na policję, że przy szkole kręci się człowiek i robi zdjęcia dlatego to pewnie jakiś zbok, który chcę wykorzystać dzieci. Idąc tą drogą widząc mężczyznę z dwójką dzieci mógłbym uznać, że to podejrzane i to pewnie pedofil. Rozumiem, że w takim wypadku policja ma wylegitymować tego faceta bo mi się coś wydaje? To samo w przypadku audytora jak ochronie brakuje argumentów to zaczynają się ściemy, że wchodził na teren zakładu i inne bajeczki. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Nie dałem rady, osoba ta zawiesiła mi kółko choć próbowałem wyjaśnić, ale w czasie pisania odpowiedzi złożył taką propozycję na zestaw, że stwierdziłem że szkoda tracić czasu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi