Grand Theft Auto VI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Killer85 · Opublikowano
@Phoenix. To jest wiadome ale czy US prześwietla wszystko i czy ma takie prawo? O to mi chodzi Masz coś do powiedzenia na ten temat? -
Przez bergercs · Opublikowano
Marcin Zdral erdSptsono07373lld.32g74i98345l1 07ul6c9t1m9tc56og5c829uazg8 · MG HS II po 1 przeglądzie i... Samochód sam trąbi, zdażają się zarówno krótkie jak i dłuższe sygnały dzwiekowe. Serwis mówi, że jesteśmy 1 przypadkiem w kraj z takim przypadkiem. Komuś się przytrafiło? Jaka była przyczyna? Piotr Jankowiak Mi też czasami trąbi. W serwisie mi powiedzieli, że do końca nie wiedzą czemu tak jest, ale wielu klientów to zgłaszalo, zapewne coś nie styka przy zamykaniu drzwi Piotr Jankowiak Mi też czasami trąbi. W serwisie mi powiedzieli, że do końca nie wiedzą czemu tak jest, ale wielu klientów to zgłaszalo, zapewne coś nie styka przy zamykaniu drzwi Piotr Jankowiak Rafał Najduk to może się zgadzać, ale też czasami trąbi jak za pierwszym razem drzwi są dobrze zamknięte, chyba że według systemu nie są Radek Matuszek My pon1 szym przeglądzie i wgraniu nowego softa ...nie działo sterowanie z kierownicy radiem przypisane przyciski także przestały działać i trąbił co chwilę .pomogło przywrócenie auta do ustawień fabrycznych .masz to w opcjach ustawień samochodu ********************** Omoda 5: Jan Bednarek dnoStposre921mi0umtm5f3ti22ifimnc711caa ltgaah8f4ig3u411gca5 · Cześć, czy ktoś z Was zauważył, że trzymając prosto kierownicę samochód delikatnie skręca w bok? We wtorek ASO, ale słyszałem już o takim przypadku i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was to przerabiał ************* Maciej Mrowiec trSdposone7h711t404zmf05o3767lam64a g4h2gagdmac0m2i.0f10u11g · Witam, czy ktoś miał podobny problem. MG ZS 1.0 tgdi Akumulator nowy auto nie odpala I choinka błędów podczas uruchamiania. Pal Ded Wyglada na czujnik ABS Maciej Mrowiec Autor Pal Ded Tylko dziwne że raz odpala jak np. Wykręcę akumulator, wepnę ponownie po 15 min a potem stanę zgaszę, znowu odpalę i już nie chce odpalić.. ******** -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie ma w tym nic strasznego no chyba że sprzedałeś drożej niż kupiłeś przedmiot -
Przez Killer85 · Opublikowano
Możesz zapytać jak podchodzą do osób które przekroczyły limity w ramach dyrektywy DAC7 ? Był kiedyś taki temat na ŚP.PcLab odnośnie tego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi